torstai 26. marraskuuta 2015

Sieltä ne tulevat tappamaan sinun lapsesi - Där kommer de och de ska ha ihjäl dina barn


On jo pitkään ollut selvää, että "maahanmuuttokriitikot" ovat ennen muuta fasisteja, joiden tarkoitus on terrorisoida ja surmata omaan kansaan kuuluvia, mutta toista mieltä tai kieltä olevia. Siltä varalta että joku taas syyttää minua vainoharhasta, tässä on tietoa ihan suoraan hevosen suusta.

"Mokuttaja" tarkoittaa tietysti ihan ketä tahansa, joka ei kannata summittaista ja silmitöntä väkivaltaa maahanmuuttajia vastaan. Kannattaa muistaa, että silloin kun maahanmuuttokriittisen nettiterrorin aalto vuonna 2007 alkoi, sen uhreiksi joutuivat esimerkiksi sellaiset ihmiset, jotka olivat yrittäneet puhua järkeä maahanmuuttokriitikoille - esimerkiksi kehottaneet heitä määrittämään tavoitteensa yksiselitteisesti ja lopettamaan rasistisen puheen siksi, että se oli ihan taktisesti huonoa ja omiaan vieroittamaan valtavirran ihmisiä maahanmuuttokritiikistä. Tällaiset mahdolliset liittolaisetkin olivat ja ovat maahanmuuttokriitikoiden mielestä "mokuttajia", joihin saa ja tulee kohdistaa silmitöntä väkivaltaa.

Itse asiassahan juuri sellaiset ihmiset joutuivat maahanmuuttokriitikoiden terrorin kohteeksi jo kauan ennen kuin murhanhimon verinen kaaos valui netistä kaduille. "Maahanmuuttokriitikot" eivät ole todellisuudessa maahanmuuttokriitikoita ja oikeastaan rasismikin on heille vain keino ehdottoman terrorivallan hankkimiseksi. Touhussa on siis kyse enemmän fasismista kuin rasismista. Ne samat tyypit aloittivat hurrivihan lietsojina ja "pakkoruotsi"-urputtajina silloin kun maahanmuuttajia oli liian vähän vetonauloiksi. 

Joka tapauksessa se aika on nyt tullut, kun suomalainen breivikismi nousee. Maahanmuuttokriitikot ovat ajaneet liikkeelle tappajien laumat, joilla on ampuma-aseet kuten kaikilla puolirikollisen alaluokan edustajilla kuuluu olla. He tulevat, tähtäävät ja laukaisevat luotinsa lastesi aivoihin. Miksi? Kenties siksi, että lapsesi kohtelevat maahanmuuttajia ihmisinä. Jo normaali kohteliaisuus maahanmuuttajia kohtaan on maahanmuuttokriitikoiden mielestä "mokutusta" ja "hyysäystä" ja voi toimia perusteena mielivaltaiselle väkivallalle, murhaamisellekin.

Sieltä ne tulevat, kovat ja karkeat miehet, järeät aseet käsissään sinun lapsiasi surmaamaan. Eikä poliisista eikä oikeuslaitoksesta ole suojaa. Päin vastoin, jo se, että joudut maahanmuuttokriitikoiden uhkailun kohteeksi, todistaa poliisin mielestä, että kuulut "vastakkaiseen ääriryhmään", eli ansaitset kohtalosi, samoin lapsesi.
(översättning av inlägget ovan) Den läxa man bör lära sig är att våldet ska riktas mot finska mångkulturvänner och inte mot invandrarna. Då kan inget rasistiskt motiv bevisas. Det är ju överhuvudtaget mångkulturvännerna som är mest ansvariga för dagens situation.

Det har varit klart för längesen att "invandrarkritikerna" framom allt är fascister, som vill terrorisera och mörda de finländare som inte är eniga med dem eller som inte talar samma språk. Om någon igen vill beskylla mig för förföljelsevansinne, så har ni här förstahandsinformation.

