Suositut tekstit

tiistai 2. lokakuuta 2018

Olin taas oikeassa - valitettavasti. Tyvärr fick jag rätt igen.

Laura Huhtasaaren uusin sekoilu osoittaa minun aina olleen oikeassa sanoessani, että äärioikeisto voi ottaa tähtäimeensä vaikka vihollisiksi mieltämiensä lapset. Vainoharhaiseksi syytitte, mutta katsokaa miten kävi.

Laura Huhtasaaris nyaste tilltag visar att jag hade rätt hela tiden när jag påstod att extremhögern är beredd att hota t om barn till de som den ser som fiender. Ni beskyllde mig för att vara paranoid, men kolla hur det gick.

Olen myös ennustanut, että koska tyypillinen äärioikeistolainen ei rakasta lapsiaan, tai koska hänen poliittinen kiihkomielisyytensä on perhesiteitä voimakkaampi, näemme vielä sellaisia tapauksia, että äärioikeistolaiset murhaavat omia lapsiaan ja koettavat lavastaa syylliseksi maahanmuuttajan, tai jonkun poliittiseksi vastustajaksi mieltämänsä. Tämä on nyt lähellä toteutumistaan. Tämän vaaran takia olisi perusteltua ottaa äärioikeistolaisten lapset huostaan rutiinitoimena.

Jag har också förutsagt att vi ännu kommer att se högerextremister som slår ihjäl sina egna barn och försöker framställa detta som politiska motståndares eller invandrares fel - något som beror på att en typisk högerextremist inte älskar sina barn, eller för att uttrycka det annorlunda: på att hans politiska nit är starkare än hans familjeband. Snart får ni säkert sanna mina ord. På grund av den här risken skulle det vara motiverat att rutinmässigt omhänderta barnen till alla högerextremister.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.