Suositut tekstit

maanantai 27. helmikuuta 2006

Kas

Luin juuri Lord Boredomin blogia ja totesin, että jossain on kuulemma ollut meneillään jokin urheilutapahtuma, johon suomalaisia on näköjään osallistunut jotenkin. Asia ei tietenkään anna aihetta kommentointiin.

Turkissa, siis ei Turussa, Antalyan lentokentällä nuori suomalainen nainen taas on aiheuttanut terrorihälytyksen vinkumalla viime hetkellä, että pääsisi pois lentokoneesta ennen sen lähtöä, jotta voisi jäädä turkkilaisen lomapanonsa luo. Mitenkäs se Haavikon Pate taas sanoikaan: heitä ei voi parodioida, he tekevät sen itse.

Minusta olisi ihan kivaa, jos suomalaiset naiset vaihteeksi olisivat käyttäytymättä kuten panuismin ja markkina-arvoteorian mallinuket. Mutta noin yleisesti ottaen naisten käyttäytymisen voi ennustaa markkina-arvoteorian mukaan. Jos se nolottaa heitä, niin on aivan turha solvata viestintuojaa. Sen sijaan kannattaisi mennä itseensä.

Mutta eiväthän suomalaiset naiset koskaan voi mennä itseensä. Ja hormonientsyyminsä ohjaamalta luojanluomalta elikolta on turha odottaa tahdonalaista toimintaa.

41 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Voi voi, Lord Selibacy. Olen taas kovin pahoillani, mutta joudun taas sensuroimaan, koska periaatteeni on, ettei kommenttiosastossani levitetä minulle aatteellisesti vieraita linkkejä.

    Ja pahaa pelkään, että suomalaiset naiset olivat kaltaisiaan jo ennen sitä suvaitsevaisuuskasvatusta. Jännittäviä ulkomaalaisia on pantu siitä saakka kun Suomeen tsaarin aikana sijoitettiin venäläisiä sotilaita.

    VastaaPoista
  3. Pitäisikö tästä nyt ymmärtää, että ulkomaalaisia ei saa panna?

    Mutta miehet sitten saavat naida ulkkiksia? Joo, ei mulle tarvitse kertoa, että on olemassa lauma naisia, jotka paheksuvat mokomaa, mutta tehän paheksutte ihan samaa asiaa, joten olette käytännössä samalla asialla kuin ne naiset.

    VastaaPoista
  4. Pitäisikö tästä nyt ymmärtää, että ulkomaalaisia ei saa panna?

    Eipä tietenkään. Sitä vastoin tästä pitäisi ymmärtää, että ulkomaalaisten kanssa panemisessa tulisi päteä edes suunnilleen samat säännöt kuin kotimaisten. Jos Pimppiina Hutsukkaiselle ei kelpaa suomalainen mies ilman toimitusjohtajan titteliä ja puolen miljoonan euron loistoautoa, mutta samanaikaisesti hän panee silmät kirkkaina ulkomaan alaluokan edustajia ja pikkurikollisia, eikö suomalaisilla miehillä ole oikeutta olla katkeria Pimppiinaa kohtaan?

    Mitä sitten niihin suomalaisiin miehiin tulee, jotka ottavat ummikon ulkomaalaisvaimon, moni niistä haluaisi kyllä vaimon, jonka kanssa puhuisi samaa kieltä, mutta he eivät kelpaa sellaisille.

    VastaaPoista
  5. Jos Pimppiina Hutsukkaiselle ei kelpaa suomalainen mies ilman toimitusjohtajan titteliä ja puolen miljoonan euron loistoautoa, mutta samanaikaisesti hän panee silmät kirkkaina ulkomaan alaluokan edustajia ja pikkurikollisia, eikö suomalaisilla miehillä ole oikeutta olla katkeria Pimppiinaa kohtaan?

    No, oikeushan on olla katkera ihan mistä huvittaa. Mutta en minä ymmärrä täysin, miksi olla katkera Pimppiinasta, kun Pimppiina on selkeästi hölmö. Haluaako suomalainen mies tosissaan suomalaisen naisen siitäkin huolimatta, että tämä on hölmö?

    Ja kun todistettavasti muutkin suomalaiset kuin toimitusjohtajat pariutuvat, Pimppiinoita ei näemmä ole enemmistöksi asti.

    Käsittääkseni ainakin osa ulkkisvaimon ottavista kykenee kyllä keskustelemaan vaimonsa kanssa. Ja osa sitten vain niin rakastuu. Minun isäni on hei hurmuri-muusikko, luuletko ihan vakavissasi, ettei hän olisi saanut suomalaista naista itselleen? Ja silti hän otti äitini, jonka kanssa kykeni alussa puhumaan vain muutaman sanan saksaa.

    Ja eivätkö monet ulkkisnaisiin ihastuneet miehet nimenomaan selitä, että ulkkisnaiset ovat monin verroin parempia kuin suomalaiset. Miksi ihmeessä he silloin ottaisivat mieluummin huonomman suomalaisen, jos voivat saada paremman ulkomaalaisen?

    VastaaPoista
  6. Markkina-arvoteoria vaatii numeerista ajattelua. Katkeroituvat katkeroituvat (sic) lähinnä samasta syystä kuin kerrostaloyksiötä halajavat lopulta katkeroituvat omakotitalotonttien vähyydestä: Yhden niukkuus vaikuttaa markkinatalouteen.

    Jos naisia on kahdenlaisia, A ja B. B-ryhmäläiset ramppaavat Turkissa ja ties missä, A-ryhmäläiset eivät. Miehet jakautuvat kolmeen ryhmään: A-miehiin ja kaikki-käy-miehiin (tulkinnat ilmeisiä), sovitaan vaikka, että tasan.

    Jos B-naisille ei kelpaa suomalainen mies, myös A-miehet kärsivät, koska nyt A-ryhmän naisia on vokottelemassa koko miespopulaatio, kun muussa tapauksessa ainakin osa näistä kaikki-käy-miehistä olisi muilla apajilla.

    En tiedä onko näin, mutta teoriassa se on mahdollista.

