Suositut tekstit

sunnuntai 31. heinäkuuta 2005

Röökit vittuun, perkele, osa II: Paskasakki vittuun minun olohuoneestani, saatana

Tommin kommentin luettuani tuumin, että voisin kertoa vielä parilla sanalla, miksi kannatan röökien poistamista kapakoista (ihan itsestäänselvien syiden lisäksi). Kyse on yksinkertaisesti siitä, että julkinen tila on vapautettava röökin ja röökiväen ylivallan alta ja palautettava kilteille kunnon ihmisille. Kapakat ovat valitettavasti suomalaisen kulttuurin julkisista tiloista keskeisimpiä, kuten erinomaisen hyvin tiedämme siitä, miten tiukassa ns. pillu on kapakoissa käymättömälle miesihmiselle tässä maassa. Kapakoiden väkivaltaisuudet johtuvat pitkälti siitä, että kapakkaelämä, toimiessaan tupakoitsijoiden ehdoilla, on alistunut rikosluontoisten, psyykkisesti labiilien ja väkivaltaisten alaluokan edustajien valtaan, koska tupakointi on kuitenkin yleisempää ja tyypillisempää tämän alaluokan keskuudessa. Paskasakkiakin on luonnollisesti tiettyyn rajaan asti suvaittava kaikille yhteisessä tilassa, mutta ei ole reilua, kohtuullista eikä tasapuolista, että paskasakkiin kuulumaton ihminen pakotetaan keskeisessä ja merkittävässä osassa julkista tilaa noudattamaan paskasakin tapoja tai sietämään niitä oman terveytensä uhalla. Julkinen tila ei kuulu alaluokan yksinään hallittavaksi. Se kuuluu kaikille, ja jos alaluokka haluaa siellä olla, alaluokka saa opetella elämään meidän ehdoillamme, ei päinvastoin.

Ugus inisi taannoin joko Mummilan Janin tai Maailman keisarin kommenttiosastossa jotain siitä, kuinka "isoveli" kieltää taas kaiken kivan, tupakan jälkeen varmaan viinan ja seksinkin. On oikein helvetin hieno juttu, että nämä röökiä röyhyttävät ugukset kitisevät - mitä äänekkäämmin ja tuskaisemmin, sen parempi. Suomalaisten enemmistö on tupakoimattomia ja johan se on saatana, jos meidän pitää säätää elämäämme epäterveellistä, vastenmielistä ja meidänkin keuhkoihimme vahingollisesti vaikuttavaa pahetta harrastavan addiktivähemmistön mieliksi. Sitä paitsi jos vähemmistöjen suvaitsemisesta puhutaan, on täällä sellainenkin vähemmistö kuin astmaatikot, jotka hekin varmasti joskus haluaisivat mennä kaverien kanssa kaljalle. Röökiväellä ei ole mitään moraalista oikeutta estää astmaatikkoja tulemasta kapakkaan. Röökiväki voi aivan hyvin opetella olemaan kapakassa röökittä. Saa siellä silti edelleenkin viinaa ja naisia.

Koska Ugus ja muut röökimykset - tämän sanan keksin joitakin vuosia sitten tarkoittamaan epähuomaavaista tupakoitsijaa, ja arvasitte jo, että se on kontaminaatio röökistä ja röyhkimyksestä - eivät ole ikinä yksien sauhujen verran miettineet muiden ihmisten ottamista huomioon, he eivät pysty näkemään tupakkakieltoa ravintoloissa muuna kuin "ison veljen" määräilynä. Todellisuudessa ei ole kyse "isosta veljestä", vaan aivan yksinkertaisesti siitä, että röökimykset kukkoilevat jalat pöydällä puolityhjässä kapakassa, jonka ovat omineet itselleen, samalla kun kunnon ihmiset värjöttelevät ulkona. Eikö helkutti soikoon olisi jo aika ottaa se kapakka kunnon väen käyttöön ja heittää röökimykset mäkeen? Jos tässä jotakuta voi verrata "isoon veljeen", niin lähinnä näitä hamppariröökimyksiä sun muita uguksia, jotka sukupuolielinten nimiä ölähdellen ja sätkää heristäen yrittävät karkoittaa meidät omasta olohuoneestamme. Sellaista ei perkele kuulu sietää.

Täältä tulee demokraattinen kulttuurivallankumous. Tumpatkaa jo ne vitun röökit, tai lennätte pellolle MEIDÄN julkisesta tilastamme, saakeli. Ja muistinkos jo sanoa: Kaikki valta keskiluokalle! Eläköön pikkuporvariston diktatuuri! Alas ylä- ja alaluokka! Alas riistäjät ja pummit!

9 kommenttia:

  1. Panu hei, eihän teidän kunnon väen kuulu kapakassa käydä. Jättäkää kapakat röyhkimyksille ja jatkakaa elämän ja itsenne vihaamista omissa olohuoneissanne, se tuntuu sujuvan.

    VastaaPoista
  2. Ugus, rakasta elämää oikein kunnolla! Polta koko askillinen kerralla. Rivi sätkiä huuleen vaan palamaan!

