Suositut tekstit

keskiviikko 15. maaliskuuta 2006

Lopultakin oikea asenne

Kasablogista löytyi linkki tähän treffi-ilmoitukseen. Kasa-Jussi ihmetteli, löytyyköhän Suomesta naista, joka täyttäisi edes puolet vaatimuksista. Löytyy tai ei, minusta tuo on lopultakin oikea asenne. Muistan kyllä omilta Luojan kiitos taakse jääneiltä sinkkuajoiltani, miltä tuntui miehenä lukea naisten ilmoituksia: reunaehdot oli jyvitetty täysin mahdottomiksi ja kohtuuttomiksi, ja jos joskus ne täyttikin ja uskalsi vastata, osoittautui, että vaatimuksia tuli heti lisää ja että minkäänlaista persoonallisuutta ei olisi saanut olla.

Maistakoot tytöt omaa lääkettään.

5 kommenttia:

  1. Näin webbideittailun viestintää tutkielman pohjalta tarkkaileen näkökulmasta, hyvän, persoonallisen ja realistisen deitti-ilmoituksen laatiminen tuntuu oleman mahdoton yhtälö valtaosalle ihmisistä.

    http://www.city.fi/deitti/view.php?id=301177&ph=

    Sinällään ihan positiivista, sillä se antaa niille harvoille poikkeustapauksille mahdollisuuden erottautua joukosta kunnolla.

    Ehkä tämä kaikki on osaltaan heijastumaa ihmisten rappeutuvasta kirjoitustaidosta ja alati laskevasta keskittymiskyvystä.

    VastaaPoista
  2. Eihän tytöt tuollaisten ilmoitusten myötä omaa lääkettään maista, vaan tietävät heti suoraan, että ilmoituksen lähettäjä on ylipainoinen, nörtin näköinen inhottava ATM, eihän se muuten Internetiin ilmoitusta laittaisikaan.

    En tiedä, miten tuo Unohduksen linkittämä ilmoitus tähän liittyy, mutta huvittapa vain huomata, etten täyttänyt vaatimuksia :) Vaikka muuten toisella olisi realistiset toiveet, niin viimeistään pituusvaatimus pilaa kaiken, hehheh.

    VastaaPoista
  3. Joo, ihan klassinen deitti-ilmoitus.

    Näin webbideittailun viestintää tutkielman pohjalta tarkkaileen näkökulmasta,

    Onko tutkielmasi luettavana sähköisessä muodossa? Siitä voisi olla monelle ATM:lle hyötyä.

    Itse olen yrittänyt nettideittejä ja YKSIKÄÄN mailailu ei ole johtanut RL-tapaamiseen. Vikana on lähinnä ollut alempitasoisuuteni. Tai sitten naisen jonku karsea piirre (esim tatuoinnit, seurustellut ulkkisten kanssa)

    Tässä pari tapausta mihin homma kaatui.
    A) Kaikki sujui loistavasti, kunnes mainitsin ohimennen kokemattomuudestani Alkoi pitämään mua pervona, joka yrittää hankkiutua poikuudesta eroon. Totesi tylysti, että "en ole se joka sen vie"
    (niin...poikuuden vieminen on paljon naisille pahempi juttu kuin neulahuumeita käyttävän narkkarin kanssa nussuttelu ilman kumia). Ja minä en edes vongannut.

    B) Lähetin kuvani ja vastauksena tuli että olen "just sellainen nörttikuikelo". Sen jälkeen tuli jyrkkää torjuntaa, yritin mitä vaan.

    C) Epäilin naisen sanaa. Nainen väitti, että ei ole löytänyt ketään, eikä sähköpostittele kymmenien eri yrittäjien kanssa. Itselleni vaan tuli muutama sähköposti, jossa oli vastauksia kysymyksiin joita en ollut esittänyt.
    (näki että oli tarkoitettu jollekkin muulle)

    Lisää esimerkkejä löytyy runsaasti. Ja mitä IRL deittailuun tulee, niin treffeille asti en ole päässyt. Sensijaan karmeita, varoittavia esimerkkejä IRL naisten pahuudesta (ja omista virheistä) löytyy runsaasti.

    VastaaPoista
  4. "Onko tutkielmasi luettavana sähköisessä muodossa? Siitä voisi olla monelle ATM:lle hyötyä."

    Se on lähinnä verkkoviestinnän kannalta, ei niinkään käytännön juttujen suhteen.

    Mutta omasta puolestani, kantapään kautta oppineena voin sanoa seuraavaa:

    -Tulet saamaan pakkeja, ja helvetin huonojakin sellaisia. Kenties tulet itsekkin antaneeksi niitä.
    -Molemmat osapuolet tulevat kohtaamaan pettymyksiä.
    -Mitä pitempään kirjoittelette, sitä suuremmat ennakko-odotukset rakennatte.
    -Ihan kaikkia yksityiskohtia ei kannata paljastaa heti alkuun, mutta epärehellisyyskään ei kannata.

    Nettideittailu ei oikeastaan ole sen kummempi pariutumismetodi kuin mikään muukaan. Aikoinaan sain sen kautta ensimmäiset kosketukset seurustelemiseen, ja nyt pitkästä aikaa ajattelin kokeilla sitä uudestaan. Vaikka opiskelun puolesta deittailua tutkailleena en törmännyt hirveän moneen mieltäylentävään ilmoitukseen.

    Olen kirjoitellut varmasti n. 30-40 eri tytön kanssa niiden parin vuoden aikana milloin sitä harrastin. Treffeille päädyin n. kymmenen kanssa. Ja yksi johti vakavaan seurustelusuhteeseen. Mutta hyvään sellaiseen, toki. Puhtaasti hyvää tuuria tosin.

    Eli takkiin tulee, mutta sen ei kannata antaa lannistaa. Vaikka kuinka luulee muuta, niin joskus oikeat ihmiset sattuvat oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan.

    VastaaPoista
  5. Itse olen vastannut kahteen ilmoitukseen - toisen tapasin kerran ja toisen kanssa seurustelen edelleen.
    Korkean onnistumisprosentin salaisuus voi olla hyvin tiukka seula siinä, millaiseen ilmoitukseen mielestäni kannatti vastata. Siirryin seuraavan, jos ilmoituksen perusteella en täyttänyt miehen vaatimuksia (suurin osa ilmoituksista oli tällaisia), ilmoitus oli liian epämääräinen eli itsestä tai omista toiveista ei ollut kerrottu tarpeeksi, jotta ilmoituksesta voisi päätellä mitään (näitäkin oli paljon), tai mies ei ilmoituksen perusteella täyttänyt omia kriteereitäni (lähinnä "en lue kirjoja" "tupakoin" yms. tapaukset).

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.