    VastaaPoista
  7. Minun katkeruuteni aihe oli, että elin nuoruuteni keskellä pahinta aids-hysteriaa, ja sitten sain tietää, että kaikki tytöt, joihin ihastuin, olivat käyneet panettamassa itseään etelän miehillä. Enkä todellakaan ihastunut mihinkään huithapeleihin, vaan sellaisiin kiltin ja uskovaisenkin oloisiin tyttöihin, joiden kanssa minulla tuntui olevan jotain yhteistä.

    VastaaPoista

  8. Minun katkeruuteni aihe oli, että elin nuoruuteni keskellä pahinta aids-hysteriaa, ja sitten sain tietää, että kaikki tytöt, joihin ihastuin, olivat käyneet panettamassa itseään etelän miehillä. Enkä todellakaan ihastunut mihinkään huithapeleihin, vaan sellaisiin kiltin ja uskovaisenkin oloisiin tyttöihin, joiden kanssa minulla tuntui olevan jotain yhteistä.


    Samaa mieltä. Sillä mukavalla ja minullekkin sopivalla tytöllä on oletettavasti jotain pöriseviä pöpsykkäisiä, (kun suvaitsevaisia ollaan).

    Miksi ihmeessä poistit antamani blogien linkit. Niissähän esitellään lähinnä vain suomen mediassa esiintyneitä monikulttuurisuuteen, islamiin ja suvaitsevaisuuteen liittyviä uutisia. Siellä on tietysti mukana yleensä plogaajan kommentteja. En väittäisi että ovat natsistisia plogeja.

    Toinen kysymys, miksi ihmeessä kannatat vasemmistolaisuutta. Pidät itseäsi intellektuellina. Ihailetko esim SDP:n Evkki Tuoviojaa.

    En tosiaan ymmärrä, miksi et silloin nuoruudessasi kääntynyt sen ainoan oikean aatteen: "Kansallissosialismin" kannattajaksi. Varsinkin kun äsken sanoit että järkytyit AIDS hysterian aikana kaikki tytöt, joihin ihastuin, olivat käyneet panettamassa itseään etelän miehillä..

    Kommunismi on kuollut!!! Eläköön kansallissosialismi.

    Kansallissosialismi on sivistyneessä muodossaan aivan erilaista kuin kadullaöyhöttävien keskikaljakommandojen "aate".

    Liity sinäkin plogillasi kaatamaan tätä suvaitsevaa feministi-vasemmistolais-tiedostava humanismi yhteiskuntajärjestystä.

    VastaaPoista
  9. Sillä mukavalla ja minullekkin sopivalla tytöllä on oletettavasti jotain pöriseviä pöpsykkäisiä, (kun suvaitsevaisia ollaan).

    Tämä on se pointti.

    Miksi ihmeessä poistit antamani blogien linkit. Niissähän esitellään lähinnä vain suomen mediassa esiintyneitä monikulttuurisuuteen, islamiin ja suvaitsevaisuuteen liittyviä uutisia. Siellä on tietysti mukana yleensä plogaajan kommentteja. En väittäisi että ovat natsistisia plogeja.

    Ei siitä varsinaisesti olekaan kyse. Kyse on siitä, että minulla on mielestäni asiallisia syitä pitää niiden sisältöä mahdollisesti lainvastaisena, ja jos minä linkitän, saatan joutua osavastuuseen, jos blogissa esiintyy jotain laitonta. Esimerkkeinä voisi mainita RL 11 luku 7 §, ja 8 §, RL 12 luku 2 §, RL 13 luku 3 §, RL 14 luku 5 §, RL 17 luku 1 §, RL 34 a luku 1 § kohta 1. Kaikki näiden lainkohtien mainitsemat rikokset voidaan tehdä blogiin kirjoittamalla tai ainakin se riski on olemassa. Jos sinä haluat koetella lain rajoja, niin voit tehdä sen omassa blogissasi, omalla vastuullasi.

    En levittäisi myöskään esimerkiksi minkinvapauttajien, haudankaataja-ateistien tai muiden vastaavien aateryhmien nettisivujen linkkejä, koska mainittujen aateryhmien liepeillä liikkuu rikoksiin syyllistyneitä henkilöitä, ja minua ei huvita joutua syytetyksi heidänkään propagandansa levittämisestä.

    Toinen kysymys, miksi ihmeessä kannatat vasemmistolaisuutta.

    Koska se on lain sallima poliittinen kanta, ja koska minua on haukuttu kommariksi niin kauan kuin muistan, joten kaipa tässä täytyy jonkinlainen vasemmistolainen hyväksyä olevansa.

    Pidät itseäsi intellektuellina. Ihailetko esim SDP:n Evkki Tuoviojaa.

    No enpä sanottavasti. Luin muutama vuosi hänen nettisivuiltaan jotain niin typerää, että raivostuin kirjoittamaan Ny Tidiin koko sivun suuruisen "avoimen (haukkuma)kirjeen Erkki Tuomiojalle". Asia liittyi minun alaani eli pieniin kansalliskieliin ja sosiolingvistiikkaan, ja näiden asioiden päälle Erkki ymmärsi tavallisen vähän.

    En tosiaan ymmärrä, miksi et silloin nuoruudessasi kääntynyt sen ainoan oikean aatteen: "Kansallissosialismin" kannattajaksi.

    Mikä sattuma. Siihen aikaan kun minä olin nuori ja innokas, minä en ymmärtänyt, miksi (paitsi pahuuttaan tai tyhmyyttään) ihmiset eivät kaikki olleet vasemmistolaisia samalla tavalla kuin minä. Nykyään ymmärrän jo paremmin, kiitos vain. Mutta vakavasti puhuen: en kannata kansallissosialismia, koska en ole vakuuttunut ssitä, että se kykenisi tarjoamaan kestäviä, demokratian ja legalismin rajoissa pysyviä ratkaisuja nykyisiin yhteiskunnallisiin ongelmiimme. Ja kolmikymmenluvun maalaisliittolaisen poliitikon ja sodanaikaisen kansanedustajan (isoisäni) kasvattamana miehenä olen oppinut arvostamaan kelpo tavalla sitä demokratiaa ja legalismia.

