keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Maahanmuuttokritiikki turvallisuusriskinä

Riitelin hiljattain netissä erään Putinia fanittavan kom...ei kun vasemmistointellektuellin kanssa, joka turvautui kaltaistensa ikivanhaan lempitaktiikkaan selittäen, että Ukrainan sota oli ”monisyisempi” ongelma kuin ”kysymys pahasta Venäjästä ja hyvästä lännen syliin haluavasta Ukrainasta”, koska Ukrainan johtajat olivat viime aikoina poikkeuksetta olleet ”korruptoituneita”. No, tämähän oli hyvin läpinäkyvä yritys sotkea sitä selvää asiaa, että Venäjä on hyökännyt naapurimaahan surkealla tekosyyllä ja laittomasti liittänyt itseensä sen alueita.
Tuumin kuitenkin, millä vetonaulalla Venäjä saa hänenlaisensa pikkuälyköt Euroopassa puolelleen sitten kun venäläiset joukot aikanaan hyökkäävät Suomeen. Venäjän eduksi on siinä tilanteessa, että  heidät voidaan hämätä ajattelemaan juuri tuolla tavalla – että ”Suomen sota” on ”monisyisempi ongelma” kuin pelkkä ”kysymys pahasta Venäjästä ja hyvästä länsimaisesta Suomesta”. No, koetahan arvata miten tämä hämäys tapahtuu.
No mitenpä muuten kuin kääntämällä ja levittelemällä strategisesti valitulla hetkellä Halla-ahon, Hirvisaaren ja muiden äärioikeistolaisten hölösuiden julistuksia neekereistä ja somaleista ja muslimeista. Äärioikeisto ja maahanmuuttokriittiset tappajarobottimme ovat tietysti järkiään moraalitonta ja lakeja halveksivaa roskajoukkoa, jolle omien kellokkaiden törkeydet ovat jumalansanaa, mutta jota kuinkin jokainen normaali ihminen on viimeistään viisivuotiaana aikuistunut riittävän pitkälle pitämään psykopaattien sikamaisuuksia psykopaattien sikamaisuuksina.
Toisin sanoen sellainen ihminen, jonka ensimmäinen maantiedon oppikirjaa läheisempi kosketus Suomeen ovat halla-aholaisten kirjoitukset, on helposti käännytettävissä uskomaan, että suomalaiset ovat oikeastaan fasistisia hirviöitä, joille on parahiksi joutua Venäjän ikeeseen. Ei tällaisen käsityksen omaksumiseen tarvita minkäänlaista erityisen vasemmistolaista maailmankuvaa. Äärioikeistolaiset asenteet ovat toki laajalle levinneitä suuressa osassa Eurooppaa, mutta tavallisesti ne osataan ilmaista sivistyneemmin. Suomessa keskustelukulttuuri on kuitenkin jo taantunut jonnekin hollituvan ja kivikautisen luolan välimaastoon, kiitos maahanmuuttajakriittisten tappajarobottilaumojemme. Siksi tappajarobotit mölyävät täällä avoimemmin ja estottomammin kuin moniaalla muualla.
Muualla osataan siksi säpsähtää, kun Venäjän juoksupojat (joka maassa on omat Bäckmaninsa, Molarinsa ja muut tunkiojussinsa) julistavat, että tällaisia ne Suomen kansan valtiopäiville valitut edustajat puhuvat ja kirjoittelevat. Suomi saadaan näppärästi hetkessä leimattua fasistimaaksi, joka Venäjän asevoimien pitää sivistää ihmisyyteen. Samalla tietenkin korostetaan, että Suomi on suomalaisugrilainen, epäskandinaavinen ja itäinen maa, jonka oikea paikka on Venäjän sylissä yhdessä heimoveljiensä kanssa.
Tällekin väitteelle löytyy hyviä lisätodisteita, alkaen Jari Halosen surkeasta Kalevala-propagandafilmistä, jonka sanoma on suunnilleen, että hurrit ovat perseestä koska ovat erottaneet Suomen itäisyydestä, idän mystiikasta ja idän shamanismista. Voitte olla varmoja siitä, että sitäkin rainaa Venäjän propagandistit vielä moneen kertaan käyttävät perusteluna väitteilleen Suomesta vanhana venäläisenä alusmaana, joka oikeutta myöten kuuluu osaksi Aleksandr Duginin suunnittelemaa Venäjän alistamien suomalaisugrilaisten kansojen vyöhykettä.
Nythän sinä tietenkin sanot, että puhun ristiin, koska aiemmin olen esittänyt äärioikeiston Venäjän juonena ja nyt väitän Venäjän käyttävän äärioikeiston kirjoituksia Suomea vastaan. Voi voi sinua. Venäjä on presiis niin kyyninen, että voi hyökätä Suomeen muka varjelemaan meitä äärioikeiston valtaannousulta ja nostaa sitten miehittämässään maassa äärioikeiston sijaishallitsijoikseen ja satraapeikseen. Siinä vaiheessa kun Suomi on miehitetty ja kansainvälinen yhteisö saatu vakuuttumaan, että suomalaiset ovat fasistikansaa, joka ei ansaitse parempaa eikä varsinkaan ulkomaista apua, Venäjä saa vapaat kädet huseerata. Silloin se voi vaikka nimittää aiemmin demonisoimansa fasistit maan johtoon, eikä lännen lyhytmuistinen älymystö välitä asiasta tuon taivaallista, koska se on siinä vaiheessa löytänyt muita asioita ajettavakseen.
Niin että sitten kun venäläinen solttu iskee pistimen vatsaasi ja raiskaa kupan runtelemalla siittimellä tyttäresi, eikä lännestä tule mitään apua, tiedät kyllä kuka siihen on syypää. Vai onko niin, että sinäkin valitset mieluummin tämän kuin sen kamalan pakkoruotsin?
Hiljennytään taas kuulemaan hommalaisnimimerkki Tragedian synnyn blogisanaa, joka kertoo, kenen puolella maahanmuuttokriitikot ovat:
"On totta, että kaikista naapureistamme vain Venäjän voisi kuvitella olevan lähitulevaisuudessa sotilaallinen uhka Suomelle. Toisaalta ainakin tällä hetkellä minusta tuntuu, että tukisin ennemmin Venäjää kuin Natoa. Jos näiden valtojen välille jokin kriisi syntyisi, mitähän vastaan ne taistelisivat ideologisesti? Eurooppa ja Yhdysvallat epäilemättä puolustaisivat sellaisia asioita kuin suvaitsevaisuutta, ihmisoikeuksia ja moniarvoisuutta. Mikä Venäjän vaihtoehto näille sitten olisikin, uskoisin sen olevan minulle paljon mieluisampi. Siispä tällaisessa kriisissä haluaisin Suomen olevan Venäjän puolella. Ainakin niin kauan kuin tilanne on tämä, vastustan Suomen liittymistä Natoon".