Suositut tekstit

perjantai 19. huhtikuuta 2019

Isänmaan tuhoaja jättää politiikan - Fosterlandets förstörare lämnar politiken

Timo Soini sanoo jättävänsä politiikan hyvillä mielin. Mitä hän on saanut aikaan? Isänmaa on pilattu nostamalla ihmisvihaajafasistit eduskuntaan tuhoamaan jokseenkin kaikki asiat, joista Suomea on muualla maailmassa ihailtu. Omalle itselle on toki hankittu hillotolppa, josta irtoaa riittävästi hynää sopusuhtaisen Adoniksen ruumiinrakenteen ylläpitämiseen vastakin. Niin, ja minulta taas on riistetty kaikki sananvapaus suomenkielisissä medioissa. Se taisi oikeastaan olla suurempi saavutus kuin itsekään luulin, koska se antoi persuille uskoa siihen, että he voivat hallita mediaa ja suomen kieltä.


Timo Soini säger sig lämna politiken nöjd och med glatt lynne. Vad har han åstadkommit under sin politiska karriär? Han har ruinerat fosterlandet genom att öppna riksdagens dörrar för människohatande fascister som vill ta kål på allt Finland i världen fått respekt för. För sig själv har han visserligen upprättat en stabil inkomstkälla för att även i framtiden upprätthålla sin adonisliknande kroppsbyggnad. Och vad gäller mig personligen har jag förlorat min uttrycksfrihet i finskspråkiga medier under sannfinsk påtryckning. Det förefaller ha varit en större seger för sannfinnarna än man kunde inbilla sig vid första ögonkastet, eftersom det övertygat dem om att de kan och får censurera och kontrollera finska medier och finska språket.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.