Suositut tekstit

maanantai 17. joulukuuta 2018

Seurapiiriuutisia - Sällskapsnyheter

Tuukka Kuru, poliittisesti äärimmäisen kiihkeä nuori mies, jota ei koskaan ole mikään maltillisuus rasittanut, on kuulemma saanut potkut persuista liiallisen etnonationalismin ja homofobian takia. Siis kelatkaa: mies erotetaan natsipuolueesta liiallisen natsiuden takia.

Tuukka Kuru, en ung man med väldiga politiska passioner som aldrig varit moderat i någon bemärkelse, lär ha sparkats ur sannfinnarna på grund av sin alltför etnonationalistiska och homofoba attityd. Tänk er: killen är en för extrem nazist för att kunna vara medlem i ett nazistparti.

Kurusta ei tarvitse pitää, mutta tämä on jo oikeasti sellainen suoritus, että se tekee hänestä toistaiseksi uskottavimman ehdokkaan tulevan Venäjän alaisuudessa autonomiaa nauttivan natsi-Suomen kuvernööriksi. Jussi Halla-aho jää kauas taakse. 

Man behöver inte gilla Kuru, men tack vare den här prestationen är han tills vidare den kreddigaste kandidaten till generalguvernör över det framtida autonoma fascist-Finland under rysk överhöghet. Jussi Halla-aho kan inte mäta sig med honom alls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.