Suositut tekstit

lauantai 30. huhtikuuta 2022

Ano Turtiainen jatkaa taisteluaan Venäjän sotilaana Johan Bäckmanin riveissä - Ano Turtiainen kämpar fortfarande i Rysslands trupper med Johan Bäckmans stöd

 Ano Turtiainen, joka sai persuistakin potkut liian avoimen rasistisen sadismin takia (hän jakoi somessa pilkkaavan kuvan amerikkalaisesta mustasta George Floydista, joka menehtyi poliisiväkivallan uhrina), on nyt profiloitunut todella kovan luokan Venäjän ystävänä. Kuten allaolevasta selviää, Turtiainen menettelee lähestulkoon maanpetoksellisesti antaessaan Venäjälle ja sen suomalaiselle pääpropagandistille Johan Bäckmanille sivustatukea näiden väittäessä, että Suomesta tehdään Nato-maata kansan tahdon vastaisesti. Kun tiedetään, miten Venäjä menettelee Ukrainassa, on täysin realistista ounastella, että Venäjä voisi käyttää Turtiaisen lausuntoa tekosyynä hyökätä Suomeen ja nostaa täällä valtaan mieleisensä Nato-vastaisen muka "kansan todellista tahtoa" edustavan hallituksen.

Ano Turtiainen, som sparkades ur sannfinnarna p g a sin alltför öppna rasistiska sadism (han delade på sociala nätverk en hånande bild av svartamerikanen George Floyd, som blev offer för polisvåld), har nu profilerat sig som hardcore-vän till Ryssland. Som man kan förvissa sig om nedan, uppträder Turtiainen nästan som en fosterlandsförrädare i att ge Rysslan och dess ledande finske propagandist Johan Bäckman flankstöd när de påstår att det pågår ett försök att mot folkviljan göra ett Natoland av Finland. När man vet hur Ryssland uppför sig i Ukraina är det helt realistiskt att misstänka att Ryssland kunde utnyttja Turtiainens yttrande som svepskäl för att invadera Finland och tillsätta en rysk marionettregering som vore emot Nato och representera "den verkliga folkviljan" så som den definieras av Moskva.


Johan Bäckman: "Fint. Nu har också Ano gett tillkänna på den ledande tevekanalen i Ryssland att alla påståenden om att 70 % av finländarna stöder Nato är lögn. De är baserade på förfalskade skengallupar. I Finland pågår ett maktövertagande, en Nato-specialoperation som helt förbigår folkopinionen. Man försöker göra Natoländer av Finland och Sverige och kränka avtalen om Ålands demilitarisering. Dessutom kränks fredsfördraget från Paris 1947, vapenstilleståndsavtalet av 1949 och grannskapsfördraget av år 1992..."


perjantai 29. huhtikuuta 2022

Median virhekäsitykset persuista ja äärioikeistosta

 

MEDIAN YLLÄPITÄMÄ VÄÄRÄ MIELIKUVA

TODELLISUUS

Äärioikeisto edustaa perinteistä isänmaallisuutta

Äärioikeisto edustaa kansainvälistä totalitaarista aatetta, joka on monella tavoin ristiriidassa perinteisen suomalaisen isänmaallisuuden kanssa

Äärioikeisto on kansallismielistä

Äärioikeisto pitää pilkkanaan suomalaisen isänmaallisuuden perinteitä

Äärioikeisto puolustaa veteraanien kunniaa

Äärioikeisto pitää pilkkanaan sellaisia veteraaneja, jotka eivät kannata rasismia

Äärioikeistolaiset ovat asepalveluksen käynyttä väkeä

Äärioikeistossa on vaikutusvaltaisissakin asemissa merkittävä määrä siviilipalveluksen käyneitä ja jopa totaalikieltäytyjiä

Äärioikeisto vastustaa Venäjää

Äärioikeiston keskuudessa on sallittua ja tavallista toivoa, että Venäjä miehittäisi Suomen; äärioikeisto on itse asiassa ainoa poliittinen miljöö Suomessa, jossa tällaiset toiveet ovat tavallisia

Äärioikeisto puolustaa suomalaista kulttuuria ja suomen kieltä

Äärioikeisto ei tiedä suomalaisesta kulttuurista mitään, ja sen suomen kieli on englanninsekaista slangia

torstai 28. huhtikuuta 2022

Miten olisi, jos minun myönnettäisiin olleen oikeassa alusta saakka? (bara på finska)

