maanantai 13. lokakuuta 2014

Neljä kovaa peetä

(julkaistu ensimmäisen kerran Paljastetun blogissa 13.lokakuuta 2014)

Viime keväänä Suomen Sotilas analysoi Venäjän informaatiosodankäyntiä, jossa sen mukaan oli erotettavissa neljän kovan pee-kirjaimen luonnehtimat peruselementit, eli propaganda, provokaatio, pelottelu ja projektio. Ovatko nämä neljä kovaa venäläistä peetä tunnistettavissa maahanmuuttokriittisten tappajarobottien informaatiosodassa? Kyllä vain.
Propaganda. Halla-aholaiset kertovat ulkomaisista propagandatehtaista käännettyjä satuja siitä, kuinka suunnilleen koko kolmas maailma tai ainakin islamilainen umma on vyörymässä Suomeen.
Provokaatio. Halla-aholaiset hyökkäilevät uhkauksilla ja loanheitolla sellaisten ihmisten kimppuun, joita pitävät potentiaalisena riskinä aatteelleen. Kun kepillä vuosikausia tökkimällä on lopulta saatu haluttu reaktio, kipitetään poliisille tekemään rikosilmoitus uhkailusta. Rikosilmoitus ei tietenkään johda minkäänlaisiin seuraamuksiin, koska viimeistään esitutkinnassa selviää, kuka oikeasti on ahdisteltu uhri ja kuka ei, mutta esitutkinnan käynnistämällä halla-aholaiset saavat toki uhriaan kiikutettua pari vuotta löysässä hirressä.
Pelottelu. Halla-aholaiset joko esiintyvät itse arvaamattomina pyssymiehinä, jotka ihan just' kohta kiipeävät katolle ja alkavat ”äänestää katolta” eli tulittaa silmittömästi väkijoukkoon; tai sitten he viittaavat johonkin epämääräiseen ”Suomen kansaan”, joka tulee ja pyyhkäisee ”maanpetturit” tieltään, ellei ”hallitsemattomaan maahanmuuttoon” puututa. Koska Suomeen suuntautuva maahanmuutto ei ole hallitsematonta, käytännössä sen uhkaavan murha-aallon, vallankumouksen tai katoltaäänestämisen ehkäisemiseksi ei voi tehdä mitään. Mikään lepyttely ei pure eivätkä mitkään myönnytykset auta.
Projektio. Halla-aholaiset jankkaavat vuodesta toiseen, kuinka heidän sananvapauttaan muka rajoitetaan ja kuinka heitä vainotaan. Samalla he savustavat kolumnisteja ja toimittajia ulos lehdistä ja vaientavat uhkailemalla kriitikoitaan.

Sanalla sanoen: halla-aholaisia ei mikään erota Venäjän trolliarmeijoista. Samat metodit ovat hanskassa. Onko käyty samoja kouluja?