maanantai 27. helmikuuta 2006

Kas

Luin juuri Lord Boredomin blogia ja totesin, että jossain on kuulemma ollut meneillään jokin urheilutapahtuma, johon suomalaisia on näköjään osallistunut jotenkin. Asia ei tietenkään anna aihetta kommentointiin.

Turkissa, siis ei Turussa, Antalyan lentokentällä nuori suomalainen nainen taas on aiheuttanut terrorihälytyksen vinkumalla viime hetkellä, että pääsisi pois lentokoneesta ennen sen lähtöä, jotta voisi jäädä turkkilaisen lomapanonsa luo. Mitenkäs se Haavikon Pate taas sanoikaan: heitä ei voi parodioida, he tekevät sen itse.

Minusta olisi ihan kivaa, jos suomalaiset naiset vaihteeksi olisivat käyttäytymättä kuten panuismin ja markkina-arvoteorian mallinuket. Mutta noin yleisesti ottaen naisten käyttäytymisen voi ennustaa markkina-arvoteorian mukaan. Jos se nolottaa heitä, niin on aivan turha solvata viestintuojaa. Sen sijaan kannattaisi mennä itseensä.

Mutta eiväthän suomalaiset naiset koskaan voi mennä itseensä. Ja hormonientsyyminsä ohjaamalta luojanluomalta elikolta on turha odottaa tahdonalaista toimintaa.