perjantai 21. lokakuuta 2005

Suositut ja parhaat artikkelit

Tähän tulee linkkejä suosituimpiin ja parhaisiin artikkeleihini. Lukijat ovat tervetulleita ehdottamaan lempiartikkeleitaan.

Vanhan Plökin parhaat I - Irlannin-seikkailu

Vanhan Plökin parhaat II - Tony, Matti ja heidän kansansa

Vanhan Plökin parhaat III - Zombie Metalin ykkösnimi konsertoi Helsingissä

Vanhan Plökin parhaat IV - Tekeä ja olea

Brittiscifi

Holocaustrevisionistinen sielunmaisema ja muuta paskaa - en itse pidä tätä artikkelia parhaimmistoon kuuluvana, mutta Timo näkyy tykänneen.

Markkina-arvopelleilyä - tässä kirjoituksessa on mielestäni niin paljon asiaa, että se ansaitsee tulla nostetuksi vielä kertaalleen näkyville.

Suojattomuuskunta: syvä haava umpeutuu ja tuuhea ruoho kasvaa kansalaissodan hautojen päälle, ja Toivolan Juha ja hänet ampunut valkokaartilainen kohtaavat toisensa veljinä ja ystävinä taivaan ilossa.

Fasistisen pahuuden päivä on tietenkin kansainvälinen naisten päivä. "Liikutuksen vallassa täällä taas luetaan päivän sanaa" (Käymälä-Sven).

Tlön, Uqbar, Orbis Tertius. Ja sit tiätysti myäs toi Otto Dietrich zur Linde.

Nuorten naisten itsemurhien lisäämisprojekti, osa 2. Osa 1 on ansaitusti unohtunut, mutta tätä pidän jo ihan asiallisena yrityksenä mehevän satiirin suuntaan. Esipuheessaan komitea toteaa, että nuorten miesten itsemurhien vähentämispyrkimykset, niin moraalisesti yleviltä kuin ne ajattelemattoman korvissa kuulostaisivatkin, eivät luonnollisestikaan ole realistinen eivätkä mielekäs ajatus nyky-yhteiskunnan eetoksen kannalta. Miesten suurempi taipumus itsemurhaan on ennen kaikkea miellettävä miesten etuoikeutena ja merkkinä patriarkaatin yhä jatkuvasta alistusvallasta naisiin. Tämän takia tasa-arvon nimessä tuleekin pyrkiä nuorten naisten itsemurhafrekvenssin nostamiseen.

Слушайте, слушайте, говорит Финляндия! Mielestäni tämä on paremmasta päästä Suomea eräänlaisena Itä-Eurooppana käsitelleistä teksteistäni.

Se Wanha Wainooja on tietenkin paavi Pena. Itse en pidä tätä hirveän kaksisena, mutta väki tykkäsi, keskusteli ja linkitti.

Ei oikeutta edes puhua on mielestäni parisuhdetematiikkaa käsitelleistä jutuistani parhaita.

Natsin veroinen hirviö ja peto oli tietenkin Andrea Dworkin. Terve menoa. Dyron kommentti: Piti pornosta tai ei, kenenkään nuoren ei tulisi joutua tilanteeseen, jossa häntä opetetaan tuntemaan syyllisyyttä normaaleista seksuaalisista haluistaan, ellei haluissa ole jotain toisia ihmisiä todella vahingoittavaa. Naisten osalta tästä syyllistämisestä on jo päästy aikaa sitten, mutta miesten osalta ei ehkä olla vielä niin pitkällä. Poika, joka oppii tuntemaan syyllisyyttä himoistaan, vammautuu pahan kerran. Siksi rivien välistä kuuluva viesti "Sinun ei totisesti pidä häpeämän sitä, että olet poika ja sinusta tulee mies." todellakin on siunauksellinen viesti. Lukekaa tämä, nuoret pojat, ja tehkää sen jälkeen lujasti syntiä, mutta uskokaa lujemmin Jumalan totuuteen ja oikeuteen.

В Финляндии всегда война - luulisi pölhöisänmaallisuuden jo loppuneen maailmasta, mutta kuten viime itsenäisyyspäivänä näimme, mitä vielä.

Juupas, eipäs, ajopuu eli kannanottoni Sediksen blogin suureen jatkosotakeskusteluun.


Hraemliri - tunnustakaa suosiolla, että tätä lastua ei olisi osannut vuolla tällä tavalla kukaan muu.