Suositut tekstit

lauantai 31. heinäkuuta 2021

Sitten kun persuja ei enää pelätä

(Tämä on vain suomeksi, koska se puhuttelee persuja. Den här drapan är adresserad till sannfinnarna, och därför är den bara på finska.)


Persut valmistautuvat pitämään puoluekokouksen, joka voi hyvin johtaa puolueen hajoamiseen. Ottaen huomioon sen, että merkittävä osa puolueen jäsenistä on arvaamattomia taparikollisia, jotka saattavat käydä puoluetovereidenkin kimppuun, jos puheenjohtajavalinta ei mene heidän mielensä mukaan, saatamme nähdä tappavaa väkivaltaa puoluetoverien kesken. 

Tämä ei ole panettelua eikä pelottelua: Pekka Katajan tapaus osoitti, että persu voi kalauttaa toiselta persulta pään mäsäksi eikä joudu siitä vastaamaan. Tämä on omiaan voimaannuttamaan persuja ja saamaan heidät vakuuttuneiksi omasta haavoittumattomuudestaan. Niinpä he saattavat tehdä murhan televisiokameran edessä ja uskoa selviävänsä moisesta ilman oikeuskäsittelyä.

Mutta mitäpä persujen jäsentenvälisistä. Puoluekokous, jossa Halla-ahon on määrä luopua puheenjohtajuudestaan käytännössä jo valitun peniksettömän seuraajan hyväksi, on ollut omiaan laskemaan puolueen kannatusta ja herättämään katkeruutta esimerkiksi Homman kulttilaisten riveissä. Naisviha on siellä niin veitsellä leikattavan tiheää, että Purralle ei aiota edes antaa tilaisuutta näyttää kynsiään: hänet on jo leimattu suomenruotsalaisten, Ylen, Naton ja jokseenkin kaikkien maailmansalaliittotahojen asiatytöksi.

Jonkinlainen hajaannus tai heikkeneminen on siis persuilla edessä. Hajaannuksesta seuraa se, että persuja ei enää pelätä. Pelon lietsonnalla ja terrorilla persut ovat saaneet esimerkiksi median - joka tunnetusti on täynnä omahyväisiä mitättömyyksiä - alistumaan täysin persujen kontrolliin ja antamaan potkut niille (meille), jotka ovat (olemme) varoittaneet puolueen fasistisista piirteistä ja nettiterrorista ennen ketään muuta. Mutta jos puolue joutuu riitoihin ja sekasortoon ja sille käy kuten edeltäjälleen SMP:lle 90-luvulla, terrori ei enää pure. Se tarkoittaa, että median pelkurit kääntävät kelkkaansa ja alkavat julistaa kaikkea sitä, mitä minä julistin 8 vuoden takaiseen sensurointiini asti. Kaikki tietenkin väittävät olleensa aina sitä mieltä, että hulluja natsejahan ne ovat.

Kun tällaisille pelkureille ja niljakkeille tulee kiire todistella, että he itse ovat muka aina olleet niin maan kriittisiä persuja kohtaan, siinä voi käydä aika köpelösti. Vaikka Suomessa onkin kilvan kiillotettu natsien kilpeä viimeisten parin kolmen vuosikymmenen aikana, kunnon ihmiset ovat edelleenkin sitä mieltä, että natsi on alhaisimpia olentoja mitä olla voi, jossain pedofiilin (joita tietysti merkittävä osa äärioikeistolaisistamme onkin) ja ihmisiä syövän himomurhaajan välimaastossa. Siinä vaiheessa kun persuja ei enää pelätä, voi käydä niin että persut pannaan pelkäämään.

