lauantai 28. syyskuuta 2024

Sattuneesta syystä: ehdotus kansalaisaloitteeksi - På förekommen anledning: ett förslag till medborgarinitiativ

 Me allekirjoittaneet katsomme, että perussuomalainen puolue on vahingoittanut toiminnallaan suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria sekä ilman laillista mandaattia tosiasiassa sensuroinut julkista keskustelua Suomessa. Olemme myös havainneet selviä merkkejä siitä, että puolue tai sen piiriin kuuluvat vaikuttajat ovat toimineet Venäjän kanssa yhteistyössä moraalisesti hylättävällä tavalla, mahdollisesti myös lainvastaisesti. Siksi vaadimme perussuomalaisen puolueen kieltämistä.

Vi undertecknade bedömer att sannfinländska partiet åsamkat skada till samhället och kulturen i Finland och att det utan lagligt mandat de facto censurerat offentlig diskussion i Finland. Dessutom har vi varseblivit klara tecken på att partiet eller aktörer inom dess krets kollaborerat med Ryssland på ett moraliskt förkastligt, möjligtvis också olagligt, sätt. Därför kräver vi att sannfinländska partiet förbjuds.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.