sunnuntai 26. kesäkuuta 2005

Uusi blogilista...

...pelaa näköjään merkityillä korteilla: Notatkin/Plökin päivitykset eivät näy siellä.

Sensuurilla on monet tiet ja monet keinot.

6 kommenttia:

 1. Ei välttämättä; Notatkin päivitys on merkitty 15.15, ja jo vanhalla blogilistalla ainakin minulla oli joskus vaikea saada TM:ää päivitettyjen joukkoon, ja usein sai odottaa monta tuntia. Kai se tekniikka siellä kusee, blogilista lienee räjähtänyt käsiin, kun uusia blogeja kasvaa kuin äpärälapsia Turkin matkojen... eikun siis sieniä sateella.

  VastaaPoista
 2. Sama huomio yleisemminkin - tosin vain ajoittain, mutta ehkä hieman lisääntyvässä määrin.

  Arveli IT - ääliö.

  VastaaPoista
 3. Saman olen huomannut minäkin - päivitykset eivät tule listalle näkyviin läheskään heti. Nytkin olen päivittänyt oman blogini jo reilu tunti sitten, mutta blogilista ei ole vielä huomannut sitä.

  VastaaPoista
 4. Onkohan tässä mitään "taikaa" tai edes tehoa? Olen kyllä kokeillut tätä itsekin silloin tällöin , mutta en oikein osaa arvioida vaikutusta.
  Oletan/uskon silti, että kikka nopeuttaa päivityksiä ainakin jonkun verran...

  Muistin jutun/infon tvs. Anita Konkan sivulta (8.5).

  ***
  "Olen pariin otteeseen ihmetellyt Blogilistan päivityshitautta. Eilen Sami Köykältä tuli vastaus. Hän neuvoo: ”Kannattaa katsoa blogisi infosivua. Siellä on linkki "Lataa nyt", jonka klikkaaminen pakottaa blogilistan tarkistamaan blogin muutoksien varalta ensi tilassa. Jos yhteyksissä ei ole muita ongelmia, tuo saa blogin ilmestymään listalle samantien.Mutta jos blogilistalla on vaikeuksia ladata blogiasi (jolloin sivullalukee "Latausvirhe"), silloin se ei tosiaan pysty havaitsemaan onkoblogia päivitetty vai ei. Jos latausvirheitä tulee tunnin sisäänuseampia, blogilista harventaa tarkistustahtia, ensin 6 ja sitten 12tunnin väliseksi jotta se ei kuluta turhaan verkkokapasiteettiatoimimattoman sivun tarkistamiseen.”

  Jos jollakulla on samantapaisia ongelmia kuin minulla, niin siitä vaan klikkaamaan sinistä ympyrää, jonka keskellä on i-kirjain."

  VastaaPoista
 5. Tuokaan ei välttämättä auta. Minä harrastin aina tuota, mutta siltikin saattoi kestää useampi tunti, ennenkuin päivitys ilmaantui. Eikä tullut edes mitään latausvirhettä, vaan tarkistuksessa vain kesti ja kesti.

  Hauskasti kyllä tuolta Notatkin info-sivuilta löytyy huomautus, että blogi ON päivittynyt, mutta että kyseessä on ollut haamupäivitys. Humm hmm.

  VastaaPoista
 6. Päivityshitaus on räätälöity tarpeisiini, sillä suollan yleensä melko julkaisukelvotonta tekstiä, jota yritän sitten parannella jälkeenpäin. Päivän viive olisi monesti tarpeisiini sopiva.

  VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.