Suositut tekstit

perjantai 4. helmikuuta 2022

Vaihteeksi vasemmistolaisen Naton vastustajan tyhmyyttä - För omväxlings skull en drapa om korkade anti-Nato-attityder inom vänstern

Tässä hiljattain minulla oli taas nettiyhteenotto vasemmistolaisen Naton vastustajan kanssa. Hän julisti, ettei hän suostu hyväksymään Natoa, koska sen kannattajissa on naisvihaajia, ja tällä kertaa hän ei tarkoittanut minua, vaan jotain päivystäviä nettihäiriköitä, jotka olivat raivonneet Sanna Marinille siitä, että tämä oli toistanut taas kerran Suomen lattean Nato-optiopolitiikan peruslinjat.

Nyligen kom jag på webben ihop mig med en vänstersinnad Natomotståndare. Han förkunnade att han inte kommer att acceptera Nato därför att det finns kvinnohatare bland Natoanhängarna. Den här gången menade han inte mig, utan den skara jourhavande onlineprovokatörer, som hade ondgjort sig över Sanna Marin därför att hon upprepat de gamla plattityderna om Finlands Natooptionspolitik.

Tämä mielipide on läpihölmö siksikin, että persut ja heidän liepeillään vellova äärioikeisto se vasta Natoa vastustaakin, jopa vaatii Venäjää miehittämään Suomen. Ja mistähän karkeimmat ja asiattomimmat naisvihaajat löytyvät, ellei äärioikeiston riveistä?

Den här åsikten är grundkorkad redan därför, att sannf och extremhögern i sannfinnarnas politiska grannskap ogillar Nato starkast av alla - de har t o m medgett att de hellre ville ha en rysk ockupation av Finland än Natomedlemskap. Och var hittar man de brutalaste kvinnohatarna om inte bland högerextremisterna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.