Suositut tekstit

keskiviikko 2. helmikuuta 2005

Ionfhabhtú

Ikävän nyt kerron teille: kummityttöni Katie on joutunut sairaalaan turvonneen jalan takia. Jos olette henkilökohtaisessa yhteydessä virallisesti hyväksyttyjen uskonnollisten yhteisöjen tunnustuksessa luojan, suojelijan tai kaitsijan asemaa nauttiviin ylempiin Tahoihin, sanokaa hänen puolestaan pari sanaa. Ateistit ja muut luonnontieteilijät voivat antaa rohkaisevia tietoja syöpälääkityksen uusista edistysaskeleista (juu, tämä on luulotautia by proxy). Asianomaisen oman ilmoituksen mukaan kyseessä on vain ionfhabhtú, joka on oppitekoinen nimitys infektiolle tai tulehdukselle, joten huoleni saattaa olla liioiteltua, mutta primitiiviseen magiaan uskovana tatuoituna ja rituaaliarpisena ukkapukkaheimon peniskoteloneekerinä toivon, että paha saadaan karkotettua pelkäämällä sitä hiukan yläkanttiin.

1 kommentti:

  1. Hei,

    luin juttusi: sobota, luty 26, 2005
    Окупанты пошли вон!, enkä ihan täysin ymmärtänyt jutun tarkoitusta. millä perusteella tuomitset Jurjenen tai Tigosen ummikkoryssiksi tai valeinkereiksi? Tai saako olemassa olevia sukunimiä julkaista tuolla tavalla?

    Ystävällisin terveisin

    sonja

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.