Suositut tekstit

keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Johan Bäckman, persujen ja Venäjän ystävä - Johan Bäckman, vän till sannfinnarna och Ryssland

Johan Bäckman tunnetaan suurena Venäjän imperialististen tavoitteiden ystävänä. Välttämättä ei ole kaikkien tiedossa, että hän on myös suuri persujen ystävä.

Johan Bäckman är känd som en varm anhängare av rysk imperialism och dess målsättningar. Det är inte nödvändigtvis allom bekant att han också är en stor vän till sannfinnarna.


"Vad jag tycker bör uppmärksammas är att det finns ytterst lite rysslandfientlighet i finska patriotiska eller nationellt sinnade kretsar, som i sannfinnarna och i alla nationellt sinnade och patriotiska rörelser (sic), jämfört med den hysteriska och patologiska rysslandfientlighet och hatuppvigling mot Putin som karaktäriserar finska mainstreammedier, vetenskap och konst. Det ser helt olika ut i andra grannländer till Ryssland, som Ukraina, Polen och de baltiska länderna, där det precis är de patriotiska och nationalistiska rörelserna som är emot Ryssland."



"I skolorna förbereder man valförfalskning genom att beskylla sannf för nazism. Sannfinnarna kommer aldrig att segra i några val, eftersom resultaten alltid förfalskas. Jag hoppas att folket reser sig och gör uppror!"






"Under [justitieminister Anna-Maja] Henrikssons ledning förbereds det i Finland antingen en vitt utbredd valförfalskning genom poströstning (förhandsröstning) eller annullering av valresultaten. Alltså antingen valsvek a la Biden eller nedkörning av demokratin överhuvudtaget. Den finska lagstiftningen försvarar medborgarna inte på något sätt mot valsvek, dessutom har det aldrig funnits några som helst valobservatörer i Finland. Det rör sig om stödet till sannf, som kommer att överskrida 35 %, vilket innebär säker seger i kommunalvalen. Det innebär också slutet på Henrikssons karriär, när Svenska folkpartiet, demokratins skamfläck, körs ned. Dessutom ser det mycket illa ut för [Sanna] Marins fortsatta karriär. Kommunalvalen kommer givetvis bara utgöra en språngbräda för sannfinnarnas slutliga maktövertagande. Även de Blåsvarta, som just håller på att bli ett registrerat parti, kommer att åtnjuta signifikant stöd. Sannfinnarnas valseger kommer nu att hindras på vilket sätt som helst, inklusive annullering av valresultaten, valsvek. Det rör sig om ett maktövertagande som leds av Henriksson och Marin. Just nu håller de rödgröna på att måla hakkors på sina egna byråer för att brännmärka sannfinnarna som nazister. Terrordåd mot sannf är inte heller uteslutna. Det pågår redan en rannsakning om ett mordförsök." 

"Ossi Tiihonen är den moraliske segraren i sannfinnarnas ordförandeval med sina tvåhundra röster. De röster är mera värda än [Riikka] Purras, eftersom de är ärligt vunna. Alla vet det, och ingen kan längre förbigå Ossi. Purras spröda mandat och misslyckade uppförande leder till ingenting."