Suositut tekstit

torstai 3. marraskuuta 2005

Runkaten ruista ranteeseen

Blogistania kohahduttaa nyt taas uusi mediatapahtuma, nimittäin se, että joku viiden pennin provokaattori on keksinyt panna nettilokinsa nimeksi Runkkublogi ja linkittää peukalonkynsikuvien kera joillekin äärimmäisen kilttejä nakuotoksia sisältäville nettisivuille. Kama tuntuu olevan lähinnä Domai-tyylistä, eli Anttilan alusvaatekuvastoa ilman alusvaatteita. Kun ottaa huomioon, että netti on täynnä huomattavasti ronskimpaa kamaa, joka ei välttämättä edes luuraa maksun ja salasanan takana, täytyy oikeasti ihmetellä, mikä teitä tarkkaan ottaen oikein vaivaa.

Minusta tuntuu, että se ahdistava asia on taas kerran alempitasoisen miehen seksuaalisuus. Kaikilla on varmasti mielikuva yksinäisestä miehestä, jonka on hankittava seksuaalinen tyydytyksensä ns. runkkaamalla ruista ranteeseen. Kaikki miehet pelkäävät ahdistuneesti runkkarin kohtaloa - ainakin heitä kauhistuttaa ajatuskin siitä, että he olisivat ehkä voineet jossain elämänsä tienhaarassa valita vahingossa väärin ja päätyä runkkareiksi - ja kaikki naiset pelkäävät hysteerisesti tutustuvansa kivantuntuiseen mieheen, joka sitten osoittautuukin inhaksi ATM:ksi. Molempien sukupuolten edustajat joutuvat toki hyväksymään, että kai niitä alempitasoisia miehiä jossain on ja että ne varmaankin tyydyttävät halunsa masturboimalla, mutta ajatus ATM:stä samanlaisena ihmisenä kuin he itse, samanlaisena Luojan luomana ja koskettamana olentona, on äärimmäisen tuskallinen ja hirveä. Siksi heidän täytyy säveltää puolustuksekseen valhekuvitelma, jossa ATM on vähämielinen, ihmisenä epämiellyttävä ja osansa ansaitseva kammotus ja ennen kaikkea kykenemätön ilmaisemaan itseään ja inhimillisyyttään esimerkiksi taiteen keinoin - kykenemätön puhuttelemaan ihmisenä ketään heidän kaltaistaan, ja siitä syystä ei oikeastaan ihminen.

Minä en synnytä sellaista raivoa, vihaa ja torjuntaa Blogistanissa siksi, että esiinnyn usein provosoivasti ja ilkeästi, vaan siksi, että on kerta kaikkiaan mahdotonta hyväksyä ajatusta alempitasoisesta runkkarista lukeneena ja sivistyneenä miehenä, joka puhuu kansanjoukoille Irlannin parlamentin edessä. Kuka tahansa voi olla alempitasoinen mies, myös naapurinne tai kaverinne, myös sellainen mies, jonka kanssa voitte kommunikoida ja keskustella mukavasti molempia kiinnostavista asioista. Naisen saanut mies, joka tähän asti on luullut alempitasoisten miesten olevan kohtalonsa ansainneita surkimuksia ja luusereita ja ollut vakuuttunut siitä, että hänellä nyt ei ainakaan voisi olla mitään yhteistä alempitasoisen miehen kanssa, joutuu kauhukseen toteamaan, että alempitasoinen mies on hänenlaisensa ihmisolento. Hänen on pakko myöntää alempitasoisen miehen nähdessään: minä itse ilman Jumalan armoa! Jumalan armo on tässä teknillinen termi, jolla viitataan ansaitsemattomaan armahdukseen ansaitusta rangaistuksesta. Toisin sanoen kurjuudelta pelastunut mies joutuu huomaamaan, että hän ei oikeasti ole rahtuakaan parempi, älykkäämpi, sivistyneempi, herkempi jne. kuin ATM:t. Hänellä on vain ollut hyvä tuuri.

Jos nainen olisi moraalinen olento, naista kauhistuttaisi, että hän itse on ATM-leimat jakavan tribunaalin jäsenenä saattanut antaa leiman miehelle, joka ei sitä ansaitse. Suurin osa naisista ei kuitenkaan ole moraalisia olentoja - heitä nyt vain ahdistaa se, että ATM kehtaakin käyttäytyä ikään kuin olisi täysivaltainen ihminen sen sijaan että tyytyisi kiltisti räytymään hengiltä omassa kurjuudessaan ketään häiritsemättä.

