Suositut tekstit

sunnuntai 22. elokuuta 2021

Halla-aho ja Purra - Halla-aho och Purra

Persujen puheenjohtajavaihdoksesta ei ole paljoa puhuttavaa, mutta yksi asia kyllä on kiinnittänyt huomiota: siinä missä Halla-ahoa jatkuvasti nöyristeltiin ja pokkuroitiin, Purraa purraan verraten avoimesti ja rohkeasti, niin somessa, persujen omissa joukoissa kuin jossain määrin jopa mediassakin. Toki Halla-ahoa kumartelemaan tottunut media jatkaa vielä silkkihansikkain, mutta on jo selviä merkkejä siitä, että häntä uskalletaan jo haastaa.

Man orkar inte säga mycket om sannfinnarnas ordförandeval, men en sak vill jag uppmärksamma: om man hela tiden bugade och bockade för Halla-aho, är folk mycket villigare att ifrågasätta Purra, både i sociala nätverk, bland sannfinnarna själva och i viss mån t o m i medier. Medierna har vant sig vid att visa Halla-aho den respekt som tillkommer en mc-gängledare, och sålunda är det ännu med silkesvantarna de vågar ta i Purra, men det finns tydliga tecken på att de redan börjar utmana henne.

Halla-ahon ja Purran välillä on nimittäin yksi selvä ero: Purralla ei ole takanaan laumakaupalla tahdottomien ruumiinosien lailla käyttäytyvien kannattajien laumoja kuin Halla-aholla. Halla-aho pystyi lietsomaan kannattajissaan murhanhimon arvostelijoitaan vastaan, Purra ei. Halla-aholla nimittäin on siitin, Purralla ei.

Det är nämligen en klar skillnad mellan Halla-aho och Purra: Purra backas inte av sådana skaror av viljelösa kroppsdelar till anhängare som Halla-aho. Halla-aho kunde uppvigla anhängarna till mordlystnad mot hans kritiker, det kan Purra inte. Halla-aho har nämligen penis, och det har Purra inte.

Naisviha on läpitunkevaa ja veitsellä leikattavan paksua. Sekä mediassa että äärioikeiston riveissä.

Kvinnohatet är genomträngande och så tjockt man kan skära det med en kniv. Både inom medierna och inom extremhögern.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.