Suositut tekstit

torstai 6. huhtikuuta 2006

Pitemmittä puheitta...

Minua ei kovin usein hävetä olla suomalainen. Mutta joskus sitä tekee mieli vajota maan alle. Katsokaa tätä linkkiä, jos ruoansulatuksenne kestää.

Veikkaan, että Perkolan Tommia tämä ei hämmästytä pätkääkään: hän on tunnetusti sitä mieltä, että mikä tahansa nykyajan ammattimuusikkobändi pesee heti kättelyssä kaiken, mitä 70-luvulla on tehty. Hämmentävämpää on huomata hänen olleen oikeassa jopa naiskauneuden kehityksen suhteen. Tosin joka aikakauden kauneuskäsityksiin vaikuttavat ajan tavat trimmata ja customoida nuoria tyttöjä: 70-luvun missi ei näytä meidän silmissämme kaunottarelta, koska häntä ei ole puleerattu eikä koristeltu nykyaikaiseen tapaan.

4 kommenttia:

  1. Ennen oli sentään ideologioita. Nykyisin ei ole. Ennen oli idealisteja. Nykyisin idealisti on samassa tilanteessa kuin neula heinäsuovassa.

    VastaaPoista
  2. No, Abbahan koostui oikeasti pätevistä kansanmusiikin alalla kannuksensa hankkineista muusikoista. Dannyllähän ei oikeasti ole edes lauluääntä.

    VastaaPoista
  3. Dannystä ja Frederikistähän saisi mielettömän duon, mestarit lavalla -tyylisesti. Tapani Kansa kelpaisi muuten mukaan, noin niinkuin asenteeltaan, mutta hän osaa ikävä kyllä laulaa joten ei sitten kuitenkaan. Ei mutta Kirkahan olisi hyvä trion kolmas osa.

    Mutta nykyään "kevyt musiikki" on niin surkeaa teollisesti tuotettua muzakia että Armi ja Dannykin alkaa kuulostaa miltei hyvältä. No, ehkäpä jopa Usherin ja 50 centin kaltaisista limaisista yökerhoräppäreistä löytyy jotain camp-huumoria sitten 20 vuoden päästä. Tai ehkäpä jo aikaisemmin. Itse asiassa kun tarkemmin miettii, niin samantien.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.