PS. Muuten pidän idioottimaisena sitä Blogistaniin levinnyttä tapaa, että blogien nimen eteen lisätään "HS" tai "HS.fi" lukijoiden harhauttamiseksi luulemaan, että kyseessä on Helsingin sanomien blogi. Hesariin suuntautuu monenlaista aiheellista ja aiheetonta katkeruutta, mutta tuollaiset ilmeiset yritykset savustaa heikäläisiä ulos Blogistanista eivät saa sympatiaani.

Uusnatsit muuten ovat omaksuneet idean (omilla aivoillaanhan ne eivät ikinä olisi sitä keksineet) ja perustaneet "Looking Back at Nürnberg" -nimisen blogin, jossa muka "Helsingin Sanomien toimittaja" katsoo "kriittisesti" Nürnbergin oikeudenkäyntiä. Jo venäjänkielisten nimien oikeinkirjoitus osoittaa, että blogin pitäjä on hakenut yleissivistyksensä englanniksi netistä, mikä tietysti on erityisen tyypillistä uusnatseille - he kun eivät lue kirjoja, jotka ovat jo määritelmällisesti kommunismia, vaan ainoastaan lajitoveriensa propagandasaitteja netistä. Myös turha englannin käyttäminen blogin otsikossa ("Looking back at...") paljastaa puolisivistyneen puoliapinan; ja kaiken kruunuksi blogisti ei luonnollisestikaan ole ollut tietoinen siitä, että Nürnberg on englanniksi Nuremberg (kuten München on Munich, Schwarzwald on Black Forest ja Braunschweig Brunswick, pari knoppia mainitakseni).

19 kommenttia:

  1. Mä kyllä luulen, että sä herätät negatiivisia reaktioita koska raivoat ja olet ilkeä.

    Toisaalta en mä mitään runkkublogikohinaakaan ole havainnut, niin että paskaako mä välttämättä mitään tiedän.

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä luulen, että sä herätät negatiivisia reaktioita koska raivoat ja olet ilkeä.

    Monet ovat ilkeämpiä, ja ennen kaikkea epärehellisempiä. Silti negatiivisia reaktioita herää vähemmän.

    VastaaPoista
  3. "[...] alempitasoisesta runkkarista lukeneena ja sivistyneenä miehenä, joka puhuu kansanjoukoille Irlannin parlamentin edessä."

    Huomaat varmaan itsekin, että ylläolevan virkkeen subjekti kieltää predikaatin mitä vahvimmin.

    Suurin osa heistä, jotka kirjoittavat provosoivasti jotakuta omasta näkökulmastaan "toista" vastaan, saavat paljon sekä kannattajia että vastustajia.

    Luulisin, että sinunkin monilla ajatuksillasi on bloginkirjoittajien joukossa enemmän kannattajia kuin vastustajia. Mutta kannattajien tyytyväistä hyminää ei huomaa niin helposti kuin vastustajien ärhentelyä.

    VastaaPoista
  4. Kyllähän tuosta Runkkublogista on kohistu, satuin itsekin huomaamaan. Ja onhan se tällä hetkellä uuden top-listan ykkösenä. Joku oli alkanut käsittääkseni vaatimaan sensurointia tuon Runkkublogin, joka esittelee verrattain siveellisiä kuvia alastomista naisista, myötä. Paljon melua tyhjästä. Tosin ymmärtäähän sen, kuinka tylsää on kun masturbointi- ja krapulablogit aiheuttaa kauheita reaktioita, ja sitten jos on vieläkin tylsää, niin liitetään oman blogin nimeen tunnus HS. Zzzz.

    Aloin tässä miettimään, että aiheuttaako ATM:n seksuaalisuus todella ahdistusta. Sen olen kyllä huomannut, että jos mainitsee olevansa ATM, niin monet, erityisesti naiset, suuttuvat siitä. Sen lisäksi en ole omalla kohdalla huomannut paljoakaan, paitsi muutamaan kertaan hysteerisiä reaktioita, kun olen esimerkiksi maininnut Panun ymmärtävän minun tilannettani paremmin kuin varmaan kukaan muu täällä. Mutta minä nyt muutenkin olen varsin mitäänsanomaton, en ole puhunut kansanjoukkojen edessä ja rupuinen maisterintutkintonikin on edennyt takuten melkein alusta asti.

    Ja luulen kyllä, että seksuaalielämän parempiosaisilla on taipumusta pelätä "alempitasoisia", pitää heitä jotenkin merkittävästi erilaisina. "Runkkari" todella on yksi haukkumasana, vaikkakaan ei ehkä omina peruskouluaikoina niin yleinen kuin "homo". Homoihin voisikin vetää analogian, ehkä hieman kärjistävän: ATM:t ovat homoja ja YTM:t naisineen homofoobikkoja.

    Oikeastaan tuo homo-vertaus ei ole ollenkaan huono. Minuakin on jopa oma äiti epäillyt homoksi kun ei ole naista, ja hieman stereotypioita peliin vetäen monesti naisten parhaat mieskaverit ovat homoja; Ja he ovat juuri niitä kavereita, jotka ovat varmasti unelmapoikaystäviä jollekin, paitsi naiselle.

