Suositut tekstit

tiistai 6. marraskuuta 2018

Hesarin juttu putinismista eduskunnassa - Helsingin Sanomats artikel om putinism på riksdagen

Helsingin Sanomat julkaisi varsin ansiokkaan jutun putinismista eduskunnassa, mutta yhden moitteen aiheen löysin: se ei maininnut Jussi Halla-ahon esiintymistä RT-kanavalla kertomassa satuja Suomen palavista maahanmuuttajagetoista, vaan antoi hänen stilisoida itsensä Ukrainan ystäväksi. Se sentään sanottiin, että häneltä jäi ukrainan sanakirja toimittamatta, kun politiikka vei. Sen voi ihan legitiimisti tulkita niin, että hänelle oli tärkeämpää mennä tekemään Venäjän ohjailemaa äärioikeistopolitiikkaa kuin tukea Ukrainan kulttuuria Suomessa.

Helsingin Sanomat gav ut en lovvärd artikel om putinism på riksdagen, men en sak vill jag kritisera: artikeln nämnde inte att han hade uppträtt på den ryska propagandakanalen RT och berättat sina sagor om brinnande invandrarghetton i Finland. Det påpekades visserligen att han slutade arbeta på den ukrainska ordboken, när politiken blev viktigare. Detta kan legitimt tolkas så, att han föredrog ryskstyrd högerextrem politik framom främjandet av ukrainsk kultur i Finland.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.