Suositut tekstit

torstai 24. syyskuuta 2020

Rotuoppi takaisin! Rehabilitera rasvetenskapen!

 Äärioikeisto julistaa usein, että oppi ihmisroduista on oikeaa tiedettä, jonka poliittisesti korrektit kommunistit ovat kieltäneet. No, katsokaapa tätä tieteellisesti tarkkaa rotukarttaa vanhoilta hyviltä ajoilta:

Extremhögern förkunnar ofta att läran om mänskliga raser är riktig vetenskap, som politiskt korrekta kommunister förbjudit. Men se på den här vetenskapligt exakta kartan över raser från gamla goda tider: 



Kuten näkyy, kartassa somalit on luokiteltu rodultaan valkoisiksi ja suomalaiset keltaisiksi. Näin on vanhan hyvän ajan rotuoppi sanonut ja turha yrittää kiistää sitä, koska sellainen on poliittista korrektiutta sun muuta kommunismia. Vai mitä, Jussi Halla-aho?


Som ni ser klassificeras somalierna i kartan som representanter för den vita rasen, medan finnarna ingår i den gula. Det här har den gamla goda rasläran sagt, och det får man inte ifrågasätta, för då är man politiskt korrekt och kommunist. Eller vad, Jussi Halla-aho?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.