Suositut tekstit

maanantai 25. heinäkuuta 2005

Meister der Kleinen Form, noch einmal

Tamara Lund on kuollut syöpään. Veikkaanpa että syynä oli viina, tupakka ja vahvemmatkin virvokkeet. Tämä ei ole panettelua eikä moralisointia, vaan realismia sen suhteen, millaista elämää esiintyvät taiteilijat viettävät. Aika pikkulapsen näköinen se hänen tissihirviö-kaunotartyttärensäkin oli, ja meni naimisiin vastanäyttelijänsä kanssa, mikä ei välttämättä ole merkki kovin kypsästä elämänhallinnasta. Tyttö on tietysti nuorten naisten fasistisen pahuuden ruumiillistuma, mutta en ole erityisen ilahtunut siitä, että hän menettää äitinsä noinkin nuorena.

Veikkaanpa, että tytöllä olisi ollut paljon puhuttavaa äitinsä kanssa kahdenkymmenen vuoden päästä, jos äiti olisi elänyt niin kauan.

1 kommentti:

  1. Tuossa viikonloppuna spekuloitiin Tamaran kuolinsyytä. Ehdotin ensiksi, että hän on noussut valkoisesta jaguaristaan väärällä puolella turfia ja joku ampui hänet kilpailevan jengin jäsenenä. Hautajaisissa hänen possensa seisoo arkun ääressä aurinkolasit päässä ja pidetään puheita, miten tämäkään naapurusto ei ole kuin ennen. Taustalla joku kiekuu spirituaaleja.

    Sitten - kun emme vieläkään päässeet kurkkimaan iltapäivälehtiä ja nettikin oli jossain kaukana - ei voinut kuin päätellä, että heroiinin yliannostus tai tavallinen omaan oksennukseen kuoleminen oli kyseessä.

    Kiitos tiedotusvälineiden, muusikoiden kuolema on aina helppo selittää. Tällä kertaa taisi mennä vähän ehkä ohi, mutta ensi kerralla taas osuu.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.