sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Markus Jansson på svenska


Markus Janssonin monet muistavat Usenetistä miehenä, joka vihasi vihreitä ja kannatti ydinvoimaa niin raivokkaasti, että haukkui asiantuntemattomaksi vihreäksi idealistiksi keskusteluun osallistuneen ydinfyysikon, joka muuten kannatti ydinvoimaa.


Många av oss minns Markus Jansson från Usenets glansdagar: på den tiden gjorde han sig beryktad genom att hata gröna idealister och älska kärnkraft med sådan lidelse att även en utbildad kärnfysiker, som deltog i diskussionen, beskylldes av Markus för att vara en grön flummare som ingenting visste om kärnfysik.


Här är en översättning av yttrandet ovan: "Folkmördarna fick av Breivik vad de förtjänade. Jag begråter inte ett enda toleransförkunnande pisshuvud som importerar mordlystna våldtäktsmän och korrumperar samhället och kulturen i västerlandet. Hellre borde man fråga, hur många våldtäktsmän och jihadister som tack vare Breivik låter bli att invandra i Norden och hur mångas liv han därigenom räddade. Ja, oskyldiga liv. De kulturmarxister som korrumperar vår kultur och vårt samhälle är inte oskyldiga, de fick vad de förtjänade."