keskiviikko 13. heinäkuuta 2005

Pöpöiset-pöpsykkäiset pikkupimun pimpsassa piriseväiset-pöriseväiset

Radiossa kerrottiin juuri, että nuorten tyttöjen klamydiatapaukset ovat hurjasti lisääntyneet. Syynä on luonnollisestikin entistä holtittomampi ja kondomittomampi sukupuolielämä.

Ne huorat kuhisevat pöpöjä.

Kuten viikko-pari sitten kirjoitin: Kehen tahansa, sanoo: kehen tahansa, naiseen sitten ihastutkin, hän on riskiryhmää. Tämä on realismia ja tästä on lähdettävä.


Lisäys: Pikku-Isännän kommentin innoittamana en malttanut olla tarttumatta sylimikron näppäimistöön uudemman kerran. Pikku-Isäntä tuntuu näet toivovan, että nämä pöpösiä-pöpsykkäisiä kuhisevat kammottaret voitaisiin eristää meidän kunnon ihmisten piiristä omaan sikalaansa, missä ne saisivat rypeä sydämensä kyllyydestä yhdessä niiden jännittävien ammattirikollistensa,. huumeita kauppaavien moottoripyöräilijöidensä ja kiehtovia tauteja levittelevien ammattia ja koulutusta hankkimattomien kehitysmaan miestensä kanssa. Valitettavasti tilanne on se, että holtiton ja sikaileva seksielämä on yleistä kaikissa naisryhmissä älytasosta ja koulumenestyksestä riippumatta. Esim. tyypillisen ATM:n tilanne ei olisi ollenkaan niin huono, jos älykkäät nuoret naiset eläisivät tyypillisesti samalla tavalla kuin älykkäät nuoret miehet. Näin ei kuitenkaan ole, vaan se kuuden laudaturin tyttö antaa pöpöpöpsykkäpippelien survoa sisuksiaan aivan samalla tavalla kuin se hasista polttava peruskoulun kesken jättänyt lunttukin - kyseessä voi olla jopa sama mies. Siinä vaiheessa kun tyttö saattaisi ATM:n jo kelpuuttaakin, hän on jo pöpsykkäpippelien koeajama ja kuhisee sukupuolitauteja kuin kuoleva lokki matoja.


Ja muuten, jos joku alkaa rääkyä minun olevan rasisti, säästäköön keuhkojaan. En pidä ulkomaisia sonnimiehiä väistämättä tyhminä, vaan minusta on varsin todennäköistä, että heidän joukossaan on periaatteessa lahjakkaita, ahkeria ja yritteliäitä kavereita, jotka voitaisiin jollain tavoin aktivoida vilkasliikkeisiksi raajoiksi kansamme ruumiiseen ja jotka sopivasti kannustettuina voisivat hankkia itselleen koulutusta ja ammatin. Mutta koska pimppaa saa muutenkin, heillä ei ole minkäänlaista kannustinta ryhtyä mihinkään. Nainen, joka suostuu miehen kanssa seksuaaliseen kanssakäymiseen, antaa miehelle kuitenkin erittäin voimakkaan signaalin siitä, että mies on sellaisenaan hyväksytty ihmiseksi ja yhteiskunnan jäseneksi. Miehellä, jolle suomalaiset naiset ojentavat sukuelimensä kultalautasella, ei todellakaan ole mitään tarvetta panna elämäänsä parempaan järjestykseen. (Kuten tiedämme, suomalaisen miehen tilanne on toinen: hänen ainoa toivonsa on hankkia koulutusta ja ammatti, jotta sitten ehkä sen ylemmän korkeakoulututkintonsa kanssa kelpaisi tupakoivalle, pituuttaan paksummalle ja alfauroiden jättämiä pöpsykkäisiä vilisevälle peruskoulun kesken jättäneelle astrologiaan uskovalle yksinhuoltajalle.)

28 kommenttia:

 1. Toivottavasti evoluutio tekee tehtävänsä ja Pissa-Liisat elävät tuskaisen ja kutiavan elämän.

  VastaaPoista
 2. Pieni korjaus tuohon väitteesi, en usko, että heidät voitaisi eristää, toivon vaan sitä.