    VastaaPoista
  5. Minulle ei ollut edes tullut mieleen että minun pitäisi pitää seurustelemattomia/kenellekään kelpaamattomia miehiä myös seksittöminä tai että miesten masturbaatio olisi jotenkin kauhistuttava ajatus. Tiedän että elämä on äärettömän sattumanvaraista ja jos minulla ei olisi ollut aina hyvää tuuria niin ties missä olisin. Voi olla kyllä että silloin elämääni kuuluisi seksiä (muuten kuin masturboiden). Mutta en minäkään ole mikään normaali-ihminen, ehkä sellaiset paheksuvat kaikkia jotka eivät seksiä jatkuvasti harrasta.

    Minä ärsyynnyn Panun jutuista lähinnä koska minusta tuntuu että minua pakotetaan rooliin, jota en tunne omakseni, pakotetaan viholliseksi vain sukupuoleni vuoksi. Ilkeydestäkään en ole innostunut. Alitajunnastani en vastaa, voihan olla se kavahtaa alempien miesten seksuaalisuutta.

    VastaaPoista
  6. Minä kannatan junakohtausta tässä. Minulle on yksi lysti, oletko ATM eli et. Ja samoin Näkymätöntä tyttöä: Panu yrittää pakottaa meitä sellaisiksi, jollaisia emme koe olevamme.

    Mutta runkkublogista; olen taas aika sivussa, kun en ole huomannut kohua enkä kyllä käsitäkään, mistä se johtuu. Seksi nyt kiinnostaa ihmisiä, joten totta kai seksiä käsittelevä blogi on korkealla listalla. Ketä nappaa.

    Ja runkkaus, herran lettas sentään. RUnkatkaa niin paljon kuin sielu sietää, sinkut, naidut, lesket, ketkä vaan. Omassa ikäluokassani olen törmännyt paheksuntaan vain raamattupiirissä. Heistä itsetyydys on ylipäätään syntistä touhua eikä sopivaa kristitylle.

    VastaaPoista
  7. Minä ärsyynnyn Panun jutuista lähinnä koska minusta tuntuu että minua pakotetaan rooliin, jota en tunne omakseni, pakotetaan viholliseksi vain sukupuoleni vuoksi.

    No nyt sitten tiedät miltä se tuntuu. Femakot ovat kohdelleet kaikkia miehiä juuri tuolla lailla siitä asti kun minä olin pikkupoika.

    VastaaPoista
  8. Seksi nyt kiinnostaa ihmisiä, joten totta kai seksiä käsittelevä blogi on korkealla listalla.

    Ei se minua ihmetytäkään. Se ihmetyttää, että paljon pornoisemmatkaan blogit eivät ole herättäneet samanlaista sensuroinnin halua. Jos nuori levoton nainen kirjoittaa sukupuoliyhdynnöistään, se ei häiritse ketään (näitähän on). Jos AT-mies kirjoittaa itsetyydytyksestä, silloin aletaan puhua K18-leimoista ja sensuurin tarpeellisuudesta.

    VastaaPoista
  9. No nyt sitten tiedät miltä se tuntuu. Femakot ovat kohdelleet kaikkia miehiä juuri tuolla lailla siitä asti kun minä olin pikkupoika.

    Miten jumalattoman riippuvainen sä olet jonkun itse itsensä nimittäneen akkakerhon mielipiteistä?

    VastaaPoista
  10. Ai niin,

    mitä vähän on jotain sensuuripuhetta tullut, sehän on tullut niistä nakujen naisten kuvista, ei siitä että jätkis kertoo vemppaavansa.

    VastaaPoista
  11. Mutta monet naisbloggaajat (heti ensimmäisenä tulee mieleen AT-Helen) ovat kirjoitelleet varsin avoimesti varsin ronskeista fantasioistaan. Hiljaapa on silloin oltu. Runkkublogin kuvat eivät ole edes mitenkään roiseja, eivätkä edes seksikkäitä, vaan niissähän esiintyy aika tavallisia naisia, ilman vaatteita vain.

    VastaaPoista
  12. Miten jumalattoman riippuvainen sä olet jonkun itse itsensä nimittäneen akkakerhon mielipiteistä?

    Se akkakerho on hallinnut niitä tiedotusvälineitä, joista minä teinipoikana yritin repiä eväät elämääni. Tulokset tiedät.

    VastaaPoista
  13. "Minä ärsyynnyn Panun jutuista lähinnä koska minusta tuntuu että minua pakotetaan rooliin, jota en tunne omakseni, pakotetaan viholliseksi vain sukupuoleni vuoksi."

