Suositut tekstit

perjantai 19. heinäkuuta 2019

Perussuomalaista seksuaalipolitiikkaa taas kerran - Sannfinsk sexualpolitik en gång till

Uudenmaan persunuorten miesoletettu puheenjohtaja Pyry-Lii Soinio (osittain sama etunimi kuin Li Anderssonilla) on ottanut kantaa seksuaalipoliittisiin kysymyksiin. Hän sanoi jotenkin niin, että tarkistaa mahdollisen uuden tyttöystäväehdokkaan taustan netistä, ja jos tytöllä näkyy tummaihoinen ex-poikaystävä, niin Pyry-Lii antaa heti rukkaset.

Pyry-Lii Soinio, ordförande för sannfinsk ungdom i Nyland (som delar ett av förnamnen med Li Andersson, men ändå lär vara en heterosexuell cis-karl), har tagit ställning till sexualpolitiska frågor. Han sade ungefär att han alltid kollar på nätet vad en tänkbar ny flickvän har för bakgrund. Om tjejen haft en mörkhyad pojkvän, ger Pyry-Lii henne genast korgen.

Onhan se kieltämättä vähän surullista, että omaan kansaan kuuluvaa tyttöystävää ei löydy Pyry-Liille enää mistään, kun kaikki ovat olleet yhdynnässä tumman pojan kanssa. Tai ainakin esiintyneet samoissa valokuvassa, mikä Pyry-Liille on epäilemättä merkki erityisen rivolla tavalla tapahtuneista seksuaalitoimista.

Visst är det lite sorgligt att Pyry-Lii inte längre kan hitta en äktfinsk flickvän någonstans, då alla tjejer redan haft samlag med en mörkhyad kille. Eller åtminstone uppträtt i samma foto, något som för Pyry-Lii indikerar särskilt oanständiga sexuella aktiviteter.

Onneksi Pyry-Liikin voi monien muiden persujen tavoin hakea naisen Thaimaasta, kunhan hän tuosta hankkii ammatin ja töitä. Tosin Thaimaassa hänenlaisilleen lännen miehille tarjolla olevat tytöt ovat luultavasti olleet töissä bordellissa. Mutta siellä heihin eivät ole ruilautelleet siemeniään mitkään tummaihoiset maahanmuuttajat, vaan käyvän hinnan maksaneet valkoihoiset sedät. Hehän ovat omaa rotua, Pyry-Liin aatteiden kannalta siis melkein omaa lihaa. Ja jos tytöltä saa immuunikadon, niin se on se hyvä valkoihoinen immuunikato.

Framtiden ser dock inte så illa ut för Pyry-Lii, bara han skaffar sig yrke och jobb, då har han nämligen råd att köpa sig en kvinna i Thailand. De thailändska tjejer som kan gå med på att gifta sig med honom har visserligen med en viss sannolikhet jobbat på bordeller. Men där är det inte några mörkhyade invandrare som sprutat sin sperma i dem, utan vita gubbar som betalat ett gängse pris. De är män av samma ras, köttsliga bröder till Pyry-Lii och hans ideologifränder. Och får han aids av flickan är det av den goda ljushyade sorten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.