Suositut tekstit

keskiviikko 10. elokuuta 2005

Hier kommt schon wieder der Meister der Kleinen Form, der Unverwüstliche

Jotta ette kuvittelisi säännöllisen rakkauselämän ja hyvänäpidon tylsyttäneen mun uhkapuukkooni terää, annan pikku tyylinäytteen, jos sinihammas puree: Heli Koivula on kirjoittanut lesbopornokirjan (siitä käytetään juorulehdistössä välttösanaa "erotiikka"). Kuten tiedämme, Koivula ei ole lesbo, vaan naimisissa ulkomaalaisen miespuolisen urheilijakollegan kanssa. Miksi hän siis kirjoittaa kahden suomalaisen urheilijatytön lesbosuhteesta? No, kun kerran kaikille suomalaisille naisille ei kuitenkaan riitä ulkomaisia urheilijamiehiä, suurten naismassojen on tyydyttävä toiseksi parhaaseen, eli toisiinsa.

Suomalaiseen mieheen ei kuitenkaan saa suomalainen nainen alentua. Se on pyhä periaate, jota Koivula on toteuttanut omassa elämässään ja jonka hän näin haluaa opettaa naispuolisille ihailijoilleenkin.

1 kommentti:

  1. Aivan johdonmukaista, Hiski hyvä: niin kauan kuin ulkomaalaista YTMää ei ilmaannu, voidaan mielellään olla lesboja, mutta jos ilmaantuu, niin sitten vaihdetaan suuntausta. Pääasia on, että ei ainakaan suomalaisen miehen kanssa, hyi olkoon.

    MK: oletko pannut blogisi taas kiinni? :(

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.