    VastaaPoista
  10. Täytyy kyllä hämmästellä, millaisten naisten seuraan te hakeudutte tai millaiset naiset teidän seuraanne hakeutuvat. Olen joskus sanonutkin, että tunnen tasan yhden henkilön, joka on sanojensa mukaan todella "pannut" ulkkista eli siis lähtenyt baarista tämän kämpille seksin perässä (sanoisin sitä paitsi, että tällä tytöllä on huono itsetunto ja hän hakee hyväksyntää miehiltä seksillä). En kuitenkaan tiedä, minkä maalainen tai värinen tämä ulkomaalainen oli.

    Eräs toinenkin ystäväni on "pannut" ulkomaalaista - hän tosin on menossa naimisiin miehen kanssa ja kyseessä ei ole mikään jännittävä musta mies, vaan ystävääni lyhyempi amerikkalainen tyyppi.

    Mutta muita en tunne. Ei kerta kaikkiaan tule mieleen. Ja kyllä me naiset näistä asioista keskenämme puhumme.

    Onko sitten niin, että jostain syystä kaikki ne Suomen naiset, jotka eivät ole panneet ulkkiksia, ovat hakeutuneet minun seuraani?

    VastaaPoista
  11. Onko sitten niin, että jostain syystä kaikki ne Suomen naiset, jotka eivät ole panneet ulkkiksia, ovat hakeutuneet minun seuraani?

    No ei, yksi on ängennyt minun sänkyyni. :D

    VastaaPoista
  12. Mutta sanotaan nyt vielä, että kaikki ulkomaalaisten kanssa sängyssä olleet tytöt eivät ole niitä munahaukkoja, jotka jahtaavat kuola suupielestä tirskuen mustia miehiä baareissa.

    Fakta nyt vaan on, että vaatimattimankin näköisen tytön on "helppo saada" ulkkikselta, koska ulkomaalaiset miehet osoittavat heille huomiota. Kun minä olin nuorempi, minua ei koskaan vongannut yksikään suomalainen mies, mutta useampi ulkomaalainen kylläkin. Jos olisin ollut vähänkin enemmän hyväksynnän tarpeessa, olisin ihan hyvin voinut langeta johonkuhun heistä.

    VastaaPoista
  13. Kun minä olin nuorempi, minua ei koskaan vongannut yksikään suomalainen mies, mutta useampi ulkomaalainen kylläkin. Jos olisin ollut vähänkin enemmän hyväksynnän tarpeessa, olisin ihan hyvin voinut langeta johonkuhun heistä.

    Supersuper-YTMiä lukuunottamatta suuri osa suomalaisista pojista ja miehistä pelkää naisia aivan aiheesta. Heidät on terrorisoitu ahdistuneisuuden äärirajoille leimaamalla kaikki vilpittömän tykkäämisenkin osoitukset seksuaaliseksi häirinnäksi ja loukkauksiksi tyttöjen henkilökohtaista koskemattomuutta kohtaan. Lisäksi tytöt torjuvat kaikki huomionosoitukset raa'asti ja pilkallisesti. Jos niistä huomionosoituksista oikeasti tykätään, kannattaa ilmaista ja kertoa se selkeästi. Ja sanoa vastaan niille miesten seksuaalisuutta hirvittävällä inholla vihaaville feministeille, jotka ovat mukana tuhoamassa poikien itsetuntoa.

    VastaaPoista
  14. Supersuper-YTMiä lukuunottamatta suuri osa suomalaisista pojista ja miehistä pelkää naisia aivan aiheesta. Heidät on terrorisoitu ahdistuneisuuden äärirajoille leimaamalla kaikki vilpittömän tykkäämisenkin osoitukset seksuaaliseksi häirinnäksi ja loukkauksiksi tyttöjen henkilökohtaista koskemattomuutta kohtaan.

    Ilmeisesti niitä super-YTM:ä on aika paljon, sillä kyllä minä nuoresta pitäen näin jatkuvasti, kuinka nuoret miehet tekivät aloitteita naisia kohtaan - vaan eivät minua.

    Tosin, suomalaiset miehet eivät tee sitä, mistä ulkomaalaiset ovat kuuluisia eli kysele esim. asematunnelissa, lähteekö neiti kahville. En kuitenkaan syyttäisi tästä niinkään nuorten miesten kammoa naisia kohtaan vaan ihan yksinkertaisesti sitä, että suomessa tuntemattomille juttelu ei oikein ole soveliasta.

    Mutta taulapääkin tajuaa, että joskus näitä ulkkiksia onnistaa.

    Sanoisin, että liioittelet kuvauksessasi erittäin reilusti.

    Lisäksi tytöt torjuvat kaikki huomionosoitukset raa'asti ja pilkallisesti.

    Ei pidä paikkaansa. Oikeastaan väitteesi on täysin naurettava. Et voi mihinkään perustuen väittää, että KAIKKI tytöt torjuvat KAIKKI aloitteet pilkallisesti. Eihän sinulla ole mitään mahdollisuuksia seurata kaikkia aloitteita - ja mistä ihmeestä niitä parisuhteita sitten syntyy, jos naiset aina näyttävät äijälle ovea?

    Toiseksi, varsinkin monet teinitytöt eivät ymmärrä niitä tilanteita eivätkä osaa hoitaa niitä kunnolla. Monet teinit eivät ole tylyjä siksi, että he olisivat vittumaisia sadisteja vaan siksi, että he ovat itsekin hämmentyneitä ja epätietoisia ja peittävät hämmennystään toimimalla äkkipikaisesti ja tarpeettoman kovasti. He eivät tiedä, kuinka torjua mies kohteliaasti, kun ei sitä missään kerrota. Valitettavasti se ei ole itsestäänselvää, että ihmiset todella osaisivat sanoa: "mukavaa, että kysyit, mutta olen varattu toisaalle" eivätkä sano sitä vain siksi, että haluavat vittuilla. Teinit esim. kuvittelevat, että suorat pakit sattuvat enemmän kuin ns. epäsuorat eli ei enää vastata mitään jätkän yhteydenottoihin. Ja he myös pelkäävät miesten reaktioita, kun nämä saavat pakit. Ne voivat olla hyvin rumia, vaikka pakit olisivat täysin asialliset ja kohteliaat.

