Suositut tekstit

keskiviikko 8. maaliskuuta 2006

Rautalankaa

Minun piti naisten päivän kunniaksi kirjoittaa vielä lisää raiskaajista, mutta huomasin, että Maria oli kirjoittanut Arawnin kommenttiosastolle tämän loistavan puheenvuoron, joka oli pantava näkyville, jotta feministeillä ja muilla vähämielisillä ei olisi enää yhtään tekosyytä tulkita tahallaan väärin ATM-näkökulmaa:

ATM-näkökulmalla tarkoitan nimenomaan alemman tason eli huonosta flaksista kärsivän miehen näkökulmaa: Antti ATM haaveilee vakisuhteesta sellaisen tavallisen mukavan naisen kanssa. Hän ei harrasta irtosuhteita tms. sukupuolitautiriskiä lisäävää (syynä saattaa tosin olla se, ettei hän tunnu kelpaavan kenellekään edes yhden illan suhteeseen). Antti ATM tutustuu Minna Mukavaan, ja viimeinkin vaikuttaa lupaavalta. Minnalla on kuitenkin aikaisempia seksikokemuksia jonkun Ylermi YTM:n kanssa ja Anttia pelottaa, että a)Minna on voinut saada Ylermiltä sukupuolitaudin b)jos päästään seksiin asti, hän kokemattomuuttaan mokaa ja sitten Minna pitää häntä osaamattomana tumpelona ja homma kaatuu siihen. Antti kyselee Minnalta, käyttivätkö he Ylermin kanssa kondomia ja ehdottaa, että Minna kävisi testeissä. Minna suuttuu vihjauksesta, että hänellä muka voisi olla tartunta, ja häipyy ovet paukkuen. [Toistetaan pari kertaa siten, että tyttö häipyy aina joko syystä a tai b.] Antti toivoisi löytävänsä jonkun, joka olisi yhtä kokematon kuin hän itse, mutta kaikki naiset _vaikuttavat_ harrastaneen seksiä YT-miesten kanssa, joten Antti turhautuu. Jos Antilla käy tuuri, hän voi jossain vaiheessa yllättäen löytääkin sellaisen kokemattoman tytön, jollaisia ei oikein enää uskonut olevankaan.

Ylemmän tason näkökulma: Ylermi YTM käy baareissa ja lähtee kotiin joka kerta eri tytön kanssa. Ylermi ei pelkää sukupuolitauteja, sillä hän käyttää aina kortsua. Jossakin vaiheessa Ylermi kyllästyy irtosuhteisiin ja haluaa vakiintua. Koska Ylermille riittää tarjokkaita, hän voi valita niistä sen, joka suostuu käymään testeissä.

Tarinat ovat keksittyjä, mutta pohjana toimivat lukemani MAT-aiheiset blogit.


Näinhän se tietysti menee. Kyllä minulla on sitten mukava tyttöystävä. Räytykää kateudesta!

3 kommenttia:

  1. Sehän on ihan peruskaava, että alussa pannaan kortsuilla ja kun ollaan siirtymässä paljaalla panemiseen, molemmat käyvät testeissä. Turha maalailla niitä piruja seinille, jos sellaisia ei oikeasti ole. Jos joku irtosuhteita harrastava ei suostu vakiintuessaan testeihin, hän on ainoastaan idiootti. Suurin osa ei ole.

    VastaaPoista
  2. ATM-näkökulmaan voisi lisätä sen, että kun ujo sankari yrittää saada ääntään kuuluviin, niin johan hyökkää koppavien ämmien legioona vääristelemään ATM:n sanomisia, panemaan sanoja suuhun tai valehtelemaan ja mustamaalaamaan ATM:ää. ATM on kusessa "alempitasoisuutensa" kanssa, kun eräät tahot väkisinkin yrittävät potkia potkittua, ettei vahingossakaan niin öklöttävän äklöttävä olento kuin älykäs, mukava mutta ujo mies löytäisi onnea.

    Vähän niinkuin eräässä mainoksessa, jonka näin eilen. Se oli numerohakupalvelunmainos. (Savolainen?) hyppyritukka ja nörtähtävä nuori mies ovat kylillä hengailemassa, ja ohitse kulkee nuoria naisia. Ujo mies haaveilee toisen tytön puhelinnumerosta, jotta voisi ehkä soittaa tälle. Hyppyritukka vetää jäniksenkorvat päähänsä, ja mainostaa numerohakupalvelua. Sitten tyttö kävelee takaisin, ja yrittää tarjota ujolle miehelle puhelinnumeroaan, mutta hyppyritukka pupunkorvineen alkaa pelleilemään, ja tyttö lähteekin vittuuntuneena pois. Kiitos hyppyrin, ujo mies on edelleen yksin.

    VastaaPoista
  3. Ja kesti taas (liian pitkän) hetken tajuta, että merkintäsi tarkoitus olikin nimenomaan kitkeä nuo ATM:n puheiden vääristely.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.