Suositut tekstit

perjantai 18. tammikuuta 2019

Juttu, joka ihan pikaisesti tuli mieleeni - Ett plötsligt infall

Kokoomuksen viimeaikainen alentuminen persutyyliseen rasistien kosiskeluun on viime aikoina saanut minut ihmettelemään, onko puolue oikeasti enää mitään muuta kuin lautajonnejen ja foorumihompanssien äärioikeistomeemien valtavirtaistamisväline. En torju puoluetta kategorisesti, mutta siihen(kin) olen pettynyt, että kokoomuslaisista ei tunnu olevan yhtään mitään apua siihen yhteen hyvään asiaan, jota heiltä odottaisin, eli Suomen viemiseen Naton jäseneksi.

Att Samlingspartiet på sistone nedlåtit sig till att smickra rasister i bästa persustil har fått mig att undra, om det partiet alls är något annat än ett instrument för mainstreamning av högerextrema mem som pojkrumsradikalerna sprider på webben. Jag är inte kategoriskt emot partiet, men en sak jag är besviken på är att samlingspartisterna inte förefaller kapabla till att söka medlemskap i Nato, vilket är en av de goda saker (kanske den enda) jag väntar mig av dem.

Sen takia kehotankin kaikkia, jotka eivät voi hyväksyä vasemmistoa esimerkiksi sen taikauskoisen Nato-vastaisuuden takia, äänestämään liberaalien ja edistyksellisten, Natoa kannattavien kansalaisten ainoaa mahdollista vaihtoehtoa eli RKP:tä. Suomen kieli on pelkästään totalitarismin työkalu. Se nyt vain on niin.

Därför uppmanar jag alla som inte kan acceptera vänstern t ex på grund av dess vidskepliga Natofientlig att rösta på det enda alternativ som liberala och progressiva, Natovänliga medborgare kan ty sig till, och det heter SFP. Finska språket är ett redskap för totalitarism, och det är det enda det är. Det bara förhåller sig så.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.