Suositut tekstit

sunnuntai 26. maaliskuuta 2006

Vaiettu naiseus



Sivun laitaan on ilmestynyt uusi linkki, "Vaiettu naiseus". Sieltä löytyy kiintoisia uutisia naiseuden pimeistä puolista - niistä, joita naisliike kieltää olemassa olevankaan, mutta joita se samalla innokkaana pyrkii edistämään. Muutamia esimerkkejä:

- Naispuolinen lastenlääkäri auttaa äitiä lapsikaappauksen teossa
- Hämeenlinnan naisvankilan avo-osastolla joudutaan luopumaan äitien oikeudesta tuoda pieni lapsi mukaan vankilaan, koska äidit hakkaavat lapsiaan päntiönään
- Nainen pakastaa vastasyntyneet lapsensa elävältä
- Naisopettaja sekaantuu poikaoppilaaseensa, mutta on liian nätti vankilaan
- Televisiotähti synnyttää poikansa kokaiinipöllyssä ja vetää kokaiinia hätääntyneenä itkevän nelivuotiaan poikansa nähden

Feministit rääkyvät tästä hyvästä tietysti äänensä käheiksi. Niiden mielestä raskaimmankin rikoksen tehnyt nainen pitäisi vapauttaa, jottei syyllistettäisi naisia.

5 kommenttia:

  1. Niinpä. Feminismin syvin olemus: organisoitunut yhteiskuntavastuusta laistaminen.

    VastaaPoista
  2. Mies ja nainen ovat erilaisia ja heijastavat Jumalan moninaisuutta ja rikkautta. Jumala loi miehen, mutta tämä koki yksinäisyyttä ja sai Jumalalta rinnalleen "sopivan avun" - naisen. (1.moos.2:18).

    Heh-heh, tuo toteutui myös Panun suhteen. En voi väittää, että ajatus ei kiehtoisi lainkaan, mikä toki on sen tarkoituskin.

    VastaaPoista
  3. Panu on uuden ajan profeetta, ja Maria-Kristiina todistus Jumalan tahdosta hänen suhteensa.

    (1.Mikk.1.1)

    VastaaPoista
  4. Mieti, feministinen puhe tulee Saatanan suusta.

    (1.Mikk.1.2)

    VastaaPoista
  5. Ehkä se ei johdu naiseudesta, mutta juttu on niin, että kun tietyt miehet tekevät hirveitä tekoja, feministit syyllistävät kaikki miehet. Kaikki miehet pannaan kollektiiviseen vastuuseen raiskauksista, kumppanien hakkaamisesta ym. Kaikilta miehiltä odotetaan lakeijamaista valkoisten nauhojen kantamista ja "naisiin kohdistuvan väkivallan" kollektiivista vastustamista.

    Minusta on vain oikein ja kohtuullista, että naisiakin samalla tavalla syyllistetään kollektiivisesti, varsinkin kun naisen oikeus tupakointiin ja ryyppäämiseen ovat olleet aika tärkeällä sijalla feministien asialistalla.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.