Suositut tekstit

lauantai 7. heinäkuuta 2018

Ruotsissa asiat todella ovat kärjistyneet - Saker och ting har verkligen tillspetsat sig i Sverige

Asiat ovat Ruotsissa tosiaankin kärjistyneet, mutta eivät ihan niin päin kuin maahanmuuttokriitikot väittävät. Katsokaapa tätä. Isobel Hadley-Kamptz on tunnustautunut markkinaliberalismin kannattaja, siis oikeistoliberaali. Ruotsissahan tunnetusti libertarismi on oikea aate, ei natsien viikunanlehti kuten täällä Suomessa, missä libertaristi toisensa jälkeen on siirtynyt äärioikeiston riveihin. Tiedämme hyvin mistä tämä ero johtuu.

Saker och ting har tillspetsat sig i Sverige, men inte helt så som invandringskritikerna inbillar sig. Kolla det här. Isobel Hadley-Kamptz är en känd anhängare av frimarknadsliberalism, alltså en högerliberal. I Sverige är libertarianismen verkligen en ideologi, inte ett fikonlöv för fascister som här i Finland, där en libertarian efter en annan anslutit sig till extremhögern. Vi vet mycket väl vad denna diskrepans beror på.



"Anteeksi että sanon tämän, mutta kohta valtavirtayhteiskunnan on tajuttava, että AFAlla (= Antifasistinen toiminta) on pointti tai pari."
"AFAn ideologiasta voi olla monta mieltä (itse en pidä siitä) mutta he ymmärsivät että fasisteja vastaan pitää suojautua. Poliisiin turvautuminen ei riitä. Valitettavasti."