Suositut tekstit

sunnuntai 2. lokakuuta 2005

Jumalan Totuus kokonaan taas saatavilla

Könskriget on, mahdollisesti Suomessa virinneen keskustelun ansiosta, kokonaan nähtävissä Ruotsin television nettisivuilla. Juopukaa siis Jumalan Totuudesta, kiidättäkää antifeminismin suloinen ja vapauttava ilosanoma kaukaisimpaankin salotölliin. Halleluja!

Samassa yhteydessä voitte katsoa myös, kuinka Evin Rubar ottaa vastaan Vuoden uudistajan palkinnon Ruotsin kulttuuriministerin kädestä. Synti on sitkeä ja Saatana on vahva, mutta kuten näette, Oikeus ja Totuus eivät jää vaille palkintoaan.

2 kommenttia:

  1. "Juopukaa siis Jumalan Totuudesta, kiidättäkää antifeminismin suloinen ja vapauttava ilosanoma kaukaisimpaankin salotölliin. Halleluja!"
    Olet kyllä taitava travestoimaan uskonnollista fundamentalistikieltä. Tulkitsen sen, että suhtaudut humoristisesti omaan kärkevyyteesi etkä ole aivan tosissasi. En ole nähnyt kyseistä tv-ohjelmaa, jos se käy linjojen puolesta, aion kyllä antamastasi linkistä käsin.
    eiköhän siinä ollut kyse aivan marginellista ääriryhmästä, joka oli kehitellyt salaliittoteorioita, joita on maailma pullollaan, ei kaikkein vähiten huuhaa-alalla.
    Että osaat olla niin romanttinen, että kuvittelet feministien salamurhasuunnitelmia - sinäkin kehittelet salaliittoteoriaa.
    Kyllä feminismille on oikeutusta. Naisia on poljettu, mutta he puolestaan syyllistyvät militantismiin ja itse pitäytyvät vanhoihin naisrooleihin. Valistunein feminismi vaatii uusia mies- ja naisrooleja, jotka olisivat molemmille sukupuolille vapauttavia. Toki paljon on jo tapahtunut ja roolit muuttuneetkin, mutta ei riittävästi.

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti ohjelmasta - ainakin sen leikkaamattomasta versiosta, jonka saat nähtäväksesi linkistä - käy ilmi, että juuri maltillisempi feminismi on ainakin tässä naisten turvataloliikkeessä nujerrettu. Maltillisemman feminismin edustajina siinä on haastateltu Lena Widding Hediniä ja Renée Frangeuria.

    Kyllähän se totta on, että kaikilla aatteilla on hörhönsä, mutta kyllä tästä ohjelmasta käy ilmi, että salaliittoteorioihin uskovat änkyrät ovat Ruotsissa kaapanneet koko feminismin. Sehän se ongelma on.

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.