  Ja olet kyllä oikeassa, "älykkäimmätkin" yksilöt sortuvat tähän valitettavasti. Mutta olen yrittänyt uskotella itselleni, että elämänkatsomukseni on erilainen kuin tälläisen Tauti-Tarjan ja siten olisin välttänyt olemasta tälläisen pöpöpöpsykkäpippeliluuserin brother-by-fuck. Mutta kuten sanoi, olen vaan uskotellut itselleni näin ja se on todennäköisesti vaan utopiaa.

  VastaaPoista
 3. "hän on jo pöpsykkäpippelien koeajama ja kuhisee sukupuolitauteja kuin kuoleva lokki matoja."
  Ah, kuinka runollista.

  VastaaPoista
 4. "Ah, kuinka runollista."

  Olen itsekin aika ylpeä. :)

  VastaaPoista
 5. Saanko muuten nöyrimmästi kiinnittää Pikku-Isännän huomion siihen, että suomenkielinen termi on napalanko.

  VastaaPoista
 6. minusta vaan brother-by-fuck on jotenkin sävähdyttävämpi

  VastaaPoista
 7. Tossa tuli nyt Panu semmoinen virhe, että niitä pöpöjä ei hankita ammattirikollisilta eikä minkään sortin inkkareilta, vaan melko tavallisilta nuorilta miehiltä.

  En ihmettele, että et tätä tiennyt, kaikki huomioitava huomioiden. Vakuutan kuitenkin, että pakasta vedetty suomityttö on melkoisen ujo eikä sillä ole paljon kokemuksia ja juuri siksi se ei usko, että tauti voi napsahtaa omalle kohdalle eikä ihastuksissaan epäile sitä heilaansa, joka ei todellakaan ole mitenkään erityisen "jännittävä".

  Ja tästä asiasta mä muuten tiedän yhtä ja toista, ihan oikeasti.

  VastaaPoista
 8. Juniksella on aina tarve korostaa, kuinka paljon hän tietää näistä asioista. Onhan hän kertomansa mukaan pannut useampia naisia kuin minä tiedän nimeltä.

  "pakasta vedetty suomityttö on melkoisen ujo eikä sillä ole paljon kokemuksia"

  Hahhahhaaaaa. Tuollaisen suomitytön löytää samalla todennäköisyydellä kuin jokerin korttipakasta, Panun kuvaileman suomitytön arvoltaan parittoman kortin vetämisen todennäköisyydellä, ehkä jopa suuremmalla.

  VastaaPoista
 9. Ja siitä sä jaksat muistuttaa.

  Mutta mitäs, ei ole pakko uskoa. Onhan se elämä mukavampaakin, kun elää sellaisessa maailmassa, jonka on ihan itse rakentanut kaikin tavoin makunsa mukaiseksi.

  VastaaPoista
 10. "Tavallisilla" nuorilla miehillä ei ole pöpöjä. Pöpöihin tarvitaan aktiivinen seksielämä, joka nuorista miehistä on vain a) super-YTMillä ja b) huorissa kävijöillä. Ainoa porukka, joka käy huorissa, ovat öyhöttäjäamikset, jotka eivät anna ämmien syyllistämispuheen vieraannuttaa itseään luonnollisista tarpeistaan.

  VastaaPoista
 11. Siteeraan taas itseäni:

  "Kyllä minullakin leuka venähti, kun elämäni ensimmäiset suuret rakkaudet tuossa 80-luvun lopulla tunnustivat sivulauseessa - no big deal - harrastaneensa lomaromansseja Välimeren miesten kanssa. Molemmat olivat tietysti minua, seksuaalisesti kokematonta, nuorempia; toinen oli myös uskonnollinen. (Kumpikin juttu sitten tietysti kuivui kokoon minun ujouteni ja asianomaisten neitojen fasistisen pahuuden yhteisvaikutuksesta.) En minä tästäkään olisi niin katkera, jos oma menneisyyteni koulukiusaamisen uhrina ei olisi ollut suurimmalle osalle nuorista naisista niin paljon suurempi tahra ihmisen menneisyydessä kuin heidän omat seksuaaliset sikailunsa."

