Suositut tekstit

maanantai 13. maaliskuuta 2006

Salat julki

Osoittautui, että Tristanin päivistä kirjoittaa muuan vuosia hukassa ollut ystäväni, päätellen siitä, että olen antanut hänelle lahjaksi Aksel Sandemosen romaanin Pakolainen ylittää jälkensä. Mukava tietää, että hän on hengissä. Ympäri käydään, yhteen tullaan, tai kuten Séamus Ó Grianna sanoisi: castar na daoiní ar a chéile agus ní chastar na cnoic is na sléibhte.. Siihen aikaan kun olin hänen kanssaan meilivaihdossa, olin vielä pahemmin raivoissani koko naissukupuolelle kuin bloggaaja-aikoinani, ja hän joutui valitettavasti kärsimään siitä kelpo tavalla.

7 kommenttia:

  1. Otan tuon vittuiluna. En pidä vittuilusta.

    VastaaPoista
  2. Ihmettele sitten vaan keskenäs. Ei kiinnosta selittää asiaa sadanteen miljoonanteen kertaan. Lue helkutti arkistoja jos niin kiinnostaa.

    VastaaPoista
  3. Heh, taas yksi. Mitenkään väheksymättä Panun kirjallisia taitoja, totean, että täällä lähes parasta antia on tänne kommenttiosastolle pamahtelevat päivittelijät. Pienenä vinkkinä heille voisin kertoa, että kannattaisi ehkä harjoittaa sitä maankuulua naisellista empatiaa ivallisten typeryyksien sijaan. Hyvät naiset, menettekö koskaan tekemään samaa naisille naisten tilittäessä? Kyllä silloin riittää ymmärtäjää, nyökyttelijää sun muuta paapojaa. Nukkuvaa karhua ei kannata ärsyttää. Panu on varmaan teille pahin olemassaoleva mörkö suomessa. Ihan noin niin kuin vinkkinä vain - kannattaisi ehkä ennemmin liehytellä häntä ruusuilta tuoksuvilla lehväksillä, jotta hän saa pahan reaalitodellisuuden nukuttua pois.

    VastaaPoista
  4. Chi todistaa persoonallaan täydellisesti oikeiksi kaikki ilkeämielisimmät kliseet taikahippitarotpseudotiedefeministeistä. Jollen olisi oikeasti näin sovinistinen, muuttuisin näin sovinistiseksi heti hänen bloginsa nähdessäni.

    Mistä lyödään vetoa että se myös polttaa, eikä ainoastaan tavallisia savukkeita.

    VastaaPoista
  5. Vittuako me siitä välitetään, mitä sä ittestäs haluat kertoa, saatana. Käsityksesi meikäläisestä on tasan yhtä kliseinen ja paikkaansapitämätön. Vuoroin vieraissa.

    Mutta onhan se helvetin hienoa että kerroit kaikki todelliset yksityiskohdat, niin mä voin pitää niitä myöhemmin pilkkanani. Hehee!

    VastaaPoista
  6. Chi, olen vähän samaa mieltä Panun kanssa. Panu on blogannut suhteellisen kauan, ja jatkuvasti tulee sinunlaisiasi päivittelijöitä. Aluksi sitä ehkä jaksaa oikoa ihmisten mielipiteitä, mutta siitä menee maku, kun suurin osa on provosoijia. Jos oikeasti kiinnostaa Panun elämä ja mielipiteet, niin taaksepäin selatessa pääsee sisälle enemmän..

    VastaaPoista
  7. Jep. Ämmyrä tulee tänne vittuilemaan ja sitten pahentuu sydänjuuriaan myöten kun saa rahasta takaisin. Naisella pitäisi olla oikeus käyttäytyä miten röyhkeästi ja ajattelemattomasti tahansa, ja sitten kun joutuu itse samanlaisen käytöksen kohteeksi, itkee ja parkuu ja valittaa kuinka hirveitä häntä kohtaan ollaan.

    Juuri tuommoiset akat ovat naisvihaevankeliumini paras peruste ja oikeutus.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.