keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mamukriitikon hakukaavake

(julkaistu ensimmäisen kerran Paljastetun blogissa 14. toukokuuta 2014)


Koska eräs perussuomalainen ”huumorimies” äskettäin kosiskeli rasisteja muka vitsikkäällä ”turvapaikanhakulomakkeella”, minä huonon huumorin ystävänä en tietenkään malta olla tekemättä omaa kaavaketta äärioikeistolaisen alakulttuurimme jäseneksi pyrkivälle.

Olkaa hyvät: tässä mamukriitikon hakukaavake.

1) Onko sinulla rikosrekisteriä?
a) Kysy vaan kuinka pitkä, juuri istun elinkautista kakkua joukkomurhasta. Oikeusmurha tietysti, yksi niistä kahdestakymmenestä neekeristä tuli silleen vittuilemaan minulle tai ainakin katsoi silleen vinosti. Miehinen mies ei sellaista pahalla silmällä katsomista voi olla rankaisematta, niin että kaivoin laukusta esiin ne kaksi ladattua rynkkyä jotka olin juuri käynyt varuskunnan asevarikolta varas...lainaamassa, ja tulihan ne molemmat sitten ammuttua tyhjiksi. Eivät kuitenkaan tuomarit ottaneet näitä lieventäviä asianhaaroja huomioon. Kyllä se Demlan laki taas sortaa ja sorsii syytöntä valkoista heteromiestä, perkele.

b) On toki, ollaan poikien kanssa eräitäkin pankkeja ryöstelty. Mutta ei me mitään rikollisia olla, se vaan on sellaista että nykyään ei valkoinen mies tule palkalla toimeen. Viina ja pillu ja huumeet eivät ole ilmaista tavaraa. Eikä ne pankit siihen kaadu että me vähän lainataan. Ne rahat päätyvät kuiteskin kiertoon bruttokansantuotetta kasvattamaan.

c) On minulla jonkinlainen, lähinnä pahoinpitely- ja raiskailulinjalla mennään. Miehinen mies ei voi aina mieltänsä malttaa, varsinkin kun miehisen miehen täytyy aina saada miestä väkevämpää.Kokonaan toinen juttu tietysti ovat ne muslimit, ne ovat sellaisia rasisteja, hakkaavat ja raiskaavat vääräuskoisia. Minä en silleen pidä värillä enkä uskonnolla väliä, minä olen aina raiskannut kaikenvärisiä. Varsinkin tummaihoisten kynsistä pelastamiani eloveenatyttöjä. Minä olen herrasmies ja pelastan mielelläni nuoria naisia silleen.

d) Enempi vain tyydyn penistäni lypsäen haaveilemaan neekerien murhaamisesta.

2) Oletko homo?
a) Vankiloissa tulee kyllä naisen puutteessa noita hintelämpiä ja nynnympiä pantua perseeseen,mutta tämän pojan oma takapää on exit only -aluetta. Ne mamikset ja hintelät niitä homoja on.Siksihän niitä hinteiksi nimitetäänkin.

b) Vai vielä homo, kun olen jo 49 vuotta turhaan haaveillut naisesta. PILLUA PERKELE! Anteeksi, piti tietysti sanomani että PILLUA VITTU! Olen HETERO! Kuuletteko: HE-TE-RO!

c) Olen hankkinut kulissivaimon, jonka luona sähkömittarin lukija säännöllisesti käy päiväkahvilla kulissilapsia laittamassa. Tähän mennessä kukaan ei ole aavistanut todellista suuntautumistani, paitsi se mokuttaja, jolle olen lähettänyt väärällä nimellä tai kaverien kautta rakkauskirjeitä jo kahdeksan vuoden ajan.

d) Olen aktiivi homo ja pelkään että muslimit ottavat vallan ja tappavat minut ja minunlaiseni, paitsi että täällä Berliinin julkisissa vessoissa kyllä riittää komeita turkkilaispoikia. Ach, Berliner Duft, Duft, Duft!

3) Mikä on mielestäsi Suomen turhin rahanreikä?
a) Pakolaisten kotouttaminen. Halvemmaksi tulisi ampua ne [tästä poistettu kirosana ja rasistinen haukkumanimi maahanmuuttajille] jo rajalla.

b) Pakkoruotsi, koska en osaa lukea enkä kirjoittaa suomeakaan oikein. [Huomaa, että kysely voidaan tarvittaessa suorittaa suullisesti, koska maahanmuuttokriitikolta ei voida kohtuuden nimessä edellyttää luku- eikä kirjoitustaitoa. Tällöin avustaja lukee tämän kohdan ääneen muodossa ”Vitun pakkoruotsi vittu ku mä en vittu osaa lukee vittu enkä vittu kirjottaa vittu suomeekaan vittu saatana” sekä näyttää sopivia kansainvälisiä käsimerkkejä.]

c) Koulutus yleensä, koska kaikki opettajat ja professorit ovat kommunisteja.

d) Kuolleiden kielten tutkimus, koska nekin rahat menevät todellisuudessa turhanaikaisten kellaribloggaajien tupakkikuluihin. [Tämä vastausvaihtoehto on tietysti ansa mokuttajille. Todellinen maahanmuuttokriitikko ei toki valitsisi tätä.]

4) Onko sinulla ammattia?
a) Ammattia? Mikä se on? Sossusta saa rahaa kun siellä on sellainen taikaseinä.

b) On toki. Minulla on levyseppähitsaajan pätevyys, joka tulee yötöissä todella tarpeeseen, kun pitää noita kassakaappeja kiireessä vetää valokaarella auki.

c) Ikävä kyllä on. Olen pakolaiskeskuksen vaksina toista vuosikymmentä eikä tätä kestä järjissä päin kun pitää kuunnella sitä hyysäritätien vatsaa kääntävää lirkuttelua päivät pitkät. Ruokakaan ei pysy sisällä kun niin ällöttää. Antakaa nyt minulle jumalauta kansanedustajan palli ja rahat ennen kuin kuolen aliravitsemukseen ja mahakatarriin.

d) On joo. Olen pitkälle koulutettu kuolleiden kielten asiantuntija ja käytän tutkimustyöhön tarkoitetut apurahat tyhjänpäiväisten rasistiblogien suomentamiseen kellariverstaassani. Stipendit loppuvat ihan just'kohta, eli nyt pitäisi päästä eduskuntaan veronmaksajien elätiksi ennen kuin on myöhäistä.