    No nyt sitten tiedät miltä se tuntuu. Femakot ovat kohdelleet kaikkia miehiä juuri tuolla lailla siitä asti kun minä olin pikkupoika.


    Nyt ollaan asian ytimessä. Feministit joukkona eivät ole mikään merkityksetön akkakerho, vaan yksi nykysuomen vaikuttavimmista tahoista.

    Kannattaa harrastaa hieman mediakriittisyyttä ja pysähtyä miettimään mitä tietyntyyppinen uutisointi tekee niille, jotka ovat vielä liian nuoria ymmärtääkseen olla kriittisiä.

    Minä olen mies: se ei tarkoita sitä, että olisin kategorisesti raiskaaja tai vaimonhakkaaja.

    VastaaPoista
  14. Minusta on käsittämätöntä, että jos feministit kerran ovat niin vaikutusvaltaisia, miksei se jumaliste näy käytännössä?

    Niin ja jos nainen on "median uhri" ja uskoo sen täydellisyys -hapatuksen, hän on toki aivoton idiootti. Jos taas mies uskoo feministien hallitseman median (justjoo...) syöttöä siitä, että miehet ovat raiskaavia sikaporsaita, mies on vain onneton uhriparka ja media pitäisi teilata.

    Äh.

    Alkaa olla salaliittoteorian makua.

    VastaaPoista
  15. Jah,

    me ollaan käsittääkseni suurin piirtein saman ikäisiä ja kyllähän mullakin ongelmani oli, mutta tulokset tiedät.

    VastaaPoista
  16. Minusta on käsittämätöntä, että jos feministit kerran ovat niin vaikutusvaltaisia, miksei se jumaliste näy käytännössä?

    Näkyyhän se. Miehet syyllistetään kaikesta mahdollisesta, naiset ovat arvostelun yläpuolella.

    Ja jos naiset jollain tasolla tai jossain mielessä ovat alistettuja tai miehiä huonommassa asemassa, se johtunee siitä, että feministit eivät oikeasti ole kiinnostuneita todellisista uudistuksista, vaan pikemminkin haluavat naisten alistamisen jatkuvan, jotta heillä olisi tekosyy käyttää edelleenkin valtaa ilman vastuuta.


    Niin ja jos nainen on "median uhri" ja uskoo sen täydellisyys -hapatuksen, hän on toki aivoton idiootti. Jos taas mies uskoo feministien hallitseman median (justjoo...) syöttöä siitä, että miehet ovat raiskaavia sikaporsaita, mies on vain onneton uhriparka ja media pitäisi teilata.

    Siinä on se ero, että sitä täydellisyyshapatusta pidetään ihan yleisesti kyynisten markkinamiesten junailemana aivopesuna, kun taas feministien propagandaa pidetään sen moraalisen tahon, niiden hyviksien, niiden sorrettujen lausumana Totuutena.

    VastaaPoista
  17. Kannattaa harrastaa hieman mediakriittisyyttä ja pysähtyä miettimään mitä tietyntyyppinen uutisointi tekee niille, jotka ovat vielä liian nuoria ymmärtääkseen olla kriittisiä.

    Tai niille valveutuneisuuteen pyrkiville nuorille, jotka osaavat olla kriittisiä valistuneiston keskuudessa yleisesti pahiksina pidettyjä tahoja (= markkinavoimat, kapitalismi, mainosmiehet ym.) kohtaan, mutta eivät ymmärrä olla kriittisiä valistuneiston hyvissertifioinnin saaneita tahoja (esim. feministejä) kohtaan.

    VastaaPoista
  18. Poistettu yksi kommentti, joka ei liittynyt aiheeseen.

    VastaaPoista
  19. Sinulle taisi koululiikunta jonkun sadistisen jumppamaikan komennossa olla tylsää tarpeettomalta tuntuvaa touhua...

    Ei se nyt ihan noinkaan ollut. Maikoissa ei ollut vikaa. Kaikki jumppamaikkani olivat hyvää tarkoittavia ja reiluja, ja monet yrittivät vilpittömästi innostaa minua liikkumaan. Joistakin urheilulajeista pidin vilpittömästi, kuten koripallosta. Vika oli siinä, että jumppatunti on ihan määritelmällisesti se tunti, jolloin öyhöt kostavat pingolle hänen olemassaolonsa. Koska jumppamaikka ei ehdi olla kaikkialla eikä hänellä aina ole auktoriteettia öyhöihin, pinko saa kyllä turpiinsa jumppamaikan hyvistä tarkoituksista huolimatta.

    Oli Varkaudessa yksi oikeasti kamala jumppamaikka. Hän ei minua opettanut, mutta hänen ikimuistoisen ääliö poikansa osui luokalleni ja pilasi minulta lukion.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.