"Mångkulturvän" avser givetvis vem som helst som inte förespråkar summariskt och godtyckligt våld mot invandrare. Det är värt att påpekas, att när den invandrarkritiska webbterrorn kom igång år 2007, riktade den sig mest mot de som hade försökt tala förnuft med invandrarkritiker - t ex uppmanat dem att definiera sina målsättningar klart och entydigt och sluta upp med rasistiskt skitsnack, eftersom det inte var taktiskt klokt att köra med brutal retorik, utan snarare gjorde invandrarkritiken oacceptabel i samhällets huvudfåra. Men även sådana här potentiella allierade var och är för invandrarkritikern "mångkulturvänner" som bör och måste utsättas för okontrollerat våld.

I själva verket var det precis sådana människor som blev föremål för invandrarkritisk terror långt innan mordlystnadens blodiga kaos kokade över till gatan. "Invandringskritikerna" är i verkligheten inte invandringskritiker alls och egentligen är inte ens rasismen huvudsaken: den utnyttjar de i syftet att skaffa sig gränslös terroristisk makt. Det hela handlar alltså mera om fascism än om rasism. Precis samma killar började som svenskätare och bekämpade "tvångssvenskan" när invandrarna var för få för att funka som dragplåster. 

Under alla omständigheter är tiden för den finska breivikismens uppgång kommen. Invandrarkritikerna har lyckats skrämma i gång de mordlystnas vilda skaror, som i likhet med hela den halvkriminella underklassen är ägare till skjutvapen. De kommer, tar sikte och avlossar sina skott, som träffar dina barn i hjärnan. Varför? Kanhända därför att dina barn bemöter invandrare som människor. Redan normal vardagshövlighet mot invandrare är enligt invandrarkritikerna "mångkulturfasoner" och "bortskämmande", dvs laga grunder för godtyckligt våld och mördande.

Där kommer de brutala och tuffa männen med sina tunga vapen för att döda dina barn. Polisen och rättsväsendet hjälper föga. Om du blir livshotad av invandrarkritikerna tycker polisen bevisar redan att du är en av de "motsatta extremisterna" och att du förtjänar ditt öde, ditt barn likaså.

maanantai 23. marraskuuta 2015

Kuolemanrangaistus terroristeille?/Dödsstraff åt terrorister?

Peniksestä ohjautuvat poliittiset tahot eli persut ja heitä komppaavat kristillisdemokraatit ovat taas kunnostautuneet ehdottamalla kuolemanrangaistusta terroristeille. Tämä on mielestäni oikein hyvä idea. Suomen poliittista elämää ja arjen turvallisuutta on nimittäin viimeisten kymmenkunnan vuoden aikana järkyttänyt maahanmuuttokriitikoiden harjoittama uhkailu ja painostus, jonka tarkoituksena on pelotella ihmiset olemaan käyttämättä poliittisia oikeusiaan ja sananvapauttaan. Se sellainen on terrorismia ihan lakikirjan määritelmän mukaan. 

Voin vakuuttaa, että minulla ei ole yhtään mitään sitä vastaan, jos kaikki terroristit asiallisen oikeudenkäynnin jälkeen vaikka listitään harittavalla ja ruosteisella justeerisahalla, kuopataan puuseen taakse paskan sekaan ja vielä kustaan päälle. Mutta kuten tiedämme, Suomi ei nytkään ole tässä terrorismiasiassa oikeusvaltio eikä samaperiaatteisuutta sovelleta terrorismirikoksiin.

Islamistisella terrorismilla pelotellaan niin tiedotusvälineissä kuin Hommallakin, mutta tosiasia on, että Suomessa ei ole tapahtunut ainoatakaan islamistista terrori-iskua (Ibrahim Shkupolli oli tavallinen mustasukkainen pikkurikollinen ja hänen rikoksensa liiankin suomalaiskansallinen luonteeltaan, minkä maahanmuuttokriitikoiden epäjumalakin omassa pikafatwassaan myönsi tuoreeltaan - voi toki olla, että hän on sittemmin muuttanut ainoaa oikeaa totuuttaan kuten vain jumalolento voi). Oikeudenmukaisuus vaatii toki myöntämään, että islamististen terrori-iskujen puuttuminen voi hyvinkin olla seurausta Supon ja sen ulkomaisten yhteistyökumppanien aktiivisuudesta ja ammattitaitoisuudesta.