    VastaaPoista
  15. En kuitenkaan syyttäisi tästä niinkään nuorten miesten kammoa naisia kohtaan vaan ihan yksinkertaisesti sitä, että suomessa tuntemattomille juttelu ei oikein ole soveliasta.

    Näin on, mutta feministien pakonomainen inttäminen, että mies, joka lähestyy naista, on potentiaalinen raiskaaja, on pahentanut asiaa.

    Et voi mihinkään perustuen väittää, että KAIKKI tytöt torjuvat KAIKKI aloitteet pilkallisesti.

    No ei toki - jos miehen markkina-arvo on pilvissä, hänelle toki sallitaan tuo kammottava rikos. Lakihan ei ole sama kaikille. Raiskauskin on sallittu, jos olet luonteva, lipevä super-YTM.

    Eihän sinulla ole mitään mahdollisuuksia seurata kaikkia aloitteita

    Ei, mutta olin 37-vuotias, kun sain ensimmäisen kerran myönteisen vastauksen aloitteeseeni. Yleensä ne oli torjuttu mahdollisimman vihaisesti ja julmasti, pari kertaa ystävällisesti ja kohteliaasti.

    - ja mistä ihmeestä niitä parisuhteita sitten syntyy, jos naiset aina näyttävät äijälle ovea?

    Sitä minäkin ihan vilpittömästi ihmettelin heinäkuun loppuun 2004 saakka.

    Toiseksi, varsinkin monet teinitytöt eivät ymmärrä niitä tilanteita eivätkä osaa hoitaa niitä kunnolla. Monet teinit eivät ole tylyjä siksi, että he olisivat vittumaisia sadisteja vaan siksi, että he ovat itsekin hämmentyneitä ja epätietoisia ja peittävät hämmennystään toimimalla äkkipikaisesti ja tarpeettoman kovasti.

    Ihan totta. Meiltä miehiltä kuitenkin odotetaan hyvin aikuista käytöstä ja meitä syytellään vaikka mistä, mutta tuo kuvaamasi teinityttöjen käyttäytymismalli on käytössä ihan täysi-ikäisilläkin naisilla. Tytöillä ei ole mitään kannustinta aikuistua noissa asioissa.

    He eivät tiedä, kuinka torjua mies kohteliaasti, kun ei sitä missään kerrota.

    Aivan. Ja tässä on feministien suuri syyllisyys. Heidän mielestään miehen saa ja hänet pitääkin torjua julmasti ja loukkaavasti, koska mies nyt kerta kaikkiaan on niin hirveä olento. Vastaavasti me miehet emme tiedä, miten naista voisi lähestyä häntä loukkaamatta ja tunkeilematta, koska feministit julistavat, että jokainen yhdyntä on raiskaus ja jokainen lähestymisyritys seksuaalista ahdistelua. Feministien panos kulttuurin kehitykseen on tässä, kuten yleensäkin, ollut täysin tarpeeton, haitallinen, kielteinen ja vahingollinen, ja feministit ovat täysin tarpeettomia, haitallisia, kielteisiä ja vahingollisia ihmisiä, painolastia.

    VastaaPoista
  16. Yksi asia on ihmetyttänyt ennenkin:

    "Minun katkeruuteni aihe oli, että elin nuoruuteni keskellä pahinta aids-hysteriaa, ja sitten sain tietää, että kaikki tytöt, joihin ihastuin, olivat käyneet panettamassa itseään etelän miehillä."

    Riippuu tietysti kovasti "etelän miehen" määritelmästä; esimerkiksi italialainen tuskin on suomalaista todennäköisimmin taudinkantaja. Mutta joka tapauksessa totta, nuoret (sukupuolesta riippumatta) käyttäytyvät usein harkitsemattomasti. Puhut kuitenkin sukupuolitautiriskien ottamisesta jonkinlaisena pysyvänä saastumisena, enkä ymmärrä miksi. Sellaiset "kiltin ja uskovaisenkin oloiset tytöt", kuten pojatkin, hyvin todennäköisesti jossain vaiheessa marssivat lääkäriin selvittääkseen terveydentilansa. Joko omasta aloitteestaan tai jonkun toisen pyynnöstä. Onko siinä jotain ihmeellistä? Vai ovatko testit väärässä, kuhiseeko tyttö joka on joskus käynyt "panettamassa itseään etelän miehillä" (tai suomalaisilla), ikuisesti "pöriseviä pöpsykkäisiä"?

    Toisin sanoen: puhutko jostain lääketieteen tunnustamasta vaiko aivan toisentyyppisestä "saastaisuudesta"?

    VastaaPoista
  17. Toisin sanoen: puhutko jostain lääketieteen tunnustamasta vaiko aivan toisentyyppisestä "saastaisuudesta"?

    Puhun lääketieteen tunnustamasta saastaisuudesta. Immuunikadosta. Olen vakuuttunut siitä, että ne "etelän miehet", joiden kanssa lomakohteissa maataan, eivät ole mitään nuorten tyttöjen viattomia rakkauksia, vaan pikemminkin turistityttöjä paneskelevia rantapummeja. Jos näiltä pojilta ei ole kohonnutta riskiä saada "pöpösiä-pöpsykkäisiä", keneltä sitten?

    Rituaalisesta puhtaudesta ei ole kyse. Tai no, ehkä sikäli, että kokemattomana poikana on katkeraa todeta kaikkien tyttöjen, myös niiden kilttien ja itselle sopivilta vaikuttavien, olevan itseä kokeneempia ja siksi vaativampia. Voit tietysti nähdä tähän liittyvät pelot ja nöyryytykset niin, että poika edellyttää tytöltä metafyysistä ja rituaalista puhtautta.

