Suositut tekstit

torstai 15. syyskuuta 2005

Blogikysely

Velvollisuudesta:

Ensimmäinen satsi kysymyksiä: -

0. Miten selittäisin asiaa tuntemattomalle, mikä blogi on? Nettipäiväkirja tai nettimuistikirja. Kyllähän perinteinenkin "päiväkirja" kattaa varsin monenlaiset säännöllisesti, epäsäännöllisesti tai säännöllisen epäsäännöllisesti päivitettävät kirjoitukset.
1. Koska aloitin bloggaamisen? Kai maar se ensimmäinen Plöki alkoi joulukuussa 2002.
2. Miksi bloggaan? Haistatellakseni paskasakille. Onkos elämälle, vittu, muuta tarkoitusta?
3. Kuinka usein bloggaan? Vaihtelee. En ihan kerran päivässä. Veikkaisin, että viisi kertaa viikossa osuu aika lähelle keskiarvoa.
4. Tunnenko syyllisyyttä, jos et ehdi blogata? En. Bloggaamista pitäisi päin vastoin vähentää, jotta voisin keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten tutkimusaineiston lukemiseen ja lis.työn jatkamiseen.
5. Bloggaanko vai blogaanko? Bloggaan.
6. Mitä laskuria käytän? En nykyään mitään.
7. Kuinka monta lukijaa blogilista.fi:n mukaan? Vähän yli sata.

Toinen satsi: -

1. Luetko muiden blogeja? Luen.
2. Milloin aloitin blogien lukemisen? Vuonna 2002. Ensimmäinen lukemani blogi oli Tommipommi.
3. Kuinka monta blogia seuraan? Säännöllisesti ehkä kymmenkuntaa.
4. Millaisia blogeja luen mieluiten? Tuttujen ja fiksuiksi tai mukaviksi tietämieni ihmisten blogeja. Luonnollisesti asianomaisten tulee olla myös lainkuuliaista, kansalaiskuntoista ja valtiojärjestystämme kannattavaa, isänmaallista väkeä.
5. Millaisia blogeja luen vähiten? Alemman sukupuolen edustajien blogeja.
6. Käynkö lukemassa ärsyttäviä blogeja? Nykyään harvemmin. Koska päätehtäväni on Jumalan Totuuden julistaminen ex cathedra rahvaalle, minun ylhäisyydelläni on parempaakin tekemistä kuin ärsyttävistä blogeista ärsyyntyminen.
7. Luenko etupäässä suomalaisia vai ulkomaalaisia blogeja? Suomalaisia. Iirinkielisiä blogeja ei ole riittävästi, amerikkalaiset elävät jossain vaihtoehtotodellisuudessa ja saksalaiset kirjoittavat huonoa englanninsekaista saksaa. Ruotsalaiset ovat kaikki joko libertaristeja tai totalitaarisia vasemmistolaisia ja femakkoja.
8. Ovatko seuraamani ulkomaalaiset blogit samanlaisia kuin seuraamani suomalaiset? Eivät. Tärkein seuraamani ulkomaalainen blogi on An tImeallach, jota luen etupäässä iirinkielisyyden vuoksi.
9. Kuinka usein luen uusia blogeja? Harvoin. Makuni on jo muotoutunut.

Kolmas satsi: -

1. Onko blogini blogilistalla? Juu.
2. -
3. Miksi, ja itsekö ilmoitin? Itse ilmoitin. Kyllähän itse kukin kai haluaa lukijoita, ainakin jokusen.
4. Kuinka usein käyn seuraamassa sijoitustani listalla? Kohtalaisen usein. Tosin sijoitus on nyttemmin aika lailla jähmettynyt, järjestyksessä tapahtuu yleensä vähänlaisesti muutosta.
5./6. Miltä tuntuu, jos blogi nousee tai laskee listalla? No eipä paljon miltään. Vähänlaisesti sillä tuntuu olevan tekemistä sen kanssa, päivitänkö vai enkö ja mistä aiheista kirjoitan. Olen kyllä huomannut, että naisvihan väheneminen karkottaa lukijoita. Kukaan ei ilmeisestikään halua lukea esim. kirjallisuudesta.
7. Kommentoinko muiden blogien kommenttiosastoilla? Kyllä.
8. Missä blogissa useimmin? Vaikea sanoa.
9. Millaisia viestejä kommentoin? Määrittele "millaisia".
10. Kommentoinko muiden blogeja omassani? Kyllä, mutta sitä pitäisi vähentää.
11. Onko Blogistanissa sisäpiiri? Keskinkertainen pohjalieju on sisäpiirinä kaikkialla maailman suuressa Jantessa.
12. Tunnenko kuuluvani sisäpiiriin? Poikkeuksellisen lahjakkaana, älykkäänä ja suurenmoisena ihmisenä minulla ei tietenkään ole pääsyä keskinkertaisen pohjaliejun piireihin.
13. Käynkö blogitapaamisissa? En. Merkittävä osa bloggaajista on joka tapauksessa paskasakkia, jonka kanssa en viihtyisi pitkään samassa katetussa tilassa syyllistymättä äärimmäisen raakaan paloittelumurhaan raskauttavien asianhaarojen vallitessa.

Siinä on, heh-heh. Olisin voinut vastata raflaavamminkin, mutta pannaan nyt rutiinilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.