Silloin kun äärioikeisto hyökkäsi terrorisoimaan silloista blogiani, johon kirjoittamisesta sain oikein rahaakin, laukaisevana tekijänä ei ollut mikään rasismin eikä Jussi Halla-ahon arvostelu. Ehei. Vaan se, että rohkenin ymmärtää puolustusministeri Jyri Häkämiestä, kun tämä sanoi, että Suomella on kolme turvallisuuspoliittista ongelmaa: Venäjä, Venäjä ja Venäjä. Totesin, että tottahan tuo oli ja että kaikki suomalaiset tiesivät sen todeksi, vaikkei siitä ollutkaan sopivaa puhua ääneen kalustetuissa huoneissa.

Ja siitä vasta sämennys alkoi. Luultavasti kommenttilaatikossa ei kertaakaan ollut räjähtänyt sillä tavalla kuin silloin - edes rasismia ja rasisteja kritisoineet kirjoitukset eivät närkästyttäneet niin paljon kuin kokoomuslaisen puolustusministerin puolustaminen. Ja närkästyjissä riitti nimenomaan äärioikeistolaisia

Halla-aho voi esiintyä Naton ystävänä aivan niin paljon kuin haluaa, mutta se ei muuta millään tavalla sitä, että hänen tahdottomat kannattajaraajansa raivostuivat savustamaan minua ulos työpaikastani koska paheksuin Venäjää sekä kannatin aseellista maanpuolustusta ja Nato-jäsenyyttä. Suomessa kun ei ilmeisesti saa olla maanpuolustustahtoinen eikä isänmaallinen anomatta siihen lisenssiä äärioikeistolaisilta yliherroiltamme. 

Näillä yliherroilla itsellään on tietysti täysi oikeus Homma-foorumillaan haaveilla Venäjän armeijasta, joka miehittää Suomen ja surmaa maahanmuuttajat, suomenruotsalaiset ja homoseksuaalit, mutta eipä heitä yliherroiksi nimitettäisikään, ellei siihen sisältyisi etuoikeutta tehdä juuri sitä, mistä he kaikkia muita syyttä syyttelevät. "Minulla on oikeus MINULLA on oikeus minulla on OI-KE-US, kot kot kot kaakati kaakati krääk", sanoo äärioikeistolainen.

Mitäpä siitä, kyllähän maailmassa äärioikeistolaisia häiriköitä riittää. Paljon oleellisempaa on, että siinä missä olin saanut mediatyönantajalta henkistä tukea esimerkiksi niitä vasemmistolaisia ja feministejä vastaan, jotka vaativat erottamistani bloggaajan hommista, kaikenlainen työsuojelu haihtui ilmaan kun häiriköinnin aloitti äärioikeisto

Siinä vaiheessa sivuston tuottajalta tuli vain vaatimuksia "lakata ärsyttämästä niitä", vaikka häiriköintiä esiintyi myös sellaisten kirjoitusten kommenttilaatikossa, jotka käsittelivät niinkin epäpoliittisia aiheita kuin Neil Hardwickin vanhoja televisiosarjoja. Ei siis ollut selvää, mitä se "ärsyttämisen lakkaaminen" olisi käytännössä tarkoittanut. Se oli selvää, että äärioikeisto oli päättänyt savustaa minut ulos ja että työnantajasta ei ollut apua.

Itse asiassa eräänkin kerran kun kirjoitin maahanmuuttokriitikoita arvostelevan tekstin ja jouduin spämmääjien vuoksi sulkemaan kommenttilaatikon, häiriköintiä jatkoi yksi häirikkö vielä sen jälkeen. Tätä ei voi selittää mitenkään muuten kuin siten, että äärioikeistolla oli oma myyrä firman sisällä - mahdollisesti hyvinkin korkealla pallilla. Ja nyt kun äärioikeisto on valtavirtaistunut, sen myyrät, myötäilijät ja yhteistyökumppanit mediassa ovat käyneet yhä varomattomammiksi ja avoimemmiksi.