Siinä voi itse asiassa jopa käydä niin, että joku minuakin pahemmin persuterrorista kärsinyt (joita tässä maassa riittää) ja armeijan käynyt ja ampumishommat osaava (persujen omissa riveissä on laumoittain siviilipalvelusmiehiä, kun taas persujen uhreista monet ovat asepalveluksensa kunnialla suorittaneet) tarttuu kättä pitempään. Persut ja heitä lähellä oleva räyhäävä katuäärioikeisto ovat itse uhkailleet monenlaisilla puhdistuksilla ja murhaamisilla jo vuodet eivätkä ollenkaan tulleet ajatelleeksi sitä mahdollisuutta, että joku heidän uhkailemistaan päättää ehtiä ensin.

Äärioikeiston keskuudessa on esimerkiksi hyväksyttyä ja yleistäkin hekumoida sillä, kuinka "mokuttajien" lapsetkin voidaan "teloittaa" "rangaistukseksi" "rotupetoksesta". On täysin inhimillisesti ymmärrettävää, jos joku "mokuttaja" haluaa estää tätä tapahtumasta - varsinkin kun Breivikin hirmuteko ja sitä seuranneet pienemmän mittakaavan rasistiset joukkomurhat pitkin Eurooppaa ovat osoittaneet, että äärioikeistolainen väkivalta tosiaan on kuolettava uhka. Se on todennäköisesti suurempi uhka kuin islamistiset hirmuteot, minkä Supokin luultavasti kohta myöntää. Terrori synnyttää vastaterrorin. Äärioikeisto syntyi vastaterroriliikkeenä islamismille, ja äärioikeisto synnyttää oman vastaterroriliikkeensä.

Siinä vaiheessa kun median selkärangattomat pelkurit pelkäävät enemmän sitä vastaterroria kuin äärioikeiston omaa terroria, mediasta löytyy taatusti nuoleskelevia ymmärtäjiä vastaterroriliikkeelle. Se voi merkitä, että nykyiset ja entisetkin persut joutuvat lainsuojattomiksi ja joutuvat pelkäämään murhaa, tai ainakin päätyvät julkisesti nöyryytetyiksi jollakin tervassa ja höyhenissä kierittelemiseen verrattavalla tavalla.

Haluanko minä tätä? No en. Siinä vaiheessa kun persut ja äärioikeisto syrjäytyvät niin täydellisesti poliittisesta päätöksenteosta ja vaikutusvallasta, että jopa ne nilviäisen ja matelijan peräsuoliyhdynnästä syntyneet pelkurit ja keltamaksat, jotka kansoittavat mediamaailmaa, uskaltautuvat heitä haukkumaan, he ovat jo rangaistuksensa saaneet. Kun pelkurit lyövät maassa makaavaa, se on kuvottavaa silloinkin, kun uhrina on persu.

Sellaisessa tilanteessa, jossa se maassa makaava lyötävä on persu, voisin itse hyvinkin asettua vastustamaan hänen lyömistään, samalla tavalla kuin aikoinani otin kantaa "alempitasoisten miesten" - sosiaalisesti toistaitoisten ja sukupuolielämästä syrjäytyneiden nörttimiesten - puolesta. Kun murhanhimon sokaisemat lynkkaajasakit lähestyvät tussareineen ja torrakoineen maahanmuuttokriitikkoa tai persua, maahanmuuttokriitikolle tai persulle voisi äkkiä tulla mieleen, että ainakin yksi mediasopuli ja sanomalehtineekeri (tämä on ainoa oikea tapa käyttää sanaa "neekeri"), joka sanoo vastaan lynkkaajasakeille, voisi olla kiva olemassa.

Mutta sellaista mediasopulia ja sanomalehtineekeriä ei siinä vaiheessa ole eikä tule, koska Halla-ahon ja kumppanien ensimmäinen ja luultavasti merkittävin ja pysyvin poliittinen voitto oli minun vaientamiseni ja ajamiseni ulos mediasta. Miettikääpä persut ja maahanmuuttokriitikot sitä, kun teitä itseännekin pahempi villiintynyt paskasakki lopulta tulee hakemaan teitä sinne, mistä ei paluuta ole.