keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Toimittajan pilkkominen ei riittävä syy keskeyttää asevientiä - Styckningsmordet på journalisten inte tillräckligt skäl för att stoppa vapenexport till Saudiarabien

Alkaa jo näyttää aika taputellulta, että saudiarabialaistoimittaja joutui murhatuksi ja hengiltä silvotuksi konsulaatissa, mutta puolustusministerin paikalle tunkeutunut äärioikeistolainen sanoo, ettei se ole riittävä syy lopettaa aseiden myyntiä Saudi-Arabiaan. No ei kai, kun ao. äärioikeistolaisen oman viiteryhmän mielestä äärioikeistosta kyttyrää tykkäävien journalistien kappaleiksi leikkaaminen olisi ihan helvetin hyvä idea.

Det börjar se allt klarare ut att den saudiarabiske journalisten mördades och styckades ihjäl på konsulatet, men den högerextremist som påstår sig vara vår försvarsminister säger att det inte är en tillräcklig anledning för att stoppa vapenförsäljningen till Saudi-Arabien. Det är det visst inte, när hans egen högerextrema referensgrupp anser att det är en jäkla fin idé att skära i stycken alla journalister som ogillar extremhögern.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.