MTV-uutisten iso pomo esimerkiksi sanoi reilu vuosi sitten koronarajoituksista: "Alan pikku hiljaa epäillä, että liikkumisrajoitussuunnitelmat ovat syötti, jolla maan hallitus haluaa ohjata huomion pois jostain muusta." Tätä on vaikea tulkita muuten kuin yrityksenä kosiskella koronarajoituksista salaliittoteoretisointiin innostuneita hörhöpiirejä. Toisaalta muuan talouslehden tähtitoimittaja valitteli hiljattain sitä, että äärioikeistosta hänen mielestään puhutaan aivan liikaa ja se käy hänen hermoilleen

Herrat tuskin kirjoittelisivat tällaisia, ellei heillä olisi mediafirmojensa korkeimman tahon lupaa siihen. Minulle tehtiin aikoinaan hyvin selväksi, että minulla ei ollut sellaista lupaa arvostella äärioikeistolaisia.

Tästä voidaan tehdä se johtopäätös, että suomenkielisillä porvarimedioilla - muun muassa sillä porvarimedialla, joka minut aikoinaan pestasi - on jo pitemmän aikaa ollut ohjelmassa rasismin ja fasismin valtavirtaistaminen. Silloin kun minut värvättiin hommiin, feminisminvastainen poleeminen kirjoitteluni oli epäilemättä saanut samaiset mediat uskomaan, että minusta saisi hyvän juoksupojan tekemään äärioikeistolaisuudesta intellektuaalisesti hyväksyttävää ja arvostettavaa. Toisin sanoen se kommenttiosaston reuhaaminen saattoi hyvinkin olla laajemminkin - ei vain sen yhden myyrän osalta - mediatyönantajan yritys painostaa, pelotella ja kontrolloida minua.

Minua kosiskeltiin aikoinaan mediahommiin sanomalla, että olin hyvä ja omintakeinen kielenkäyttäjä. Minun odotettiin myös ottavan poleemisesti ja keskustelua herättävästi kantaa ajankohtaisiin asioihin. Tein kuten toimenkuva kuului, mutta sillä siunaaman hetkellä kun rohkenin arvostella äärioikeistoa ja "maahanmuuttokriitikoita", työsuojelu hävisi savuna ilmaan. Tuli kerralla selväksi, millaista poleemisuutta toivottiin ja keihin sen sai kohdistaa. Feministejä ja demareita sai kyllä kiusata. Mutta Venäjästä ja äärioikeistosta ei olisi saanut sanoa pahaa sanaa.

Toukokuun lopussa tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä, kun minut potkittiin pellolle kaikesta suomenkielisestä mediasta - iiriksi painoon menee kyllä sekulimpikin kama heittämällä, ja ruotsiksikaan ei ole sensuuria. Yhdeksän vuotta. Tämän pituinen sensuurituomio oli tyypillinen Neuvostoliiton loppuajoille, kun kirjailijoita ei enää ollut tapana tappaa eikä vangita. Kaikki ne oikeistohörhöt, joita ei kukaan estä julistamasta evankeliumiaan julkisilla foorumeila, väittävät aina että heitä sorretaan kuin Neuvostoliitossa. Minä voin sanoa että minua on suomenkielisessä Suomessa sorrettu aivan kuin Neuvostoliitossa, enkä edes liioittele.

Mekanismikin oli ihan sama kuin Neuvostoliitossa. Siellä oli useampi kuin yksi kirjailija, Solženitsynistä alkaen, joka ensin huimalla hurraalla ja hulabaloolla nostettiin tähdeksi, ja sen jälkeen hänet pantiin vuosien julkaisukieltoon. Ottaen huomioon että meikäläinen osaa aktiivisesti seitsemää kieltä ja ymmärtää muutamaa muutakin - alkaen siitä ukrainan kielestä, joka potkujani ja pannaanjulistustani seuraavana vuonna 2014 sattui nousemaan kovasti ajankohtaiseksi - voisi luulla että työ olisi kelvannut jollekulle, mutta kun ei tykätä, niin en tuppaudu.

Eikä todellakaan tulisi mieleenikään ottaa uusia suomenkielisiä mediatöitä vastaan, vaikka tarjoaisivat. Esittäkööt ensiksi julkisen anteeksipyynnön, ja katsellaan sitten. Mieluummin kirjoitan vaikka iiriksi nettiin siitä kuinka kelvottomasti minua on kohdeltu ja kuinka kaikkien kynnelle kykenevien tulee boikoitoida suomenkielistä mediaa ja suomen kieltä. Voisi luulla ettei se minnekään kuulu, kun iiri on niin pieni ja vähäpätöinen kieli, mutta luulo ei ole tiedon väärti. Iiriä opiskellaan kaikkialla, missä irlantilaisia siirtolaisia ja näiden jälkeläisiä on, ja meikäläinen tiedetään kaikkialla hyvänä iirin osaajana. Kun minä sanon, että minut suljettiin suomenkielisestä mediasta koska osaan iiriä ja että suomenkielinen media siksi on todistetusti irlantilaisvastainen ja sitä tulee boikotoida, se kuuluu kauas.

