sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Virtuaali-Homma, eli Homma-simulaatio niille, jotka eivät uskalla Hommalla käydä


(alun perin julkaistu Paljastetun blogissa 6. lokakuuta 2013)

Joukossamme on herkkiä sieluja, jotka eivät uskalla käydä Hommalla katsomassa, millaisia juttuja siellä kirjoitetaan. Modernin teknologian ansiosta hekin voivat kuitenkin muodostaa itselleen mielikuvan siitä, mistä Hommalla keskustellaan ja millä tavoin. On nimittäin mahdollista luoda uskottava ja eksakti simulaatio Homma-keskustelusta, joka asiantuntijoiden mukaan vastaa täysin alkuperäistä.

Olkaapa hyvät! Sanotaan, että keskustelusäie alkaa vaikkapa seuraavanlaisesta isänmaallisesta urotyöstä: ensin joku, sanotaanpa vaikka kuvitteellinen nimimerkki Mediaseururi, kopioi ja peistaa tiedotusvälineestä jutun, joka kertoo keski-ikäisen suomalaisen kalkkinaamaisen heteroukkelin uhriutumisesta muslimiterrorismin kynsissä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nelivuotias somalityttö on metrossa astunut hänen varpailleen. Tällöin sankari on mielestään hyvinkin oikeutetun isänmaallisen taistelunhalun elähdyttämänä hakannut pikkutytöltä aivokopan murskaksi sekä samaa järkähtämätöntä tunnetta osoittaen runnonut myös tytön vanhemmat teho- osastokuntoon.

Hommalaiset reagoivat tapahtuneeseen seuraavasti:
Ensin kuvitteellinen virkakunnan edustajaksi identifioituva nimimerkki pohtii asiaa muinaisantiikkisesta näkökulmasta verraten somaleja germaanisiin barbaariheimoihin ja päätyen johtopäätökseen, että kyseinen valkoisen rodun tulevaisuutta puolustanut sankari edusti alkuperäistä roomalaista kansallishyvettä eli virtusta tavalla, jota lällystynyt nykymaailma ei osaa arvostaa. 

Seuraavaksi puhuu nimimerkki Eikka Pöö Sukevan suljetulta julistaen, että sankarille tulisi antaa mitali tai ainakin maksaa tapporaha tunnustuksena isänmaallisesta urotyöstä. Tämä saa suurta kannatusta, ja useat nimimerkit ovat yhtä mieltä siitä, että ainakin kolehti tulisi kerätä urhon oikeudenkäyntikuluihin ja hänen perheensä auttamiseksi. Lakimiehen koulutuksen saanut hompanssi puolestaan ilmoittautuu vapaaehtoiseksi puolustamaan valkoisen rodun armoitettua esitaistelijaa julman demlatuomarin edessä.

Toisaalta joukko vapaaehtoisia ilmaisee halunsa kovistella tuomaria ennen oikeudenkäyntiä, jotta varmistuisi, että tuomari tuomitsee oikein eli vapauttaa syytetyn. "Emmehän halua, että tuomarin lapset joutuvat kärsimään isän demlalaisuudesta", vihjailee alkuperäisen idean esittäjä, ja tämä tuo hänelle kaikkien keskustelijoiden suosion. 

Tietyssä vaiheessa tapaus kulkeutuu kansainvälisten medioiden tietoon, jolloin osoittautuu, että niiden ymmärtämys valkosuomalaisen rodun esitaistelijaa ja hänen toimintansa itsepuolustuksellista luonnetta kohtaan on kovin rajallinen. Tämä synnyttää närkästyneitä vastareaktioita ja uumoillaan eräiden tavanomaisten epäiltyjen levittäneen epäisänmaallista disinformaatiota ulkomaaneläville. 

Epäiltyjen kuohitsemisesta ja suolistamisesta fantasioidaan kymmenen viestin voimin, kunnes yksi keskustelijoista esittää teorian, jonka mukaan ulkomaiden kirjoittelu todistaa taas kerran dhimmiytymisen saavuttaneen korjaamattomat mitat ja tilanteen olevan pelastettavissa vain laajamittaisin teloituksin ja puhdistuksin. Teoria saa entusiastista kannatusta. 

Muutama keskustelija ilmaisee myös huolensa vaarasta, jonka vainotulle sankarille tuottavat murhanhimoiset somaliterroristit ja heidän vielä armottomammat mokuttajaliittolaisensa. Tässä vaiheessa näet jokin somalijärjestö on rohjennut julkisesti valitella tapausta, esittää surunvalittelunsa uhrien omaisille ja toivoa, että oikeus tapahtuu Suomen lakien mukaan. Tämä tulkitaan Hommalla tietysti niin, että julmat somalisoturit ovat päättäneet omavaltaisesti rangaista miesparkaa kauhistuttavan sharia-lakinsa mukaan, sillä sitähän muslimit aina tarkoittavat puhuessaan oikeuden tapahtumisesta, senhän sanoo jär... ei kun Halla-ahon blogikin.

Lopulta keskusteluun puuttuu myös yksinäinen järjen ääni, joka kysyy, oliko se pikkutytön surmaaminen oikeasti kovinkaan viisasta tai oikeutettua. Tälle kirjoittajalle mode, joka on nimeltään jotain sellaista kuin gpu tai Minimirakkaus, rätkäisee tietysti bannit mokutuksesta, mutta sitä ennen hollantilaisniminen nimimerkki toteaa että on aina hyvä kun saadaan yksikin potentiaalinen muslimiäiti hyvissä ajoin pois pelistä, ja venäläisniminen nimimerkki toteaa että tällainen pikkutyttöjen sääliminen on vain valkoiselle rodulle ominaista hyvyyttä, jonka päälle neekerit eivät ymmärrä ja josta valkoisten on aika oppia pois, jos mielivät voittaa maailmansotansa neekereitä vastaan.

Edellä oleva on autenttista lähentelevä simulaatio tyypillisestä keskustelusäikeestä Hommalla, ja sen avulla Hommalla koskaan käymättömät saavat aivan riittävän hyvän mielikuvan siitä, millaisia juttuja siellä kirjoitetaan.