  VastaaPoista
 12. Panu,

  tavallisilla nuorilla miehillä on pöpöjä, koska tavallisilla nuorilla naisilla on pöpöjä, koska tavallisilla nuorilla miehillä on pöpöjä, koska tavallisilla nuorilla naisilla on pöpöjä (...).

  Tää MAT-retoriikkahan väittää, (sisä- jos ei ulkoplisiittisesti) että tavallinen nuori mies riutuu pimpin ja söpöyden puutteessa naruun keikkumaan, mutta ulkoisessa maailmassa suurin osa kundeista vehtaa tyttöjen kanssa jonkin verran ja suurin osa tytöistä vehtaa kundien kanssa jonkin verran. Kokonaan saamattomat ja megaporsaat ovat oikeasti pieni vähemmistö.

  VastaaPoista
 13. Kas, en tiennytkään olevani öyhöttäjäamis.

  VastaaPoista
 14. Älä jaksa, Hiski. Tiedämme hyvin, että aloit harrastaa prostituoituja vasta toivonmenettämisiässä ja suurin omantunnontuskin. Öyhöttäjäamikset harrastavat heitä iloisesti jo murrosiässä ilman tunnontuskia.

  VastaaPoista
 15. *aploodeeraa* Siinä kaikki mitä minulla on sinulle, Panu, sanottavaa. Niin monta kertaa kuin minun on tehnyt mieli sanoa naisia huoriksi, en ole voinut sitä tehdä, koska siinä tapauksessa minua pidettäisiin kummallisena, ilkeänä ja mitään mistään tietämättömänä ihmisenä. Koska minä olen nainen, pitäisi minun ymmärtää ja puolustaa naisia, olla naisten puolella. Mutta vittu mitens olet, ku sellasia saatanan saastasia lunttuja (melkein) kaikki. Tässä blogissa sanotaan asiat niin kuin ne ovat.

  VastaaPoista
 16. Ei kukaan voi kiistää, etteikö junakohtauksella olisi jatkuvasti suuri tarve tuoda esiin saaneensa paljon pimppiä. Eikös sun pitäis olla aikuinen mies, tuollainen kuuluu käsittääkseni paremmin perus- ja ammattikouluun. Ei millään pahalla, mutta ei millään hyvälläkään..

  VastaaPoista
 17. Minusta nuo junakohtauksen esittämät näkemykset ovat suht' realistisia. Meininki on tietty vähän sellainen että vanhempi tukkijätkä tulisi kokemuksen rintaäänellä nuoria kölvejä neuvomaan miten hommat kannattaa hoitaa, mutta kuitenkin reilussa ja hyvässä hengessä.

  VastaaPoista
 18. owm,

  mä tuon sitä esiin silloin, kun te jullit puhutte siitä pillusta kuin olisitte joskus päässeet koittamaan.

  Muuten mä puhun muista asioista.

  VastaaPoista
 19. "Lisäys: Pikku-Isännän kommentin innoittamana en malttanut olla tarttumatta sylimikron näppäimistöön uudemman kerran. Pikku-Isäntä tuntuu näet toivovan, että nämä pöpösiä-pöpsykkäisiä kuhisevat kammottaret voitaisiin eristää meidän kunnon ihmisten piiristä omaan sikalaansa, missä ne saisivat rypeä sydämensä kyllyydestä yhdessä niiden jännittävien ammattirikollistensa," jne., vastenmielistä tekstiä. Hyvä muistutus kuitenkin kun sinua aina toisinaan alkaa pitää terveenä.

  VastaaPoista
 20. Niin, Miikka, valitettavasti kaikki eivät pidä totuuden sanomista mielisairauden osoituksena. Taidat jäädä vähemmistöön.

  VastaaPoista
 21. Ja muuten, tyttöystävänikin tuntui pitävän tekstiä hauskana. Miten on, Miikka, jokos sinulla on tyttöystävä? Onko? Eikö?