    Puhut kuitenkin sukupuolitautiriskien ottamisesta jonkinlaisena pysyvänä saastumisena, enkä ymmärrä miksi.

    Aidsista ei voi parantua. Siihen kuollaan. Kahdeksankymmenluvulla, ennen nykyisten lääkkeiden ilmaantumista, kaikki tartunnan saaneet kuolivat nuorina.

    Sellaiset "kiltin ja uskovaisenkin oloiset tytöt", kuten pojatkin, hyvin todennäköisesti jossain vaiheessa marssivat lääkäriin selvittääkseen terveydentilansa.

    No mitä pidät tällaisesta skenaariosta: Kiltti ja uskovainen tyttö sekoaa lomalla seksuaalisiin himoihinsa ja paneskelee kolmestaan Kharalamboksen ja Kostasin kanssa. Kokeillaan jos jonkinlaisia voileipäasetelmia. Kondomia ei tietenkään käytetä, koska kiltti ja uskovainen tyttö ei niitä kanna mukanaan. Kuukautiset tulevat kuitenkin ajoissa, joten raskaus vältetään. Mutta koko lomakeikan aikana tyttö on käyttäytynyt niin arkiluonteensa vastaisesti, että hän jälkeen päin karkottaa mielestään koko jutun, pystyy uskottelemaan itselleen sen olevan jonkinlaista unta tai fantasiaa, ja alkaa puolittain tosissaan uskoa, ettei sitä oikeasti tapahtunut. Joten hän ei mene lääkäriin (sitä suuremmalla syyllä, jos hän pelkää tauteja).

    Tällaista tapahtuu. Ihmiset ovat tällaisia. Vai eivätkö muka ole?

    VastaaPoista
  18. Kyllä, ihmiset voivat olla tuollaisiakin. Siksi onkin hyvä opetella puhumaan ja kysymään avoimesti siitä millaisia riskejä on valmis ottamaan ja millaisia ei. Reaktiot avoimuuteen ja kysymyksiin kertovat ihmisistä paljon.

    Erityisesti kiltit ihmiset ovat uskoakseni yllättävänkin ilahtuneita jos joku saa kysymällä heidät puhumaan asioista, jotka on niiden pelottavuuden vuoksi tullut painettua ei-ajateltavien joukkoon. Oma tautitilanne on helppo selvittää, ja koska sukupuolitaudit eivät oikeasti ole aivan niin yleisiä eivätkä etenkään aivan niin helposti tarttuvia, kuin pahimmissa pelotteluissa annetaan ymmärtää, testien tulos vapauttaa useimmiten peloista.

    Sukupuolitautiriskien ottaminenhan tekee potentiaaliseksi tartuttajaksi vain siihen asti, kunnes sekä aletaan käyttäytyä harkitsevaisemmin että selvitetään todellinen tilanne: joko ei ole taudinkantaja, jolloin sukupuolitautiriskien ottaminen ei onneksi ole johtanut mihinkään ikävään, tai sitten on taudinkantaja ja on syytä käyttäytyä sen mukaisesti.

    Rituaalisesta puhtaudesta ei ole kyse. Tai no, ehkä sikäli, että kokemattomana poikana on katkeraa todeta kaikkien tyttöjen, myös niiden kilttien ja itselle sopivilta vaikuttavien, olevan itseä kokeneempia ja siksi vaativampia. Voit tietysti nähdä tähän liittyvät pelot ja nöyryytykset niin, että poika edellyttää tytöltä metafyysistä ja rituaalista puhtautta.

    Miksi kokeneisuus johtaisi vaativuuteen? Ei se nähdäkseni mitenkään johdonmukaisesti johda. Pelot tajuan kyllä, varsinkin kun otetaan huomioon millaisia suorituspaineita seksuaalisuuteen kulttuurissamme ladataan. Minusta niistä hankiudutaan parhaiten eroon avoimuudella ja ystävällisyydellä ja muulla sellaisella, mutta tämä nyt vain on minun kummallinen kantani.

    VastaaPoista
  19. Mitenkäs tämä meneekään...

    AIDS-tukikeskuksen mukaan Suomessa on tällä hetkellä 1888 HIV-positiivista henkilöä, joista naisia on 477 - siis 25% kaikista tartunnan saaneista. Tartuntatavoista homoseksi on liki yhtä merkittävä kuin heteroseksi ja hyvänä kolmosena tulevat huumeet.

    Ja tästä huolimatta Panulla on oikeasti pokkaa väittää, että suomalaiset naiset kuhisevat HIV-pöpöjä! Suomessa on n. 2 500 000 naista, joista 477 eli 0,01 prosentilla kaikista naisista!! Ja tämän perusteella me siis olemme hirveä HIV-uhka puhtoisille suomalaisille miehille?

    Ja vaikka oletettaisiin, että kaikkien HIV ei selviä, ei se lukumäärä voi kauhean suuri olla, sillä esimerkiksi verenluovutuksessa se selviää aina ja HI-virusta kantava ihminen sairastuu lopulta AIDS:iin ja joutuu sairaalaan, missä tilanne todetaan. Ja luvun saa laittaa vaikka kymmenkertaiseksi ja silti positiivisia olisi vain 0,19%.

    Että saatte kyllä aika seulalla hakea tapaillaksenne vain HIV-positiivisia.

    VastaaPoista
  20. http://www.yle.fi/ihanin/

    Heheeheee! Ihan itsekö hakkeroit?

    VastaaPoista
  21. Ööö, tota se "ihanin" ei ole mikään vitsi. Se on oikea ohjelma.

    http://www.yle.fi/ihanin/

    Se on varmaa, että toi ohjelma lietsoo vihaa miesten keskuudessa ja suvaitsevaisuutta naisten keskuudessa.

    VastaaPoista
  22. Ööö, tota se "ihanin" ei ole mikään vitsi. Se on oikea ohjelma.

