Suositut tekstit

torstai 18. huhtikuuta 2019

Se minkä jo kaikki tiesimme - Det vi alla redan visste

Hugenbergit eli suomenkieliset lehdet julistavat sitä minkä me suomenkielisen julkisuuden ulkopuolelle perussuomalaisten mahtikäskyllä suljetut kansalaisjournalistit jo tiesimme: tyypillinen persuäänestäjä ei ole huono-osainen. Tyypillinen persuäänestäjä on sellainen keskiluokan edustaja, jolle rahan tienaaminen on tärkeintä maailmassa, joka pystyy joko elättämään itsensä hyvin ilman akateemista koulutusta tai jolle koulutuksella on puhtaasti instrumentaalinen, ei yleissivistävä arvo.

Hugenbergarna, dvs de finskspråkiga tidningarna, förkunnar vad vi medborgarjournalister som på sannfinnarnas mäktiga order uteslutits ur finskspråkig offentlighet redan visste: det är inte de utslagna och illa lottade som mest röstar på sannf. Den typiske sannf-väljaren är en representant för medelklassen som antingen lyckas ha fin inkomst utan utbildning eller vars syn på utbildning är rent instrumentell. Sådana typer ger katten i allmänbildningen, för dem är det uteslutande pengarna som gäller.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.