Suositut tekstit

maanantai 3. kesäkuuta 2024

Incelien seksuaaliset halut uhkaavat isänmaan turvallisuutta

Jos sosiaalisesti kyvytön ja ruma, incel-tyyppinen suomalaismies yrittää naimisiin kauniin venäläisen naisen kanssa, turvallisuusviranomaisillamme tulee olla valtuudet mitätöidä avioliitto, koska kyseessä on selvästi vihollisen vakoojan kulissiliitto.

Incelien seksuaaliset halut ovat ylipäätään vaaraksi isänmaan turvallisuudelle, ja heille tulisi kansakunnan edun nimissä tehdä kastraatio.

Valkeakosken murhaaja oli incel

Valkeakoskelta löytyi teini-ikäinen tyttö raiskattuna ja murhattuna, ja siitä on pidätetty epäilty - pari vuotta vanhempi eli juuri ja juuri täysi-ikäinen nuorukainen. Hänellä on kontollaan aiempia pikkurikoksia, lähinnä varastelua, ryöstelyä ja paikkojen särkemisiä - aika lailla ikäluokalle tyypillistä huligaanitouhua siis. Perussuomalaiset ja heidän hännystelijänsä ovat tietysti räjähtäneet riekkumaan, että tässä on taas yksi rikollisuuden laji, jota ei ollut lintukoto-Suomessa ennen tummaihoisten maihinnousua, mutta poliisi on jo kiistänyt nämä huhut: epäilty on kantakalpeanaama.

Epäilty löytyi lueskelemalla Ylilautaa ja muita trolliroskaväen kokoontumispaikkoja, joissa hän oli ilmeisesti julistanut naisvihaansa ja haluaan murhata joku tyttö, ihan kenet vaan jolla pimppa ja tissit oli. Hän näyttäisi nyt toteuttaneen uhkauksensa, jos kohta tarvitaan vielä oikeusprosessi ja lainmukainen toteennäyttäminen.

Tässäkin tapauksessa näemme, mitä eroa on incelillä ja vanhan hyvän ajan alempitasoisella miehellä. Tyypillinen alempitasoinen mies oli sellainen, joka oli omaksunut naiivin profeministisen maailmankuvan eli kokenut ymmärtää naisia ja feminismiä unohtaen kokonaan oman etunsa. Tällainen ei tunnetusti auta pariutumismarkkinoilla, jotka ovat kylmänkovat markkinat. Tietyssä vaiheessa alempitasoinen mies sitten raivostui huomatessaan, että häntä oli huijattu.

Minun sanomani alempitasoisille miehille oli, että tämä oli normaali ja ymmärrettävä reaktio. Naisille sai olla vihainen, jos kohta vihan oikeutetummat kohteet olivat ne valistajat - usein omasta mielestään hyvinkin feministiset - jotka olivat sotkeneet alempitasoisten miesten pään sisäisesti ristiriitaisella ja harhaanjohtavalla ohjeistuksella.

Nettitreffien valtavirtaistuminen kuitenkin teki lopun vanhan koulukunnan alempitasoisista miehistä. Nyt he voivat tutustua tyttöihin anonymiteetin suojissa. Lisäksi nykyään on selvää, että esimerkiksi kiinnostus Tolkienin teoksiin ei enää tee kenestäkään nuorukaisesta ikirunkkaria ja alempitasoista miestä. Ne nörttijutut, joista ennen vanhaan joutui jatkuvan raa'an väkivallan uhriksi, ovat nyt valtavirtaistuneet - jopa siinä määrin, että niiden kautta pääsee naisiin ja naimisiin.

Tämän ajan incelit sitä vastoin taitavat tulla lähemmäksi tuota Valkeakosken sankaria. Siinä missä entisten aikojen alempitasoiset miehet olivat pohjimmiltaan hyväätarkoittavia ja ujoja ja halusivat vilpittömästi olla hyviä poikaystäviä, jotka eivät lyö ketään, vaan ovat kilttejä, nämä nykyiset incelit tuntuvat olevan ihan oikeaati jo nuorina poikina vihaisia ja katkeria roistoja ja potentiaalisia murhaajia.

Silmäänpistävä ero vanhojen ATMien ja uusien incelien välillä näyttää tämän esimerkin valossa olevan koulutustaso ja ylipäätään asenne koulutukseen. ATM hakee kompensaatiota heikoille sosiaalisille taidoilleen keskittymällä opiskeluihin, ja erityisesti matemaattisluonnontieteellinen koulutus tuntuisi houkutelleen puoleensa paljon vanhan koulukunnan ATMiä. Tämä nyt puheena oleva incel-nuorukainen sitä vastoin on hankkinut mainetta pikkurikollisena ja huligaanina jo ennen murhaansa. Vanhat ATM:t olivat suorastaan neuroottisesti kilttejä ja lainkuuliaisia, minkä taustalla oli koulukiusaavien huligaanien kulttuurin tietoinen torjuminen. ATM:ien yleinen valituksen aihehan oli se, että juuri huligaanit, koulukiusaajat, pikkurikolliset ja muut roistot olivat yläasteelta saakka vieneet kaikki tytöt.