Suositut tekstit

sunnuntai 27. helmikuuta 2005

Jutkut on rasisteja, sanoi Hitler

Pari viikkoa sitten Helsingin Sanomien Nyt-liite haastatteli suomenruotsalaista tyttöä, joka halusi sulkea ruotsinkieliset koulut muilta kuin ruotsinkielisten vanhempien lapsilta. Nyt-liitteessä asia esitettiin niin, että hän edellytti kyseisiltä lapsilta "geneettistä" suomenruotsalaista alkuperää. Sittemmin kuitenkin ilmeni, että hän oli puhunut vain vanhempien käyttämästä kotikielestä.

Se on jännää, miten Hitler osaa aina sanoa, että ne on nuo jutkut niitä rasisteja eikä myö saksalaiset ollenkaan. Ja vääristelee lehdissään "jutkujen" sanomiset haluamaansa suuntaan tarpeittensa mukaan.

Alkaisi varmaan olla aika vaihtaa taas kieltä täällä blogissa. Jutut tulisi kirjoitettuakin paremmin, kun joutuisi hiukan skarppaamaan.


Ja joo, en minä sen tytön ajatuksia kuitenkaan kannata. Suomenkielisille tulee taata oikeus ruotsinkielistyä, irrottautua lopullisesti Savon rannattomien mongolilaumojen kynsistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on suljettu. Jos ajattelit kirjoittaa tänne jotain paskaa, niin tiedoksesi: siitä ei tule mitään nyt eikä koskaan.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.