Suositut tekstit

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Perussuomalaisille mieleinen versio rikoslaista (vanha parodia)

MURHA:

1 §. Murhalla tarkoitetaan sellaista tekoa, jossa maahanmuuttaja tai hyysäri surmaa perussuomalaisen tai maahanmuuttokriitikon.

2 §. Murhasta rangaistakoon kuolemalla. Ennen kuolemanrangaistuksen täytäntöönpanoa kidutettakoon syyllistä kaikilla niillä tavoilla, joita perussuomalaisten puoluevaltuusto tai paikallisosasto ehdottaa. Jos syyllinen menehtyy kidutuksiin, erillistä kuolemanrangaistusta ei tarvitse panna täytäntöön.

3 §. Jos perussuomalainen tai maahanmuuttokriitikko surmaa maahanmuuttajan tai hyysärin, myönnettäköön hänelle loppuiäksi 10 kertaa perustoimeentulotuen suuruinen kansalaispalkka ja kannettakoon häntä kultaiseen kunniahaarniskaan puettuna kaupungin tai maalaiskunnan keskustaajaman läpi erityisessä kultakoristeisessa kantotuolissa. Taajaman asukkailla on tällöin velvollisuus kokoontua kunniareitin varsille ylistämään häntä. Koska hän on heteromies, harjoittakoon hän iltaisin ensi yön oikeutta kaupungin kaikkien 16 vuotta täyttäneiden naimattomien naisten kanssa.

RAISKAUS:

1 §. Raiskaus on, kun tummaihoinen mies katsoo valkoihoista naista himoiten tai tekee sukupuolisiksi luokiteltavia tekoja hänen kanssaan.

2 §. Raiskauksesta rangaistakoon poistamalla viipale kerrallaan syyllisen sukuelimet (viipaleiden paksuudesta määrätään asetuksella) ja antamalla hänen menehtyä verenvuotoon. Tällöin kaikilla taajaman asukkailla on velvollisuus olla läsnä ja pilkata syyllistä.

3 §. Hyysäri ei voi syyllistyä raiskaukseen, koska hyysäri ei voi olla mies.

4 §. Maahanmuuttokriitikko tai perussuomalainen ei voi syyllistyä raiskaukseen, koska hän on valkoinen suomea äidinkielenään puhuva heteromies eikä mikään sukupuolinen teko, jonka hän tekee, voi olla väärin.

PAHOINPITELY

1 §. Pahoinpitely on, kun maahanmuuttaja, neekeri, muslimi tai hyysäri sanoo vastaan maahanmuuttokriitikolle tai perussuomalaiselle, katsoo häntä uhkaavasti tai tekee häneen kohdistuvan ruumiillisen haittateon, joka ei johda kuolemaan.

2 §. Pahoinpitelyyn syyllistynyttä rangaistakoon niin, että seitsemän lihaksikasta ja ruumiinvoimiltaan koetellusti vahvaa miestä hakkaa häntä nyrkeillään, kunnes hän menehtyy. Syyllinen tulee tällöin sitoa kiinni niin, että hän ei voi puolustautua.

3 §. Kaikki ruumiilliset haittateot, joita maahanmuuttokriitikko tai perussuomalainen kohdistaa hyysäriin, maahanmuuttajaan, neekeriin tai muslimiin, ovat oikeudenmukaista taistelua isänmaan puolesta ja ne tulee palkita asianmukaisesti. Jos ne johtavat hyysärin tai maahanmuuttajan tilapäiseen vammautumiseen, kuljetettakoon sankaria 1 päivän verran kantotuolissa taajaman läpi sillä tavalla kuin luvun "Murhasta" 3 §:ssä on määrätty, nauttikoon hän ao. luvussa määriteltyä kansalaispalkkaa 1 vuoden ajan ja ensi yön oikeutta kunniapäivänsä illan ajan. Jos ne aiheuttavat vähintään 20 % invaliditeetin tai pysyvän kosmeettisen haitan, nauttikoon sankari kunniakantotuolista ja ensi yön oikeudesta 5 päivää ja myönnettäköön hänelle kansalaispalkka 10 vuoden ajaksi. Jos hyysäri tai maahanmuuttaja menehtyy vammoihinsa, annettakoon sankarille kaikki luvussa "Murhasta", 3 §, määritellyt kunnianosoitukset ja etuoikeudet täysimääräisinä.

KUNNIANLOUKKAUS

1 §. Kaikki, mitä hyysäri tai maahanmuuttaja sanoo perussuomalaisesta tai maahanmuuttokriitikosta, on lähtökohtaisesti kunnianloukkaus.

2 §. Kunnianloukkaukseen syyllistynyttä rangaistakoon kivesten irti vetämisellä tai, naisen ollessa kyseessä, perussuomalaisten paikallisosaston suorittamalla tahdonvastaiseen sukupuoliyhdyntään alistamisella. Jos nainen on riittävän nuori ja houkutteleva, otettakoon hänet perussuomalaisten paikallisosaston sukupuolisia tarpeita pakolla tyydyttämään 5 vuodeksi paikallisosaston oman harkinnan mukaan.

3 §. Kaikki, mitä perussuomalainen tai maahanmuuttokriitikko sanoo hyysäristä tai maahanmuuttajasta, olkoon lähtökohtaisesti Jumalan totuus asianomaisesta.

4 §. Joka tämän Jumalan totuuden kyseenalaistaa, häntä rangaistakoon kuin kunnianloukkaukseen syyllistynyttä.