Suositut tekstit

lauantai 19. syyskuuta 2020

Isänmaallisuudesta Venäjän ihailuun, Venäjän ihailusta islamisaation kannattamiseen

 Kuten tiedämme, äärioikeisto tuhoaa suomalaista kulttuuria ja demokratiaa vedoten siihen, että sen uhrit ovat jotenkin muka tarkoitushakuisesti islamisoimassa Suomea. Mutta lukekaapa tämä puheenvuoro Homma-foorumilta (kirjoittajana nimimerkki Tavan, joka oli lukenut jonkin Michel Houellebecqin romaanin):

Käytännössä melkein kaikki meidän ajamamme asiat (luonnollisten hierarkioiden hyväksyminen, vanhempien arvostaminen, punavihermädätyksen eliminointi, feminismin torppaus ja normaalien sukupuoliroolien palauttaminen) toteutuisivat loistavasti myös islamisaation kautta.

Aloin teoksen perusteella ajatella, että jos tämä eurooppalainen nationalismi kuivuu kasaan eikä siitä tulekaan mitään, on meidän nationalistien viisainta alkaa tukea islamilaisia puolueita, koska vaikka islamisaatio ei olekaan ideaali ratkaisu, on se kuitenkin tuhannesti parempi ja lähempänä totuutta, hyvyyttä ja kauneutta kuin nykyinen silkan mädätyksen tie.

Siis miettikää. Yli kymmenen vuoden ajan tämä roskajoukko on särkenyt paikkoja, häirinnyt ja pahoinpidellyt ihmisiä sekä pilannut yhteiskunnan ilmapiiriä sillä perusteella, että kaikki jotka eivät ole sen puolella ovat muka islamisteja tai näiden asialla. Nyt se on sitten oivaltanut olevansa samalla puolella islamistien kanssa. 


Mutta hei, kai tämä sitten on sellaista PAREMPAA ISLAMISAATIOTA.