Ongelmallista tilanteessa on, että samanaikaisesti kotimainen äärioikeisto on täysin riistäytynyt käsistä alkaen terrorisoida lainkuuliaista keskiluokkaa. Tätä terrorismia vastaan ei valtiovalta yrittänytkään tehdä mitään silloin kun se vielä voi. Poliisi jätti systemaattisesti tutkimatta äärioikeiston häiriköinnistä tehdyt rikosilmoitukset samalla kun äärioikeiston omat ilkivaltaiset tutkintapyynnöt käväisivät syyteharkinnan kautta.

Jos kuolemanrangaistus otettaisiin käyttöön, on selvää, että tässä maassa ja tässä moraalisessa ilmapiirissä sitä sovellettaisiin ainoastaan tummaihoisiin ja muihin vähemmistöjen edustajiin, suomenruotsalaisia myöten. Niin ja tietysti ainoastaan vasemmistolaisiin tai niihin poliittisiin ryhmiin jotka ovat sellaisiksi leimattavissa, RKP:tä myöten.

Tämänhän näkee poliisinkin haluttomuudesta myöntää, että mikään äärioikeistolainen väkivallanteko olisi terrorismia. Vaikka tässä maassa on jo vuosikymmenen ajan harjoitettu hyvinkin organisoitua äärioikeistolaista propagandaa ja nettihäiriköintiä Suomen Sisun ja Homman johdolla, esimerkiksi vastaanottokeskusten liepeillä iskevät väkivallantekijät ovat aina olevinaan yksittäistapauksia.

Todellisuudessa kuitenkin kyse on hajautetusta, "autonomisesta" terrorismista, mikä tarkoittaa sitä, että äärioikeiston nettilehdet levittävät vihaa organisoidusti ja alkoholin hullaannuttamat yksittäiset villit hyökkäävät sitten vastaanottokeskuksiin. Jo Suomen Vastarintaliikekin on parista vankilatuomiosta viisastuneena oppinut tämän: olen antanut kertoa itselleni, etteivät he enää paina edes propagandamateriaaliaan itse, vaan jättävät tulostettavat mallit nettisivuilleen. 

"Autonominen nationalismi" on syntynyt Saksassa. Toisin kuin Suomessa, jossa "vastakkainen ääripää" on pelkästään äärioikeiston retorinen kuvio, Saksassa on jo 80-luvulla ollut autonomista äärivasemmistoa, anarkistisia katuaktivisteja eli ns. "kaootteja", jotka ovat ensimmäisinä soveltaneet tällaisia metodeja. "Autonomiset nationalistit" ovat sitten omineet kaoottien keinot. Saksantaitoiset voivat perehtyä asian taustoihin lukaisemalla Toralf Staudin ja Johannes Radken pokkarin Neue Nazis - Jenseits der NPD: Populisten, Autonome Nationalisten und der Terror von rechts, Kiepenheuer & Witsch, Köln 2012.

On sitten aivan turhaa jankata, että tavallisen kansalaisen ei tarvitse pelätä äärioikeistoa. Juuri siksi, että autonomiset nationalistit ovat käytännössä netin äärioikeistolaisten mielipidekeskusten annilla päänsä sekoittaneita yksittäisiä juoppoja, narkkareita ja pikkurikollisia, he ovat vaarallisia meille kaikille. Jo nyt esimerkiksi Raumalta kiiri uutinen puukkomiehestä, joka riehui aivan tavallisessa kerrostalossa luullen kännipäissään sitä vastaanottokeskukseksi. 

Olen jo pitkään varoittanut, että maahanmuuttokriitikoiden propaganda aiheuttaa katu- ja yhteiskuntarauhan romahtamisen kantavillien riehuessa summittaisesti tällä tavalla. Sen jälkeen Putin toteaa, että suomalais-ugrilaiset eivät kykene pitämään huolta asioistaan itsenäisenä valtiona, vaan tarvitaan ohjaavaa slaavilaista kättä.

Penisstyrda politiska grupperingar, dvs. sannfinländarna och deras kristdemokratiska epigoner har igen utmärkt sig med krav på dödsstraff för terrorister. Nä men det här är ju en kanonidé. Både det politiska livet och den medborgerliga vardagstryggheten har nämligen under de senaste tie åren bragts i gungning av den kampanj av hotelser och påtryckning som invandrarkritikerna fört för att skrämma folk till tystnad och politisk passivitet. Sånt är terrorism helt som det står i lagboken. 

