Suositut tekstit

torstai 23. kesäkuuta 2005

Pojat yrittävät

Blogistaniin on ilmaantunut ihka-aito rasistiblogi, joka luettelee nekrujen sun muiden alempirotuisten rikoksia. Enkä tietenkään linkitä, en. Mutta aika epätoivoiselta näyttää yritys, kun pitää tällaisiakin hirveitä "maahanmuuttajarikoksia" listata:


Poliisin mukaan kaksi nuorta miestä aloitti tappelun tuntemattomasta syystä Kaisaniemen puiston koripallokentällä. Molemmat osapuolet saivat tappelussa vammoja. Tappelu päättyi, kun toinen mies sai rikkinäisestä pullosta pahan iskun selkäänsä.
Toimituskunnan arvaus on, Kaisaniemen ja Helsingin todellisuus tietäen, että tappelijat eivät välttämättä olleet abosuomalaisia.


Juu, eihän ne "abosuomalaiset" koskaan hillu kännissä pullojen kanssa eikä varmaan myöskään spurguunnu. Nyt kun on juhannus, niin suomalaisethan tietysti juhlivat selvin päin kilttiä perhejuhlaa, sitä vastoin umpihumalaiset muslimijengit öyhöttävät kaduilla puukkojen kanssa allah akbaria huutaen ja hakkaavat kaikki, joilta ei saa kahta euroa krapularyyppyyn... just joo.

Leikki sikseen. Noissa rasisteissa minua on aina vituttanut eniten se, että ne ovat mitä suurimmassa määrin samaa porukkaa, jolta minä olen aina ollut saamassa turpiini. En ole eläissäni joutunut ulkomaalaisen uhkaamaksi enkä hakkaamaksi, suomalaisen sitäkin useammin. Rasismi tarkoittaa sitä, että se sama paskajengi, joka on aina vainonnut minua, kehtaa vielä vaatia minulta solidaarisuutta jotain nekrua vastaan, joka ei ole ollut minulle vielä kertaakaan minkäänlaiseksi häiriöksi. Sitä saavat saatana vieköön kauan odottaa.

4 kommenttia:

  1. Voi kun maailma ymmärtäisi, että idiotismi ei katso ihonväriä. Joka kansalaisuudesta, rodusta, uskontoryhmästä ja poliittesesta katsomuksesta löytyy läjä ääliötä joita pitäisi karkottaa. Hyvä karkoituskohde voisi olla Bushin luotsaama valtio. On ehkä liian suuritöistä alkaa sieltä kuskaamaan 200 miljoona ihmistä pois.

    Ihmisen teot puhuvat puolestaan, ei ihonväri.

    VastaaPoista
  2. Pikku-Isännän idiotismiin liittymättömien tekijöiden listasta jäi puuttumaan sukupuoli.

    VastaaPoista
  3. Heh heh, vai jäi puuttumaan. Mutta vakavasti puhuen: tuo pullon kanssa koheltavien nuorten jolppien tappelu on suurin piirtein niin suomalaiselle kulttuurille tyypillinen väkivallanteko, että jos siihen oli osallisena ulkomaalainen, sitä kaveria tuskin voidaan ainakaan syyttää huonosta sopeutumisesta maan tapoihin.

    VastaaPoista
  4. Hyvä pointti! Harmi, etteivät rasistien asenteisiin mitkään järkiargumentit pure.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.