    VastaaPoista
  3. Ugus on ilmeisesti lukutaidoton, hölmö, röyhkeä tai kaikkia kolmea kun ei osaa lukea: Kapakka on kaikkien olohuone, ei pelkkien uguksien.¨

    Jollei viesti näin monella toistamisella mene perille, niin kyllä sitten tarvitsee jo kerätä jengi ja vetää porukalla päin näköä niin lujaa että vaikut rapisee korvista, saatana.

    VastaaPoista
  4. Ja emmehän me itseämme vihaa, ainoastaan Uguksen kaltaisia paskiaisia jotka ovat omineet itselleen yksinoikeuden julkiseen tilaan ja jopa sen määrittelemiseen. Painukoon Ugus kavereineen polttamaan tupakkaa, juomaan hassista ja puukottamaan toisiaan suoliin omissa huumekämpissään. Me otamme sen kapakan ja muutamme sen näköiseksemme.

    VastaaPoista
  5. "Suomalaisten enemmistö on tupakoimattomia ja johan se on saatana, jos meidän pitää säätää elämäämme epäterveellistä, vastenmielistä ja meidänkin keuhkoihimme vahingollisesti vaikuttavaa pahetta harrastavan addiktivähemmistön mieliksi."

    Suomalaisten enemmistö taitaa olla myös naisia. Muuta lainauksesta tupakoimattomat naisiksi ja keuhkot joksikin muuksi ruumiinosaksi niin saat analogisen argumentin enemmistön diktatuurin puolesta.

    Muuten mielipiteeni on se, että julkisen vallan ei pidä puuttua sauhutteluun. Adresseja allekirjoittavat tyypillisesti kaiken maailman moralistit jotka käyvät ravintolassa kerran kolmessa vuodessa.

    Liikkeenharjoittajan tulee antaa itse päättää, salliiko tupakoinnin tiloissaan vai ei. Asiakas voi sitten vuorostaan päättää asioida tai olla asioimatta kyseisessä paikassa.

    VastaaPoista
  6. Tosiasia on, että esimerkiksi Irlannissa sauhuttelematon kansanosa otti pubit heti omikseen, kun röökiväki karkotettiin mäkeen. Kaikki ovat olleet tyytyväisiä uudistukseen.

    Juttuhan menee niin, ettei tässä mitään ongelmaa olisi, jos röökimättömille olisi vaihtoehtoisia paikkoja. Tosiasia on kuitenkin, että kapakka on suomalaisessa kulttuurissa keskeinen julkinen tila, jossa kuuluu soveltaa mahdollisimman monien hyväksyttävissä olevia normeja. Toisin sanoen kun tupakointi aiheuttaa kaikille terveydellistä haittaa, ja tupakoinnin salliminen on iloksi vain tupakoitsijoille, eikä edes kaikille tupakoitsijoille (kuten Tommi tuossa juuri heitti, hänenkin kännipoltteluaan vähentäisi, jos kapakassa ei saisi polttaa), suurimman osan hyväksyttävissä olevat julkisen tilan säännöt edellyttävät tupakoinnin kieltoa tai rajoittamista.

    Uguksen ininässä "jättäkää kapakat röyhkimyksille" ja hänen heitossaan elämän vihaamisesta on se vika, että hänenlaisensa ovat saaneet ilman mandaattia määritellä "elämän" tarkoittavan kapakassa röökinsavussa istumista, jolloin ne, jotka eivät siedä röökinsavua, ovat itse elämän vihollisia. Toisin sanoen he katsovat tietävänsä meitä tupakoimattomia paremmin, mitä "elämä" on, ja vieläpä uskovat olevansa jumalallisesti oikeutettuja tuputtamaan oman "elämänsä" terveyshaitat meillekin. Se ei käy.

    Ei kyse todellakaan ole siitä, että kauhea "ylempi taho" puuttuu polttamiseen. Kyse on siitä, että avataan julkinen tila, eli kapakka, muillekin kuin Ugukselle. Kyse on siitä, että kammetaan täysin omavaltaisesti itsensä "ylemmäksi tahoksi" määritelleet ugukset pois virasta, ja aletaan määritellä itse, mitä se "elämä" on, ilman Ugus-isonveljen komentelua.

    VastaaPoista
  7. Hienoa Panu.

    Osoitat olevasi juuri se faktat ohittava vaahtoaja, jona olen sinua ennenkin pitänyt. Otat oikeudeksesi ylhäältä määritellä muita ihmisiä; tuntuu varmasti hienolta.

    En käy baareissa enkä liiemmin polta. Silti olet luonut minusta tällaisen kuvan, jota nyt totuutena julistat.

    Olet sinä melkoinen kukkulan kuningas. Lähipiirisi ihmisiä käy ihan todella sääliksi.

    VastaaPoista
  8. Voisin vastata tuohon Niilo Paasivirran ja libertaristien tapaan "ad hominem". Tyydyn kuitenkin toteamaan, että minulla alkoi ylipäätään olla sukupuolielämää vasta kun rupesin ääneen valittamaan naisten paskamaisuudesta ja sukupuolielämäni olemattomuudesta. Nykyään minulla tunnetusti on tyttöystävä.

    VastaaPoista
  9. Tahdoin yhtyä Panuun. Ja tein sen. Kiitos siitä, täysin samaa mieltä, loistavaa tekstiä *puss*

    VastaaPoista

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.