    Lordselibacy hyvä, kun tulet minun ikääni, opit tärkeän nyrkkisäännön: jos jokin näyttää vedätykseltä, läpältä, huijaukselta tai vitsiltä, haisee vedätykseltä, läpältä, huijaukselta tai vitsiltä, maistuu vedätykseltä, läpältä, huijaukselta tai vitsiltä ja kuulostaa vedätykseltä, läpältä, huijaukselta tai vitsiltä, se todennäköisesti on vedätys, läppä, huijaus tai vitsi.

    VastaaPoista
  23. Panu,

    en halua väittää sinun olevan jotain mieltä enkä kiistää, kun itse kerrot mitä ajattelet, mutta ulkopuolisen tarkkailijan on kyllä todella vaikea valttyä ajatukselta, että vaadit naiselta nimenomaan rituaalista ja maagista puhtautta.

    VastaaPoista
  24. Erityisesti kiltit ihmiset ovat uskoakseni yllättävänkin ilahtuneita jos joku saa kysymällä heidät puhumaan asioista, jotka on niiden pelottavuuden vuoksi tullut painettua ei-ajateltavien joukkoon.

    Nythän sinä vasta vitsin heitit. Jos toinen osapuoli on nuori nainen, tuollaisia kysymällä saa aika äkkiä poliisin kannoilleen, tai ainakin yhteydenpito katkeaa kiukkuisesti ja närkästyneesti kuin seinään.

    Ikävä sanoa, mutta naisena ei näköjään ymmärrä, millaisessa miinakentässä mies astelee etsiessään naista seksiin tai seurusteluun. Kun mies ylipäätään lähestyy naista, hän tekee vaikean moraalisen päätöksen ja ottaa hirveän riskin, puhumattakaan siitä, jos hän haluaa puhua naisen kanssa näistä asioista rehellisesti.

    Jos sinä lähestyt kilttiä miestä, totta helkutissa hän kokee vapauttavana ja hienona asiana sen, että sinä haluat puhua näistä asioista avoimesti, koska hänen kokemuksensa on se, että naiset koko ajan etsivät tekosyytä suuttua verisesti, ja yritykset rehelliseen puheeseen seksistä ja seksitaudeista ovat tekosyynä todellinen gefundenes Fressen.

    Miksi kokeneisuus johtaisi vaativuuteen? Ei se nähdäkseni mitenkään johdonmukaisesti johda.

    Me emme puhu samaa kieltä, tai emme asu samalla planeetalla. Sinä katsot asiaa naisen näkökulmasta. Ikävä tosiasia on, että naiselle kokemattomuus on sallittua. Miehen on oltava kokenut.

    VastaaPoista
  25. Siellä se vielä ylen sivuilla on.
    http://www.yle.fi/ihanin/
    Tuskimpa hakkerien tekemä pila. Ja luultavasti YLE/tarinatalo esittää sitä mitä lupaa

    Joko uskot? Tai minkä takia YLE mainostaisi ohjelmaa jota ei aiota esittää? Aprillipäivä ei ole vielä.

    VastaaPoista
  26. Joko uskot? Tai minkä takia YLE mainostaisi ohjelmaa jota ei aiota esittää? Aprillipäivä ei ole vielä.

    No kyllähän sekin on mahdollista että Tarinatalolla on tässä jokin oma "Miriamilla on salaisuus"-tyyppinen vedätys. Kuten sanottu, jos se haisee, maistuu, näyttää ja kuulostaa vedätykseltä, se on vedätys, tai siinä on jokin koukku.

    VastaaPoista
  27. Ei tossa konseptissa mun mielestä mitään tavattoman tavatonta ole, jota ei voisi tehdä.

    Jos se on vedätys, sitten se liittyy johonkin suvaitsemattomuuskasvatusprojektiin, jolla pyritään todistamaan että suomalaiset ovat junttirasisteja.

    VastaaPoista
  28. Minä pidän kyllä todennäköisempänä, että siinä on taustalla hyvin hienostunut kusetus, jossa pyritään tasapainoisesti vedättämään sekä junttirasistia että eksotiikankaipuista suomityttöä. Jari Tervo takapiruna viittaisi vähän siihen suuntaan.

    VastaaPoista
  29. Me taidamme tosiaan elää eri planeetoilla. Minun on vaikea ottaa esimerkiksi muita naisia kuin itseni. Itsestäni tiedän, että olen reagoinut hyvin positiivisesti siihen, että kanssani on haluttu puhua avoimesti suokupuolitautiriskeistä, ja tiedän, etten ole tehnyt ongelmaa miehen "kokemattomuudesta". Toisaalta tiedän myös, että käyttäydyn monissa tilanteissa keskimääräisestä poikkeavin tavoin. Silti minun on vaikea uskoa, että olisin niin ällistyttävä poikkeus kuin mitä minun tekstisi perusteella pitäisi päätellä olevani.

    VastaaPoista
  30. Lukisit joskus naisten blogeja, niitä jotka suhtautuvat kylmän pilkallisesti ATMiin. Tai seuraa Lord Boredomin kirjoittelua.

    VastaaPoista
  31. Luen naisten kirjoittamia blogeja, monenlaisia. Joskus kummastelen sitä kuinka ihmiset ovat välillä pahantahtoisia. Lord Boredomin blogia luen ilman muuta: näen ujon ja aika viisaan nuorukaisen, jonka blogissa kommentoi taajaan suuri määrä tyttöjä, jotka ilmiselvästi pitävät Lordista.

    VastaaPoista
  32. näen ujon ja aika viisaan nuorukaisen, jonka blogissa kommentoi taajaan suuri määrä tyttöjä, jotka ilmiselvästi pitävät Lordista.

    Pitävät niin kauan kuin eivät joudu siihen vaaraan, että Lord haluaisi heitä seksuaalisesti ja pääsisi IRL-kosketusetäisyydelle. "Ollaan vain ystäviä" ja silleen. Kokemuksesta tiedän.

    Ja kyllä sieltäkin löytyy sydämettömän ilkeitä nuoria naisia, jotka eivät tiedosta sydämetöntä ilkeyttään.

    VastaaPoista
  33. Panu, mihin kohtalonkirjaan muka on kirjoitettu, että Lordin käy juuri samalla tavalla kuin sinun?

