Suositut tekstit

lauantai 18. toukokuuta 2019

"Jotta tulevaisuutemme ei näyttäisi tältä" - "För att vår framtid inte ska se ut så här"

Perussuomalaiset vaativat jatkuvasti meitä äänestämään puoluettaan, "jotta tulevaisuus ei näyttäisi tältä", ja kuvassa sitten tummaihoisia ihmisiä. Mutta ketähän voisimme äänestää, jotta (poliittinen) nykyisyytemme ei näyttäisi tältä:

Sannfinnarna vill att vi ska rösta på deras parti "för att vår framtid inte ska se ut så här" - och sen kommer det bilder på svarthyade människor. Men vem kan vi rösta på om vi inte vill att vårt (politiska) liv i dag inte ska se ut så här:




Kuvassa on tietenkin perussuomalaisvaikuttaja Sebastian Tynkkynen ja hänen afrikkalaistaustainen poikaystävänsä. On syvästi käsittämätöntä, että puolue, joka jatkuvasti syyttelee kaikkia muita homouden edistämisestä ja afrikkalaisten maahantuonnista, hyysää riveissään julkihomoa, joka on maahantuonut afrikkalaisen poikaystävän. Yhtä käsittämätöntä on, että kyseinen homo toimii asianomaisessa puolueessa.

Bilden visar, som vi alla vet, den sannfinske influeraren Sebastian Tynkkynen och hans afrikanske pojkvän. Det är ytterst oförståeligt att ett parti som hela tiden beskyller alla andra för att främja homosexualitet och importera afrikaner välkomnar en öppet homosexuell man som importerat en afrikansk pojkvän. Lika förvånande är det att denne man verkar inom partiet ifråga.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.