Suositut tekstit

lauantai 1. lokakuuta 2005

Feministit vrt. "miesten salaliitto"

Tässä ROKS-jupakassa kaikkein hupaisinta on, että feministit alkavat itse muistuttaa yhä enemmän sitä luulottelemaansa miesten salaliittoa.

FEMINISTIEN VÄITE: miehet ovat patriarkaalinen salaliitto, joka vetää yhtä köyttä naisten etua vastaan. - FAKTA: feministit ovat syvälle poliittiseen järjestelmään soluttautunut "naisverkosto", joka esim. sosiaalialalla vetää yhtä köyttä miehiä vastaan, mutta asia puheeksi otettaessa kieltää kirkkain silmin käyttävänsä minkäänlaista valtaa.

FEMINISTIEN VÄITE: vallankäyttäjämiehet kuuluvat saatananpalvojakirkkoon ja käyttävät kirkkonsa rituaaleissa lapsia hyväkseen. - FAKTA: monet feministit kuuluvat wicca-höpöhöpöuskon piiriin, ja tuon Salanimen todistuksen mukaan (sekä myös ROKSin aivopesemien nuorten tyttöjen puheista päätellen) myös pakottavat nuoria tyttöjä lesbosuhteisiin kanssaan.

Samanlaisia analogioita voisi varmasti keksiä lisääkin, mutta tuossa pari esimerkkiä. Näyttääkin siltä, että feministien käsitys miehistä perustuu heihin itseensä. Ne luulevat meidän olevan samanlaisia paskiaisia kuin he itse ovat.

4 kommenttia:

  1. Periaatteessa olen koska tahansa valmis uskomaan ruotsalaisesta yhteiskunnasta vähän mitä tahansa, mutta ROKSin eukkojen teoriassa on kaksi kriittistä heikkoa kohtaa.

    Ensinnäkin lapsia ei puutu. Jos niitä ei puutu, niitä ei puutu.

    Toiseksi väitetyn vahva ja laajuinen salaliitto olisi koska tahansa kykenevä eliminoimaan muutaman ämmänkääkän pois inimisemästä.

    Kakkospointista tulee myös mieleen, että sukupuolten sotaa julistavien tulisi olla hieman varovaisia puheissaan ja teoissaan. Jos mainittu sota todella syttyisi, ROKS-tyyppiset tahot eivät pärjäisi kahta päivää.

    VastaaPoista
  2. Tuosta "miesten salaliitosta" tuli mieleen analogia ihan toiseen juttuun, jolla ei varmaan ole mitään tekemistä tämän feministiaiheen kanssa, mutta sen kanssa kyllä, miten jotkut ihmiset ovat pyhässä vihassaan valmiita uskomaan vaikka mitä.

    Täälläpäin tehdyistä alaikäisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyneistä rikoksista kirjoiteltiin taannoin paljon varsinkin roskalehdissä. Huomiota sai myös se, että poliisin mukaan rikoksia oli aika paljon vähemmän kuin joiltain muilta tahoilta annettiin ymmärtää. Kun roskalehdistö ei saanutkaan himoitsemaansa skandaalia ja vaipui tapauksen osalta pettyneeseen hiljaisuuteen, esiin nousi kansan syvistä riveistä tahoja, jotka väittivät poliisin itse olevan "alan miehiä" ja siksi vähättelevän lukumäärää.

    Juttu sinänsä on harvinaisen inhottava, mutta ei se silti saisi antaa oikeutta hutkimiseen tutkimatta. Tulivatkohan nämä salaliittoteoreetikot ajatelleeksi sitä, olisiko sellainen yhteiskunta kiva, jossa poliisi voisi pidättää - sanotaan nyt vaikka 10 ihmistä - tuosta vaan, koska joltain taholta on vihjattu 10 roistosta. Sellaisessa yhteiskunnassa sellainen poliisi tekisi arvattavasti aika paljon muutakin "kivaa".

    VastaaPoista
  3. Ensinnäkin lapsia ei puutu. Jos niitä ei puutu, niitä ei puutu.

    Tälle ROKSin vasta-argumentti oli muistaakseni, että kyseessä ovat laittomien turvapaikanhakijoiden lapset, jotka otetaan "huostaan" samalla kun aikuiset laivataan takaisin Murjanistaniin. En tietysti itse usko moiseen pätkääkään, kunhan merkitsen asian muistiin.

    Toiseksi väitetyn vahva ja laajuinen salaliitto olisi koska tahansa kykenevä eliminoimaan muutaman ämmänkääkän pois inimisemästä.

    Jep. Sen sijaan tämä patriarkaatin salaliitto jakaa niille ämmänkääkille miljoonia kruunuja propagandatoiminnan jatkamiseen.

    VastaaPoista
  4. Niinpä niin, noin se projektio toimii. Vastustajaa syytetään siitä mitä itse ollaan ja edustetaan.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.