    VastaaPoista
  34. Panu, mihin kohtalonkirjaan muka on kirjoitettu, että Lordin käy juuri samalla tavalla kuin sinun?

    Toivoisinkin, ettei sitä olisi kirjoitettu mihinkään kohtalonkirjaan. Mutta surullinen tosiasia on, että minullakaan ei ennen ihan muutamia viime vuosia ollut eväitä muuttaa omaa kohtaloani. ATMyyteen kuuluu oleellisesti se kokemus, että miten päin olisikin, aina tekee väärin, ja kaikki korjausliikkeet vain pilaavat asiat - se, että asiat eivät koskaan ole omissa käsissä, koska kaikkivaltias tyttötribunaali on jo tehnyt päätöksensä, josta ei voi valittaa. Ja nähdäkseni se ei ole yksin minun kokemukseni.

    VastaaPoista
  35. Olen kyllä jo onnistunut onkimaan selville, että ATM-puhe käsittelee tuollaista kokemusta. Olen jopa sitä mieltä, että tuonkaltaisesta selvästi melko monen ihmisen jakamasta kokemuksesta puhuminen on tärkeää. Kuitenkin arvelen, että on mielekästä käsitellä nimen omaan kokemusta, että on tullut leimatuksi, ei koettaa määritellä kaikki noin kokevat samaan leimattujen ryhmään.

    Kokemus että on tullut leimatuksi voi johtua monesta syystä. Minusta on esimerkiksi harvinaisen selvää, että Lordin tapauksessa (Lordi, toivon että suot anteeksi sen, että tällä tapaa käytän sinua esimerkkinä; jollain tapaa luotan siihen ettei se häiritse sinua) kokemus leimatuksi tulemisesta ei liity niinkään minkään tribunaalin toimeenpanemaan leimaamiseen, vaan sellaisiin Lordin omiin käsityksiin ja uskomuksiin, joita hän on nähdäkseni kiitettävästi onnistunut purkamaan muun muassa blogeissaan. Näin hän on ainakin itse väittänyt. Tämä oman kokemuksen ajatteleminen on ymmärtääkseni johtanut enenevään sosiaaliseen aktiivisuuteen ja siihen, että hän saattaa nykyään jopa puhua tuntemattomillekin tytöille, ja ties vaikka lähestyä tutumpia. Ennen moista uskallusta ei oikein voi saada selville mitä ne tytöt Lordista oikeastaan tykkäävät. Paitsi blogin kommenttilaatikosta; siellä tytöt näyttävät aika taajaan tykkäävän.

    Siis: Esimerkiksi normaalista selvästi poikkeava ulkonäkö voi johtaa hyvin todelliseen leimatuksi tulemiseen. Toisaalta kuvitelma, jonka mukaan näyttää hirveältä, voi saada aikaan samankaltaisia lopputuloksia kuin oikeasti poikkeava ulkonäkö. Masentuneisuus johtaa helposti siihen, että ihmiset karttavat, koska masentuneen seura on helposti ahdistavaa. Tämä taas saattaa tuottaa kokemuksen, että on leimattu. Ja niin edelleen.

    Uskon siis, että voi kokea itsensä leimatuksi hyvin monenlaisista syistä. Arvelen myös, että muiden ihmisten toimien rooli näissä syissä vaihtelee valtavasti. Siksi minusta ei ole mielekästä esittää ennusteita kovin varmalla äänensävyllä: sellainen lietsoo fatalismiin, johon ei välttämättä ollenkaan olisi syytä. Erityisesti sellaisten ihmisten kannattaisi varoa, joiden sanaan ennustusten kohde luottaa; ja sinähän olet aika monelle jonkinlainen auktoriteetti.

    Mutta surullinen tosiasia on, että minullakaan ei ennen ihan muutamia viime vuosia ollut eväitä muuttaa omaa kohtaloani.

    Mistä johtuu, että muutamina viime vuosina eväitä onkin löytynyt? Korjaa jos olen mielestäsi aivan väärässä, mutta minulle on syntynyt sellainen kuva, että muutamina viime vuosina olet saanut aika omintakeisilla terapeuttisilla keinoilla helpotettua olennaisesti masennustasi, joka omien sanojesi mukaan on ollut vakavaa. Oletatko, ettei tuo prosessi ole vaikuttanut siihen, miten muut ihmiset sinut kokevat?
    Jatketaanpa sitten aloittamaasi vertausta: vertasit itseäsi Lord Boredomiin, ja ennustit oman kokemuksesi perusteella mitä Lordi tulee kokemaan. Vertaa nyt itseäsi suunnilleen Lordin ikäisenä siihen, millainen henkilö Lordi tällä hetkellä on. Mitä rinnastus tuo mieleen? Onko mielekästä koettaa ennustaa toisen tulevia kokemuksia toisen kokeman perusteella?

    VastaaPoista
  36. Eufemia, eipä se minua häiritse, niin kauan kuin minun suuhuni ei laiteta sanoja (mikä ei ole tainnut Eufemian tapa koskaan ollakaan, mutta Blogistaniasta löytyy esimerkkejä).

    Seuraan mielenkiinnolla tämänkin merkinnän kommenttiketjua, mutta totean silti vain omaan kommenttiosastooni liittyen: Eipä siellä nyt niin paljoa naisia ole, ja heistäkin merkittävä osa (tekisi mieli sanoa, että Näkymätöntä Tyttöä lukuunottamatta kaikki) ovat parisuhteen turvista kirjoittelevia, ja siis pelkkä kaveri, ja luulen, että jos osoittaisin jotain kiinnostusta jotakuta kohtaan, niin sieltä tulisi se kaveri-tuomio, mitä sinänsä ei voi varattujen naisten tapauksessa "fasistiseksi pahuudeksi" todeta.

