Suositut tekstit

tiistai 19. heinäkuuta 2005

Röökit vittuun, perkele

Jos sielunne sietää ja vakaumuksenne vaatii, allekirjoittakaa vetoomus savuttomien ravintoloiden puolesta nettiosoitteessa http://muumilaakso.org/~jristani/savuton/.

En uskalla luvata pimppaa kaikille AT-miehille, jos sivistynyt, savustumaton irlantilainen pubikulttuuri tuodaan meillekin, mutta uskallan väittää, että naisettomien, muuten mukavien kaverien mahdollisuudet sukupuoliyhdyntöihin kasvavat merkittävästi, jos rööki saadaan pois juottoloista ja niihin tulee enemmän fiksua, tupakoimatonta porukkaa. Irlantilaiset kokemukseni viittaavat vahvasti tähän suuntaan.

4 kommenttia:

  1. Onko tupakointi irlantilaisissa juottoloissa lailla kiellettyä, vai/tai paheksuuko kulttuuri sitä?

    VastaaPoista
  2. Se on nimenomaan lailla kiellettyä. Kapakoitsijat pelkäsivät menettävänsä asiakkaansa uuden lain myötä, mutta kävikin päinvastoin: myös tupakoimattomat alkoivat käydä pubeissa.

    VastaaPoista
  3. New Yorkin osavaltiossa ravintoloissa röpöttely on ollut kiellettyä pari vuotta, ja kokemukset ovat samansuuntaisia eli hyviä.

    Useimmat tupakoitsijatkin taitavat nykyään olla sitä mieltä, että baareissa on mukavampaa, kun sisällä ei kuole savuun.

    VastaaPoista
  4. Minäkin kannattaisin savuttomia kapakoita jo siksi, että oma kännipoltto estyisi.

    Harmittaa vain että silloin kun lista oli vielä julkinen, sain parista eksemplaarista sellaisen kuvan, että addressiin olivat osallistuneet nimenomaan ihmiset, jotka eivät edes käy kapakoissa, vaan tykkäävät vain sotkeutua toisten elämään hölmöine vakaumuksineen.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.