Ja on täysin realistinen ja oikeutettu tulkinta, että minua ruvettiin vainoamaan juuri siitä syystä. Esimerkiksi Pohjois-Irlannin ääriprotestantit ovat tosiasiassa osa samaa äärioikeistoa kuin meikäläiset "maahanmuuttokriitikot", ja iirin kieli on heille kuin punainen vaate sonnille. On täysin legitiimi johtopäätös, että jouduin vuosikymmen sitten sellaisen häiriköinnin kohteeksi, koska englantia puhuvat yliherrat niin käskivät.

Ano Turtiainen asettuu Venäjän puolelle - Ano Turtiainen tar ställning för Ryssland





"För att uttrycka det med flaggor är det den ryska flaggan och pride-flaggan, Djävulens flagga, som står mot varandra i Ukraina. När detta världskrig får sitt ytterst blodiga slut (under det pågående årtiondet, antar jag) kommer Djävulen att tillfångatas med den Högstes hjälp för tusen år framåt. #ändtiden"

 
"Grattis på Alla hjärtans dag!"



"Läs och sluta vara rädda [för Ryssland]. Finland styrs av en Natokåt regering och det är ett problem för oss."




maanantai 25. huhtikuuta 2022

Maahantunkeutujat pahoinpitelevät valkoisia ihmisiä heidän kotimaassaan - Utlänningar gör intrång för att misshandla vita människor i deras hemland

 Tuoreimmat nouvelles de société tietävät kertoa, että Tiina (nyttemmin omaksunut etunimet Linnea Artemis) Wiik ja kreivi, paroni ja vallasherra Junes von Lokka zu Lokka de Lokka ovat saattaneet syyllistyä pahoinpitelyyn juhliessaan prinsessahäitään Ranskassa. Sen jälkeen kun he kuvauttivat itsensä maan tulevaksi presidentiksi uskomansa Marine "Marinol" Le Penin seurassa, he ilmeisesti leikki-"lehdistökorteillaan" hankkiutuivat juomaan jotain toimittajille suunnattuja korruptioviinoja, ja lopuksi koettivat "haastatella" jotain paikallisia, tietenkin valkonaamoja. Paikalliset eivät olleet kiinnostuneita, mutta tässä vaiheessa sankaritoimittajamme olivat sen verran monen boisson alcoolisée'n kumarassa, että tulos oli une bagarre. Siis tappelu.

De senaste nouvelles de société lyder så, att Tiina (eller som hon nu kallar sig, Linnea Artemis) Wiik och greve Junes baron von Lokka zu Lokka de Lokka kan ha gjort sig skyldiga till misshandel när de nådigt besökt Frankrike för att fira sitt bröllop. När de väl låtit sig fotograferas i Marine "Marinol" Le Pens sällskap, övertygade om att hon skulle bli Frankrikes nya president, drack de med hjälp av sina leksaks-"presskort" sig asfulla av de rusdrycker som tillhandahölls för journalister. Därefter försökte de "intervjua" ljushyade fransmän för sin livestreamsändning, men hade inmundigat så mycket boissons alcoolisées, att lokalbefolningen inte var intresserad av deras sällskap, och då blev det une bagarre, alltså slagsmål.

Toisin sanoen meillä tässä oli maahan tunkeutunut ulkomaalainen pariskunta, un couple d'amoureux suorastaan, joka ivresse-päissään alkaa ahdistella ja lyödä täysin sattumanvaraisia ohikulkijoita. No, kaipa he olivat arvostettavalla asialla, sillä kuten äärioikeiston jumalkuningas on lausunut:

Vi har här alltså ett utländskt par, un couple d'amoureux, som är så ivres att de börjar antasta och slå förbipasserande helt på måfå. Nåja, kanske dylikt beteende bör uppskattas och beundras, ty självaste gudkonungen har uttryckt sin respekt för Lokka:

"Jag hyser mycket stor uppskattning för Junes Lokka och det han gör. Det här har jag också uttryckt många gånger både offentligt och privat. Lokka har sina utmaningar i livet, som vi alla, men han har också förtjänster, i motsats till många av oss."