    Myöskään "Tyttöjen Tribunaalista" en osaa sanoa, sillä tiedän kyllä vallan hyvin, etten minä tiedä. Alan toivon mukaan lähitulevaisuudessa saamaan selville. Siitä huolimatta ns. ATM-kokemus on alati läsnä: Selvä tunne siitä, että on jotenkin joutunut, osin ehkä omasta syystä (missä määrin itsetunto-ongelmista muuten voi edes syyttää itseään, eikö se synny muiden palautteesta tai palautteen puutteesta?), seksi- ja parisuhde-elämän ulkopuolelle, ja se elämä näyttää minun ja Panunlaisten näkökulmasta suljetulta piiriltä, johon ei noin vain päästäkään sisään. Ehkä se on harhaa, mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän todellista meille "rakkauden vähäosaisille".

    Mutta ei muuta, jatkakaa.

    VastaaPoista
  37. Totta kai kokemus on aivan todellinen. Minä tässä koetan puhua ja myös kysellä teiltä miten sitä kokemusta kannattaa käsitellä. Harhaa/totta -erottelu ei välttämättä ole edes kovin kiinnostava tai hyödyllinen käsittelyn lähtökohta. Lordi, minusta sinun tapasi käsitellä tuota kokemusta vaikuttaa mielekkäältä.

    VastaaPoista
  38. Suomalaisten naisten suhtautuminen näihin ulkomaalaisiin valitettavasti tuhoaa monet hedelmälliset kontaktit suomalaisten ja ulkomaalaisten välillä. Esim. kun ATM huomaa, että häntä syrjitään hänen suomalaisuutensa takia tämä tuottaa katkeruutta ja vihaa. Uskon tosin että ATM:t yleensä eivät näytä sitä vihaa ulospäin vaan pitävät sitä sisällään ja syyttävät ja häpeävät itseään.

    Siinäpä se. Rasismi voi olla tällaiselle ATM:lle omatahtoisuuden terve osoitus, jolla hän murtautuu ulos itsesyytösten noidankehästä ja pystyy pitämään pollansa koossa. Suomalaisten naisten käytös lietsoo rasismia ATMissä.

    en tiedä onko naisten seksuaalinen "vapaus" todellista vapautta. Enemmän se on oman tyydytyksen hakua ilman yrityksiä tutustua todella toiseen ihmiseen.

    Enimmäkseenhän siinä on kyse siitä, että tehdään ylpeästi, röyhkeästi ja vastuuttomasti kaikkea sitä, mistä syytellään koko miessukupuolta ja mitä miesten tekemänä pidetään kauhean pahana.

    VastaaPoista
  39. Tahtoisin tuohon pakkien antamiseen sanoa sen verran, että kannattaa miettiä.

    Ensiksikin, käsi sydämelle Panu ja Bore ja muut ATM:inä itseään pitävät: Onko tosiaan niin, että kukaan nainen ei ikinä ole tullut itseään tyrkyttämään? Vai oletteko huomannutkaan asiaa?

    Varovaisuus voi olla syynä, samoin "huono itsetunto" ja ihmistuntemus. Ei halua uskoa, että se toinen tekee itseään tykö, varsinkin jos on jo joskus tehnyt sen väärän tulkinnan, eli luullut toisen olleen kiinnostunut. Tilanteet, joissa nainen on kiinnostunut, eikä saa vastakaikua, ovat varmasti yleisiä siksi, että naiset eivät juuri aloitteita tee vaan odottavat aina miehen tekevän niin. Ja saattaapa kuvitella tekevänsä selväksi kiinnostuneisuutensa, mies vaan ei tajua. Eikä kyse ole mistään ultra-YTM:istä, vaan minullekin on käynyt niin, muutamankin kerran.

    Ja edelleen, käsi sydämellä, kuinka todennäköistä on, että mies antaa vastakaikua silloin, kun ihan eksplisiittisesti tullaan ehdottamaan? Ainakin Boren juttuja lukeneena voisin kuvitella hänen pitävän itseään helposti hyväksikäyttäjänä, jos moiseen ehdotukseen tarttuisikin. Ainakin minä olisin nuorempana niin tehnyt. Ja jotenkin veikkaan, että Panukin. Jos siis ehdottaja olisi ollut sellainen, että ei oikeasti paljon kiinnosta.

    VastaaPoista
  40. Tiedemies, minulla on ollut tasan kaksi tapausta, jolloin nainen on "tyrkyttänyt itseään". Toinen oli minua useamman vuoden nuorempi, epätoivoinen teinityttö, joka ei minua kiinnostanut (ja viikko sen jälkeen, kun hän oli "palavasti rakastunut" minuun viikon parin sähköpostikirjoittelun ja parin puhelinsoiton jälkeen, hänellä olikin jo poikaystävä). Veikkaan, etten kiinnostanut häntä minään muuna kuin statussymbolina: "Jee, nyt minäkin seuccaan!".

    Toinen kerta oli, kun kaatokännissä ollut naispuolinen, silloin avoliitossa elävä, kaveri halusi seksiä baarissa, ja jouduin kieltäytymään, koska siitä ei olisi seurannut yhtään mitään hyvää.

    Toisaalta en ole (kait?) koskaan kieltänytkään, etteikö saattaisi hyvinkin olla mahdollista, etten vain huomaa, jos joku on ollut kiinnostunut. Ainoa, mitä olen tähän asti havainnut, on minua lähes sukupuolettomana pitäneitä naisia, jotka synkällä hetkellä kertovat, että minullekin on jossain joku muu kuin hän.

    Mutta siis jos en ole aiemmin tehnyt selväksi: ATM:n ongelma ei minun mielestäni ole kaikissa tapauksissa ollenkaan se, etteikö hän olisi kiinnostava. ATM ei usko olevansa kiinnostava. Toisekseen, ATM ja hänestä potentiaalisesti kiinnostuneet eivät välttämättä koskaan kohtaa, koska eivät todennäköisesti viihdy baareissa, ja harrastuksia harrastetaan kotona.

    VastaaPoista
  41. Onko tosiaan niin, että kukaan nainen ei ikinä ole tullut itseään tyrkyttämään? Vai oletteko huomannutkaan asiaa?

    On toki. Ja heti kun annoin vastakaikua, tuli solvauksia ja poliisilla uhkauksia.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.