Suositut tekstit

torstai 20. kesäkuuta 2019

Joka persutyttö istuu sellaisen pankin päällä, ettei sieltä luotto lopu

Persut itkeskelevät, että nuorisojärjestön toiminta loppuu kun ei ole valtionapuja. No voi ressukat, minäpä kerron teille miten pääsette taas rahoihin. Parista mediassa vilahtaneesta valokuvasta päätellen siinä teidän nuorisojärjestössänne on kaiken todennäköisyyden vastaisestikin pari pimp...ei kun simpsakkaa pimatsua. No, kaikki kasarinuoruudessaan Jallua ja Kallea lukeneet tietävät jokaisen nätin tytön "istuvan sellaisen pankin päällä, ettei sieltä luotto aivan äkkiä lopu". Eli tytöt menkööt baanalle tienaamaan järjestölle uutta rahoitusta. Voihan se setien kanssa lemmiskely vähän ällöttää, mutta sulkekaa vaan silmänne ja ajatelkaa tulevaisuuden perussuomalaista isänmaata, jossa hyysäreille ja suvakeille ja noin ylipäätään 80 prosentille kansasta ammutaan rakastamanne itänaapurin lainaamalla pumpumpyssyllä sellainen dumdumkuula kalloon että aivokoppa rosoisesti irvistää. Sellaisen tulevaisuuden edestä kannattaa varmasti uhrautuakin.

Nyt joku persuli varmasti itkee, että miten se suvakki-Panu näin sovinistiksi heittäytyi. No perhana, minähän olin Suomen johtava julkisovinisti jo silloin kun nykypersut vielä tekivät ensimmäisiä nuorisorikoksiaan, ja osaan kyllä tämän homman vielä kuin vanhoina hyvinä aikoina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.