Suositut tekstit

maanantai 14. tammikuuta 2019

Täti Venäjä tuli persuille avuksi - Tant Ryssland på besök för att ge sf sitt stöd

Suomeen saapui juuri muuan Katie Hopkins, äärioikeistolainen agitaattori Englannista, tapaamaan persuja ja kunnioittamaan sankareiksi luonnehtimiaan Junes Lokkaa ja Tiina Wiikiä. Hopkinsin suhde Putiniin tuntuu olevan läheinen, sillä Twitterissä jakamassaan videopätkässä hän sanoi maastamme, että se on muuten ihan kuin Venäjä, mutta vailla kahta itänaapurin nauttimaa "etua": Putinin valtaa ja "vahvaa kristillistä kulttuuria".

Till Finland anlände nyligen en viss Katie Hopkins, högerextrem agitator från England, för att möta sannfinnar och för att hylla Junes Lokka och Tiina Wiik som hjältar. Hopkins förefaller ha ett nära förhållande till Putin, för på ett videoklipp hon delade ut på Twitter sade hon att Finland i övrigt nästan är som Ryssland, men att vi saknar två "fördelar" den östra grannen åtnjuter: Putin som ledare, och "stark kristlig kultur". 

Venäjän "vahva kristillinen kulttuuri" on tietysti vain synonyymi Putinin vallalle, sillä ortodoksinen kirkko on jo neuvostoaikana joutunut KGB:n soluttamaksi, ja tätä tilannetta Jeltsinin vuosina vallinneen suhteellisen vapauden aikana kritisoineet Gleb Jakunin -vainaan kaltaiset toisinajattelijapapit lensivät sieltä pellolle Putinin otettua vallan. Mutta on tietysti opettavaista nähdä, että persut eivät enää edes teeskentele olevansa mitään muuta kuin Venäjän miehitysjoukko isänmaassamme.

Rysslands "starka kristliga kultur" är givetvis bara en synonym till Putin som ledare, för den ortodoxa kyrkan har infiltrerats av KGB för längesen, och de dissidentpräster som under Jeltsin, då en relativ frihet rådde, kritiserade detta (t ex den sedan dess framlidne Gleb Jakunin), har förlorat sin ställning sedan Putin kom till makten. Men det är givetvis lärorikt att se, att sannfinnarna inte ens låtsas vara något annat än Rysslands ockupationstrupper i vårt fosterland.

Se miehitysjoukko on tunnetusti jo vuosia sitten hankkinut itselleen vallan päättää siitä, mitä suomenkielisissä medioissa kirjoitetaan ja kuka niihin saa kirjoittaa. Nyt kun valtavirtalehdistömme lietsoo vihaa ja hysteriaa kuin MV-lehti viime vaalien edellä, on selvää kuka tässä maassa oikeasti määrää ja häärää.

Det är välkänt att denna ockupationstrupp för längesen tillskansat sig makten att bestämma, vad som skrivs i finska medier och vem som skriver i dem. I dag uppviglar våra mainstreamtidningar till hat och hysteri precis som den högerextrema hetstidningen MV-lehti gjorde före senaste riksdagsval, och det är klart som korvspad vem som i verkligheten styr och ställer i det här landet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.