Ni kan vara säkra att det inte rör mig det minsta i ryggen om alla dylika terrorister efter en saklig rättegång t ex får sitt huvud avsågat med en rostig stocksåg och grävs ner i skiten bakom utedasset för att sen bli påpissade. Men som vi vet är Finland inte en rättsstat när det gäller terrorism, och någon jämlikhet av principerna tillämpas inte på terroristiska brott.

Det är både medierna och det fascistiska webbforumet Homma som skrämmer oss med islamistisk terrorism, men faktum kvarstår att det inte skett ett enda islamistiskt terrordåd i Finland. Den kosovofödde massmördaren Ibrahim Shkupolli var trots sitt imponerande förnamn en vanlig svartsjuk småkriminell och hans brott gjorde ett alltför finskt intryck, vilket även invandrarkritikernas avgudade ledare medgav i sin egen snabbfatwa - det må visserligen hända att han senare reviderat sin enda riktiga sanning så som bara en gudomlig varelse kan. I rättvisans namn bör jag givetvis medge att frånvaron av islamistisk terrorism i Finland mycket väl kan bero på Skypos och dess utländska samarbetspartners aktivitet och yrkeskunskaper.

Det problematiska är att den inhemska extremhögern samtidigt kommit undan all kontroll och börjat terrorisera den laglydiga medelklassen. När det ännu var möjligt att stävja den här terrorismen, gjorde statsmakten ingenting. Polisen gav systematiskt katten i alla brottsanmälningar om extremhögerns fridsstörande verksamhet, samtidigt som de anmälningar högerextremister gjorde i rent rättsmissbrukande syfte togs på stort allvar och ledde till åtalsprövning.

Skulle dödsstraffet införas, så skulle det i det här landet och i den rådande atmosfären endast tillämpas på mörkhyade och övriga minoriteter inklusive finlandssvenskarna. Och givetvis endast på de politiska grupperingar som antingen är vänster eller kan brännmärkas som vänster, inklusive SFP.

Det här syns även i polisens ovillighet att medge att något som helst högerextremt våldsdåd vore terrorism. Trots att det sedan ett årtionde pågått en välorganiserad högerextrem kampanj av propaganda och webbterror, ledd av Suomen Sisu och Homma, heter det alltid att våldsverkare som slår till vid mottagningscentra är enstaka fall.

I verkligheten handlar det om decentraliserad, "autonom" terrorism, vilket innebär att högerextrema webbtidningar organiserat sår hat och att alkoholiserade enstaka vildar sedan attackerar flyktinganläggningar. Även Finska Motståndsrörelsen lär ha lärt sig denna läxa efter ett par fängelsedomar: jag har hört att de inte längre ens trycker sitt propagandamaterial själva, utan endast visar på sina webbsidor mallar som folk kan printa ut och klistra på väggen på egen hand. 

"Autonom nationalism" har uppstått i Tyskland. Här i Finnland är det bara extremhögern som opererar med begreppet "motsatt extremism" för att vilseleda lättlurade, men i Tyskland har det redan på åttitalet funnits autonom extremhöger, anarkistiska gatuaktivister eller s k "kaoter", som tillämpat sådana här metoder innan någon annan hittat på dem. "Autonoma nationalister" har sedan tillägnat sig kaoternas modus operandi. Tyskkunniga kan informera sig om bakgrunden genom att läsa Toralf Staud och Johannes Radkes pocketbok Neue Nazis - Jenseits der NPD: Populisten, Autonome Nationalisten und der Terror von rechts, Kiepenheuer & Witsch, Köln 2012.

Det är sen helt onödigt att snacka skit om att den vanlige medborgaren inte har nånting att frukta av extremhögern. Autonoma nationalister är i praktiken enstaka fyllon, knarkare och småkriminella, som tillbringat på tok för mycket tid på högerextrema webbsidor och det är precis därför de är farliga för oss alla. Redan nu rapporterades det från Raumo att en knivjunkare terroriserat innevånarna i ett vanligt flervåningshus som han i sitt berusade töcken trodde var en flyktinganläggning. 

För länge sen har jag varnat för den fara den invandrarkritiska propagandan utgör för samhällsfriden i landet när inhemska vildar börjar grassera på gatan och summariskt anfaller förbipasserande. Sen kan Putin bara konstatera att finnougrierna inte kan styra sig själva utan behöver en ledande slavisk hand.