  VastaaPoista
 22. Minä haluaisin muuten ihan oikeasti tietää, mikä Miikan ongelma on. Tai pikemminkin, mikä on se moraalinen näkemys hänen paheksuntansa taustalla. Aina välillä kun olen yrittänyt saada häntä selittämään, mikä häntä niin kovasti pännii minun jutuissani, sanamuoto vaiko sanoma, hän on kierrellyt ja kaarrellut kuin libertaristi atraimessa ja syytellyt minua aikomuksista ja vaikuttimista, joita en mitenkään ole kokenut omikseni. Minua kiinnostaisi ihan todella saada kuulla, onko Miikalla itsellään ollut tyttöystävää, mustasukkaisuusongelmia, bänksejä, kokemusta tyttöystävän uskottomuudesta ym. ym. Joka kerta Miikka on vastannut, ettei hänen ylhäisyydelleen sovi puhua yksityiselämästään, koska se kuulemma antaisi aseita minun ja hengenheimolaisteni käsiin.

  Siitä vain valitettavasti voi tehdä vain yhden johtopäätöksen: pohjimmiltaan Miikka tietää minun olevan vilpitön ja ainakin jossain määrin oikeassa myös hänen oman elämänkokemuksensa näkökulmasta, mutta hänellä on neuroottinen tarve kiistää se, koska hän on jollain tavalla investoinut koko itsetuntonsa johonkin enemmän tai vähemmän stereotyyppiseen profeminismiin.

  On aina yhtä sääli nähdä ihmisen pilaavan älynsä ideologialla.

  VastaaPoista
 23. On aina yhtä sääli nähdä ihmisen pilaavan älynsä ideologialla.

  Amen, veli, amen.

  Sulla on jutuissasi sen verran ironinen ote, että on aika vaikea päätellä mitä provokaatiotasi itse pidät totena ja mitä et, mutta lapsukaisia pitää pikkuisen suojella. Kun meinaan maailma tuolla ulkona ihan oikeasti ei ole sellainen, minä sen esität.

  VastaaPoista
 24. Panun analyysi miikasta oli muuten erittäin onnistunut. Vähän samanlaista epäilen itsekin.

  Junakohtaukselle joudun valitettavasti toistamaan itseäni eli mielestäni on yksinomaan surullista, mikäli henkilö ei kykene kasvamaan ja kehittymään perus- ja ammattikoulun rehvastelurinkien tasolta eteenpäin.

  Ei henkilöllä, joka saavuttaa jotain elämässään helposti ole mitään syytä korostaa sitä kenellekään. Hän suhtautuu siihen itsestäänselvyytenä, joten tästä voidaan päätellä, että todennäköisesti pimpin saaminen on sinulle mielestäsi huomattava saavutus ja siten hyvin poikkeuksellista.

  VastaaPoista
 25. owm,

  mä puhun aina mielelläni itsestäni, mutta onko tää nyt oikea foorumi puhua minusta henkilönä?

  Täytyy vissiin skarpata viestintää vähäsen, jos kaikki varsinainen asia sullakin hukkuu henkilön alle. Sitä enemmän, kun pääsääntöön puhun ihan kaikkea muuta ja säkin olet kyllä joutunut ton rehvasteluhomman kaivamaan tikulla lauseiden väleistä.

  VastaaPoista
 26. On sulla muutakin asiaa ja olet mielestäni hyvä kommentaattori. Kiinnitin nyt vain tähän huomiota. Jatkakaa.

  VastaaPoista
 27. Radiossa kerrottiin juuri, että nuorten tyttöjen klamydiatapaukset ovat hurjasti lisääntyneet. Syynä on luonnollisestikin entistä holtittomampi ja kondomittomampi sukupuolielämä.

  Tähän uutiseen sopinee taustamusiikiksi tämä muutaman vuoden takainen legendaarinen biitseillä ghettoblastereista soitettava teiniteemalaulu:

  http://www.mikseri.net/music/play.php?id=25738&type=hi

  VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.