maanantai 21. maaliskuuta 2005

Testi

Tämän testin löysin Birdyltä, joka oli testin mukaan muslimi. Hmm...tuo taitaa olla se epämukava totuus, jota hän piilottelee meiltä.

Samaisessa kirjoituksessaan Birdy paheksuu Jari Vaarman blogin kommenttiosassa käytyä keskustelua realdolleista ja julistaa, että miehille pitäisi opettaa jo koulussa masturbaatiota, jotta ymmärtäisivät eron oikean parisuhdeseksin ja runkkaamisen välillä. Voi Birdyseni, kun se ongelma on juuri siinä, että niin monella miehellä ei ole tilaisuutta verrata. Eikä se tilaisuuden puute johdu masturbaation osaamattomuudesta. Ei todellakaan.


You scored as Christianity. Your views are most similar to those of Christianity. Do more research on Christianity and possibly consider being baptized and accepting Jesus, if you aren't already Christian.

Christianity is the second of the Abrahamic faiths; it follows Judaism and is followed by Islam. It differs in its belief of Jesus, as not a prophet nor historical figure, but as God in human form. The Holy Trinity is the concept that God takes three forms: the Father, the Son (Jesus), and the Holy Ghost (sometimes called Holy Spirit). Jesus taught the idea of instead of seeking revenge, one should love his or her neighbors and enemies. Christians believe that Jesus died on the cross to save humankind and forgive people's sins.

Christianity


83%

Judaism


67%

Buddhism


67%

Hinduism


50%

agnosticism


50%

Paganism


42%

Islam


38%

atheism


25%

Satanism


13%

Which religion is the right one for you? (new version)
created with QuizFarm.com

1 kommentti:

  1. Tyypillistä Birdyn logiikkaa jälleen:

    Yksi (mies) postaa yksinäisyyskeskusteluun vitsinä linkin, jota muut sitten kommentoivat vertaamalla Realdollia lähinnä huorissa käymiseen (jolle useimmat eivät edes usko nuken vetävän vertoja). Kun sitten - jälleen vain yksi - mies erehtyy spekuloimaan nuken kehitysmahdollisuuksia verrattuna "ihmiskumppaniin" (jonka itse kyseisessä kontekstissa käsitin nimenomaan vaikkapa siksi huoraksi), niin tottahan asiasta voidaan päätellä sekä 1) yksinäisten miesten ongelmien todellinen laatu että 2) miesten olevan kategorisesti täysin kykenemättömiä erottamaan parisuhdeseksi ja masturbaatio toisistaan.

    Ja kaiken huipuksi ratkaisuna siihen, ettei parisuhdeseksin hienouksia ymmärretä ja osata arvostaa on tietenkin juuri masturbaatio-opetus! Ja jos naiset joskus vertailisivat vaikkapa irtoseksiä ja masturbaatiota, ja miettisivät näiden keskinäistä paremmuutta (mitä ei tietenkään vielä koskaan missään ole tapahtunut) niin silloin tytöillekin pitäisi varmaan heti pikimmiten järjestää nimenomaan masturbaatio-opetusta, jotta oppisivat mitä se ihan oikea seksi on.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.